Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Instagram tam olarak ne daha tam öğrenemedim ama bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://instagr.am/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://www.theverge.com/2012/4/9/2928975/instagram-filters-ping-counterping Bunu buldum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Oha ya ağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bu gördüğüm garip resimlerin kaynağının bu program olduğunu öğrendim de, ölsün! Death to hipsters! zaten. South Park'ın hipster bölümünü bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 g+ da da google calisanlari rage baslatti yok fb her seye elini atiyor her basarili yazilimi satin aliyor yeter artik blahblah.. google, yahoo, microsoft etc aynisini yapiyor yillardir. 1 milyar dolar da cok saglam para. 2 yillik sosyal foto paylasim hedesi instagram, eskiden sadece iphone lar icindi daha 2 hafta once android icin de hizmete sokuldu. 30 milyon kullanicisi var. fotolara sebek sebek efektler verip yukleyip bak cool hayat yasiyorum artist fotolar cekiyorum mesaji ile anlik foto paylasimi olayi kabaca. facebook da mobil foto yukleme icin yatirim yapmayi hedefliyordu ki son yil icinde foto paylasimina epey gelistirme yaptilar. ustune instagram'i almalari ve fb eklentisinden cok basli basina bir yazilim gelistirme olarak goreceklerini belirtmeleri de bir nevi flickr ile rekabet baslatacaklari anlamina gelebilir. ama tahminim facebook uzerinde foto paylasimini olabildigince populer hale getirmeyi amacliyorlar. ha ayrica instagram ile sadece facebook'a foto yukleme disinda diger sosyal aglara da yuklemek mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Oha!!! Android'de 10m indirilmiş neredeyse. 2 haftada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 1 milyar ne ya ben 3 kurus icin kölelik yapiyorum. edit: milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Allah kahretsin, eskiden sadece hipster'lar hipster iken şimdi herkes hipster olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 modasi gecer boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 cogu insanın uzerine gelip unsubscribe photos from xxx e tıklatacak anlasılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Talent acquisition diyelim adına. 1 milyar dolarlık talent mı olur o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 1 milyar dolar ne yahu, kim buluyor bu parayı, neden veriyor bu kadar, sanki adamlar işletim sistemi yaptılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Theridone said: Allah kahretsin, eskiden sadece hipster'lar hipster iken şimdi herkes hipster olacak. hipsterlık çok mainstream oldu zaten, yakında dağılırlar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 feysbuk fotoları işleyen kodlarını falan elden geçirmişti yakın zamanda. Yüklü foto upload ettiğimde hasta ediyodu beni mal mal buglarla. G+ da foto konusunda en başından başarılıydı gerçi. Facebook anca eşitlemiş oldu durumu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 parasi neyse verip kapatsalarmis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 facebook'a forwardlasınlar işte 1 milyar dolar en ki aek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Instagram'ın sahipleri çatıya sampanya deposu taktırmış, musluktan sampanya akıcakmış artık her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bu nası bi manyaklık 1 milyar dolar ne ya ? 1 milyar dolara bu facebook kendi geliştiremiyor muymuş yazılım ekibi kurup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 hava parası vermiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bu yatirimin donusu olacak mi olacaksa ne kadar surecek acaba. bu kadar kritik miydi bu instagram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 adam cebinden bozuklukları çıkarıp almış işte domaini facebooka yönlendirmiş ya önemli bir şey değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bu olay patlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bilmediğimiz bi olayı vardır elbet. Boşa 1 milyar vermez kimse. Patent olayları çıkar belki altından. Büyük bi rakibe dava fln açarsa ilerid şaşırmam buradan aldığı bi hakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar