Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

cok uzun yazmısın kusra bakma o kadar uzun yazamayacagım. evet eboueye vursaymıs dedim, hala da diyorum. canı yanmıs bir taraftar var ortada sen daha da tahrik ediyorsun, sonunda ne olacagını dusunerek yaptı acaba o el kol hareketlerini.

ayrıca herkes senin benim gibi okumus aklıbasında adam degilki o stadda etrafındakilerden tiksinsin(eboueye vursa sevinirdim diyorum ama sahaya atlama istegim obur taraftan mantıgıma cok ters düstügünden tabiki gidip ben atlamazdım)

gene yazıyorum gs-fb-bjk taraftarı yok carsı yok ultraslan, neticede millet olarak asırı agresifiz bunu anlamamıs eboue, ya da anlamıs ve hıncalın dedigi gibi gerizekalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Eboue gerizekalı o konuda birşey demiyorum zaten. Ama gerizekalı diye bir adama dalmazsın sen. FB'si, GS'si, BJK'si yok bu işin. Kim yaparsa yapsın bunu, kim adamların kafasına birşey atarsa atsın. Girmesin abi bir daha stada. Yazık değil mi insan gibi maç izlemeye gelenlere, daha önemlisi yazık değil mi futbolculara. Korunacak birşey değil yani bu.
Abi en önemlisi futbolculara yazık ya. Bizim tribündeki beyinsizler Tuncay koşarken tam bulunduğu yere attıkları için şişeleri, peşinden kovalayan Hakan Balta'ya geliyordu tüm su şişeleri ya. Sırf karşı takım değil yani kötü duruma düşen.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumluyor-2

suna 10 dakkanizi ayirin da macin ve taraftarin gaziyla ne kadar bos yere abarttiginizi gorun.

surada adamin yorumladigi pozisyonlardan bana bir tanesini yanlis yorumladi deyin baska da bir sey soylemem.

at gozlukleriyle mac izliyorsunuz, kimsenin ofsayta ofsayt degil dedigi yok ya da ofsayttan attik iyi oldu dedigi de yok.

lig zamani 3 er 3er attigimiz takimlara simdi tekrar atiyoruz. iyi oldu playoff. keske 4 er mac olsa.

maçı kaçırmıştım dersim olduğu için, inanılmaz ya. bütün itirazlar bunlara mıydı. gerçekten çok komik bu beşiktaş taraftarı. her pozisyonu da tam düşündüğüm gibi anlattı merk. daha iyi yorumlanamaz.

edit: sadece muslera'nın dışardan çevirdiğini düşünüyorum topu. o karar yanlış. bir de hilbert
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben hakemin kötü olduğunu ve BJKya ofsayt golü verdigini savunuyorum yoksa yorumcu agzıyla kuş tutsa bana ne ya şaka gibisiniz.

valequenta said:

Absolut said:

Osayt gol verildi ve o hataydı diyorum ben sence ofsayt golün verillmesi hata değil miydi? Daha ne olsun ya gol verdi adam. :P

o da ofsayt diyor zaten. ben de ofsayt diyorum.

adama itiraz edebilecegin bir sey var mi diyorum ben sana hala ofsayt diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

eboueye iyi aşılamışlar Galatasaraylılık durusunu :D

arkadaş

takımınızda yıllarca tüm rakiplerini sakatlayıp futbol hayatlarını bitirmeye oynayan Lugano diye bi kasap oynadı. o adam sezon başında ayrılırken "sahada şike yapılmış olduğunu hisstetiğim için fenerden ayrıldım" diye açıklama yaptı.

Takımınızda yıllardır basına milli maçta kol hareketi yapan, sürekli küfreden, t.direktörünün üzerine yürüyüp dövmeye çalışan, soyunma odasında cam çerçeve indiren, derbide rakiplerinin boğazına sarılan, rakip oyuncuya boğazını keserim işareti yapan emre belözoğlu diye bi adam var. sakın emre eski gs'li demeyin, gs'deyken ayağını kıran oyuncu için "ünal amca bilerek basmamıştır, kaza olmuştur" diyen bi adamdı emre, fb'deki vukuatlarının ufak bir kısmını yazdık işte.

Takımınızın başkanı "şampiyonluklar masa başında kazanılır" açıklamasını yapan, şu anda şike suçlamasından içeride olan, savunmasını "yaa biz şifreleri kurban kesmek için kullanıyoruz" gibi iq'su 30un üzerinde olan hiç kimsenin yemeyeceği şekilde yapan, yıllarca tüm takımları hor görüp fb'ye nefret kazandırmış bir adam.

Takımınızın başkanı dışında yöneticileri ve alakalı menajerler de şike suçlamasından başkana eşlik ediyor.

