Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 6-7 yıldır kullandığım Opera'nın süper bir özelliğini keşfettim. Plug-in'leri on-demand yapmayı biliyorsunuzdur Opera'da, ayarların Content bölümünden oluyor. Tarayıcı sorunların çoğu Java ya da Flash gibi şeylerden geldiği için de kat kat daha fazla güvenlik sağlıyor. Ama her sitede Flash'a izin vermek dert, bazı sitelerde izin verme işi çalışmıyor bile. Ama Opera'nın süper bir ayarı varmış. Güvendiğiniz YouTube gibi bir siteye girin, herhangi bir yerine sağ tıklayın ve Edit Site Preferences diyin. Oradan Content'e girip on-demand plug-ins'i kaldırın. Bunu yaptığınız sitelerde plug-inler otomatik yüklenecek. Çok daha güvenli olur sisteminiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ya da firefoxta noscript yükleyip çok daha pratik şekilde halledilebilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Eklenti yüklemek iyi bişi değil, opera hepsini kendiliğinden yapıyor. noscript eklentisi de var ayrıca illa da yüklemek istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 safari için click to flash yüklemek gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Sizin tarayıcılar ancak üzerine yama dikince Opera'nın awesomeness'ına ulaşabiliyor, yama ağır çekiyor ama bellekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 niye iyi bişi olmasın ki, aynı işi çok daha iyi yapıyor ise? bu tarz özellikleri geliştirmenin en iyi yolu bağımsız developerlara yaptırmak ff zamanında bu sistemi benimseyerek en iyi tarayıcı oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Operadan sonraki en iyi tarayici oldugu icin firefoxu kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 OPERA RULAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 propagandasını yapmaya bile gerek yok, güzel güzel gidiyor developmentı. bir ara saçmalamıştı gerçi 10 civarında, şimdi stabil gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 DoruK said: ff zamanında bu sistemi benimseyerek en iyi tarayıcı oldu zaten DoruK said: en iyi tarayıcı oldu zaten DoruK said: en iyi tarayıcı peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 mesela twitter'da opera scrollla indirdiğimde kasılıyor baya. chrome yağ gibi kayıyor. şu bile benim için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ff hepsini döver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 (tu) döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 on demand content vs demeden http://i.imgur.com/HQuGu.jpg wheres your opera now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 opera da firebug var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 hepimiz 128mb ram sahibi insanlariz zaten bir eklenti bazen cok önemli olabülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 build-in geliyor hem de. Bu anlattığım özellik opera'da yıllardır varmış. Chrome Opera'dan öğrenmiştir. Hem ayarlara gitip site adı yazmakla expection vermek istediğin siteye sağ tıklayıp bir tıkla halletmek aynı sanırım? Opera bu işi en kolay yapan tarayıcı gördüğüm, eklentiler dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 GERGE said: 6-7 yıldır kullandığım Opera'nın süper bir özelliğini keşfettim. Plug-in'leri on-demand yapmayı biliyorsunuzdur Opera'da, ayarların Content bölümünden oluyor. Tarayıcı sorunların çoğu Java ya da Flash gibi şeylerden geldiği için de kat kat daha fazla güvenlik sağlıyor. Ama her sitede Flash'a izin vermek dert, bazı sitelerde izin verme işi çalışmıyor bile. Ama Opera'nın süper bir ayarı varmış. Güvendiğiniz YouTube gibi bir siteye girin, herhangi bir yerine sağ tıklayın ve Edit Site Preferences diyin. Oradan Content'e girip on-demand plug-ins'i kaldırın. Bunu yaptığınız sitelerde plug-inler otomatik yüklenecek. Çok daha güvenli olur sisteminiz. kesin fark etmemişsin söyleyeyim.:D opera turbo açıkken bu özellik de açılmış oluyor otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 firebug varmi didim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dragonfly var. firebug da kurabiliyorsun gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 GERGE said: Sizin tarayıcılar ancak üzerine yama dikince Opera'nın awesomeness'ına ulaşabiliyor, yama ağır çekiyor ama bellekte. aBİİ işte laf budur asfklaslfşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 diğer browserları denemeden ilk browserı ff diye insanların çıkıp "noscript yükleyerek çalıştırdığım firefox her zaman daha iyidir" demesini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 geçen arkadaşla oturuyoruz. dedim olm bak operaya ayıp ettim ben galiba. o kadar mouse gestures vs vardı, öncüydü. ekmeğini yedik zamanında. sonra ben kurdum. arkadaş chrome ile ben de opera ile yazdık adrese hiç girmediğimiz bir siteyi. 3.2.1 bastık entera. arkadaşımın sayfası yüklendiğinde. benim ekranım beyazdı. olmadı dedim. olmadı. kapattığımda arkaplanda hala çalışıyordu opera. belirli bir süre uninstall edemedim beynimden. ctrl+alt+del yaparak görevini sonlandırmam gerekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 herkes bagiriyo abi, bi ozelligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 O sayfa yukleme olayinin da bi ayari var belki ondan olmustur. Tamamen yuklenmeden gosterme fln gibi secenekleri var onun operada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar