Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera'nın süper bir özelliğini keşfettim

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
6-7 yıldır kullandığım Opera'nın süper bir özelliğini keşfettim.

Plug-in'leri on-demand yapmayı biliyorsunuzdur Opera'da, ayarların Content bölümünden oluyor. Tarayıcı sorunların çoğu Java ya da Flash gibi şeylerden geldiği için de kat kat daha fazla güvenlik sağlıyor. Ama her sitede Flash'a izin vermek dert, bazı sitelerde izin verme işi çalışmıyor bile. Ama Opera'nın süper bir ayarı varmış. Güvendiğiniz YouTube gibi bir siteye girin, herhangi bir yerine sağ tıklayın ve Edit Site Preferences diyin. Oradan Content'e girip on-demand plug-ins'i kaldırın. Bunu yaptığınız sitelerde plug-inler otomatik yüklenecek.

Çok daha güvenli olur sisteminiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
build-in geliyor hem de.

Bu anlattığım özellik opera'da yıllardır varmış. Chrome Opera'dan öğrenmiştir. Hem ayarlara gitip site adı yazmakla expection vermek istediğin siteye sağ tıklayıp bir tıkla halletmek aynı sanırım?

Opera bu işi en kolay yapan tarayıcı gördüğüm, eklentiler dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

6-7 yıldır kullandığım Opera'nın süper bir özelliğini keşfettim.

Plug-in'leri on-demand yapmayı biliyorsunuzdur Opera'da, ayarların Content bölümünden oluyor. Tarayıcı sorunların çoğu Java ya da Flash gibi şeylerden geldiği için de kat kat daha fazla güvenlik sağlıyor. Ama her sitede Flash'a izin vermek dert, bazı sitelerde izin verme işi çalışmıyor bile. Ama Opera'nın süper bir ayarı varmış. Güvendiğiniz YouTube gibi bir siteye girin, herhangi bir yerine sağ tıklayın ve Edit Site Preferences diyin. Oradan Content'e girip on-demand plug-ins'i kaldırın. Bunu yaptığınız sitelerde plug-inler otomatik yüklenecek.

Çok daha güvenli olur sisteminiz.

kesin fark etmemişsin söyleyeyim.:D

opera turbo açıkken bu özellik de açılmış oluyor otomatik olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen arkadaşla oturuyoruz. dedim olm bak operaya ayıp ettim ben galiba. o kadar mouse gestures vs vardı, öncüydü. ekmeğini yedik zamanında.

sonra ben kurdum. arkadaş chrome ile ben de opera ile yazdık adrese hiç girmediğimiz bir siteyi. 3.2.1 bastık entera.

arkadaşımın sayfası yüklendiğinde. benim ekranım beyazdı.

olmadı dedim.

olmadı.

kapattığımda arkaplanda hala çalışıyordu opera. belirli bir süre uninstall edemedim beynimden. ctrl+alt+del yaparak görevini sonlandırmam gerekti..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...