Takımınızın şu anki başkan vekili "şikeden küme düşürmeyi kaldıralım. buna niye itiraz ediyorsunuz, yoksa bizi bitirmek mi istiyorsunuz?" diye çıkış yapan, bizzat kendisi şikeyi kabul etmiş bir adam. masum olduğuna inansa niye şike cezasını kaldırtmaya kalksın, olmazsa biteriz desin?

takımınızda yıllarca seks partilerinden barlara koşan kelepçelerle takılan kazım diye bi adam oynadı, sonrasında bize geldi yarım sezon dayanıp yolladık, sizde yıllarca durdu kadroda.

Ondan sonra neymiş? Bir oyuncu bir maçta tribünü tahrik etti diye gs'lilik duruşuymuş, ahlak bekçisi kesilmişsiniz. Şu sözleri söyleyip ahlak bekçiliği yaparken birazcık utanın yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

- kazım'ı seks partilerine gitti diye yolladık.
- şampiyonluklar masa başında kazanılır dedi; çünkü biz o sene teşvik primi kurbanı olduk.
- şike SUÇLAMASI. adı üzerinde.
- emre belözoğlu'nun teknik direktörün üzerine yürüyüp dövdüğüne inanırken hayat size güzel. o zaman aynı türk medyasına niye inanmıyorsunuz, melo riera'yı yere yatırıp bayılttıktan sonra dahi tekmelemiş derken ?
- lugano öyle birşey demedi. twitter'da biri yazdı, galatasaraylıların hepsi atladı. bir mesajda 2 timsaha yatmaca var rew.
Sosyal ağlarda paylaş

dövdü demedim zaten üzerine yürüdü dedim. aykut da bunu belirtti kendi açıklamasında "sinirine hakim olamadı tatsızlık yaşandı" diye, diğer oyuncular da belirtti.

Lugano'ya gelince:

oraya esas koyma sebebim kasaplığını anlatmaktı da, şikeye girince bunu da ekledim:

Bu arada, her şeyin gerçek olmadığı ortada, ama eğer başkan çıkıp da "şifreleri kurban için kullanıyoduk" diye komik açıklama yapıyor ve tüm savunmasını rakip takımlar üzerinden götürüyorsa, şu an vekil yönetici aylardır kanunu değiştirmek için uğraşıyorsa, yani fb yönetiminin kendisi temiz olmadığına inanıyorsa, masabaşında şimdiden uefa'yla küme düşürmeme pazarlığı yapılıyorsa, "içinde maç biletleri var" denen torbalardan balya balya para dökülürken fotoğraflar ortaya çıktıysa "suçlama" bayağı oturaklı demektir, sadece itham değil yani :)

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

sezon başında ayrılırken "sahada şike yapılmış olduğunu hisstetiğim için fenerden ayrıldım" diye açıklama yaptı.

video linki plz. aksi takdirde bi yerlerinden salladı olarak kabul edicem. ve eğer bi yerlerimizden sallayabiliyorsak ben de üşenmem her gün buraya sallama haber yığarım.

eğer videoyu linklersen dediklerim geçerli değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Takımınızda yıllardır basına milli maçta kol hareketi yapan, sürekli küfreden, t.direktörünün üzerine yürüyüp dövmeye çalışan, soyunma odasında cam çerçeve indiren, derbide rakiplerinin boğazına sarılan, rakip oyuncuya boğazını keserim işareti yapan emre belözoğlu diye bi adam var. sakın emre eski gs'li demeyin, gs'deyken ayağını kıran oyuncu için "ünal amca bilerek basmamıştır, kaza olmuştur" diyen bi adamdı emre, fb'deki vukuatlarının ufak bir kısmını yazdık işte.

burası olmamış

hakan şükür bülent korkmaz gibi cemaatçiler emre'nin beynini yıkadılar küçüklüğünden beri, dengesi bozuldu adamın. üstüne birinin ölümüne sebep olunca tamamen attı şalterleri. ben takım falan tutmuyorum ama galatasaray yıllardır cemaatle iç içe, o yüzden zerre saygıyı haketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kaynağım olan fotoyu koydum zaten, twitterda bayağı geyiği dönmüştü.

yok gerçek değilse (ki bunu iddia edeni görmemiştim twitterda tartışılırken) o kısmını çıkarın kalan kısımlar zaten herksein bildiği gördüğü şeyler, bi ufak tefek şeye saplanmaya gerek yok.

ortada şike suçlaması ciddi kanıtlar ve konuştukça batan yöneticiler var, emre belözoğlu var, rakiplere hunharca giren lugano var, var oğlu var.

emanet said:

burası olmamış

hakan şükür bülent korkmaz gibi cemaatçiler emre'nin beynini yıkadılar küçüklüğünden beri, dengesi bozuldu adamın. üstüne birinin ölümüne sebep olunca tamamen attı şalterleri. ben takım falan tutmuyorum ama galatasaray yıllardır cemaatle iç içe, o yüzden zerre saygıyı haketmiyor.

cemaatçiler emrenin beynini yıkasa adam dinci olur yobaz olur. çirkef olmaz, kavgacı olmaz, küfürbaz olmaz. hakan şükürün ne zaman kavga ettiğini gördün sahada? bak al sana cemaatin en yakın adamı gs'deki. en güzel örnek. bi tane yumruk atmış mı? bi kişiye boğaz keserim diye tehditte bulunmuş mu, sahada bi kişiye hareket çekmiş mi? emre'nin şımarıklığının cemaatle falan ilgisi yok. egosuyla, elinde patlayan yeteneğiyle (wonderkidken yurtdışında kulübeden çıkamadı), dizginlenememesiyle ve dizginleyecek adamlarla çalışmamasıyla ilgili.

ya da bülent mesela. nerede futboldan anlamayan bir adam varsa çirkef der bülente. daha çirkef futbolla sert futbolun farkını bilmeyip konuşan kesim bu tabii. oysa bülent "sert oynardı". faul de yapardı ama sakatlamaya yönelik hareket yapmazdı. yerdeki adamın bacağına çift kramponla zıplamazdı, düşen adamın ayağına basıp kemiğini ters yönde esnetmezdi mesela. kafa topuna çıkarken göze dirsek atmazdı. örnekler çoğaltılabilir.

Hagi mesela super yeteneginin yanisira gayet cirkeflesebiliyordu sahada. dogruya dogru. sinirlendiginde kufretmisligi de var tukurmuslugu de. zaten hicbir takimin tarihindeki tum oyuncularin beyfendi olmasi beklenemez. ama tek tuk orneklerle gs durusu diye laf atilmasi zaten komik hele bunu bu donemde fenerli fanatik birinin atmasi iyice abes. demek istedigim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin teşvik kurbanı olduğu sezon hangi sezon Fizban, hatırlamıyorum pek öyle bir vaka ama. Hatta Aziz Yıldırım o lafı ettikten sonra (o laf baya oldu veya önce de olabilir), Ankaragücü maçıyla ilgili teşvik iddaaları vardı ciddi ciddi. Arada kaynadı mesela.
Amacım kim daha uzağa işiyor değil. Ama Zegna'nın klasik garip, anlamsız ve laf sokmaya yönelik mesajlarından olduğu için Rewendor da üşenmeyip cevap yazıvermiş.
Yoksa bir takımın duruşunu futbolcular filan oluşturmaz. Futbolcu dediğin cahil yığınla adam zaten. Bunun içinde çok düzgün olanları da var, Aykut'u olsun, Ergün Penbe'si olsun, Emre Belözoğlu gibi tipler de var. Olacakta yani.
Ha bu arada Eboue'nin çok abartılı davrandığını düşünmüyorum ben. Daha fazla girmek de istemiyorum ama adamın korktuğu yüzünden belli, ki yabancı madde atıldığında kimseye niye soğuk kanlı değilsin diye kızamazsın. TV'den herşey kolay. Eboue kalkıp tribüne hareket çekmedi, küfür etmedi. Adamın tribünle bile alakası yok. Korkuyor, tacı atmak istemiyor, hakeme gidiyor, tahrik oldu oluyor. Ben bunu kabul etmiyorum arkadaş. Daha da fazla yazmak istemiyorum. Ama gider BJK tribününe laf eder, hareket çeker o zaman tahrik var derim. Eboue bunları yaptıysa bilemem, ben görmedim.
Ha yine duruş meselesine gelirsek takımların duruşu olmaz zaten. Noldu işte Beşiktaş'ın değerleri vardı, seyircisinin belli bir duruşu vardı. Yıldırım Demirören geldi klubün içine etti, duruş muruş kalmadı. Bu her takıma olabilir. Bir yanda Aziz saltanat gibi yaşar, dünyaları ben yarattım modunda gezer, diğeri klubü batırır filan. Düşününce kimler giydi bu formaları. Çok büyütmemek lazım.
Kişileri formadan bağımsız değerlendirmek gerekir. Yıllarca çirkef Gs çirkef Gs oldu burada birçok arkadaşın 2 lafından biri ama aynı takımda şu ülkenin gördüğü en düzgün adamlar da oynadı. Suat olsun, Ergün olsun. Demekki çirkef takım filan olmaz. Çirkef adam olur. Vedat İnceefe olur, Emre Belözoğlu olur, Lugano olur, yeri gelir Baros olur. (Elle melle oynayıp, hakemi aldatmaya uğraştığı zaman)
Neyse ortaya karışık yazayım dedim...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

dövdü demedim zaten üzerine yürüdü dedim. aykut da bunu belirtti kendi açıklamasında "sinirine hakim olamadı tatsızlık yaşandı" diye, diğer oyuncular da belirtti.

Lugano'ya gelince:

oraya esas koyma sebebim kasaplığını anlatmaktı da, şikeye girince bunu da ekledim:

Bu arada, her şeyin gerçek olmadığı ortada, ama eğer başkan çıkıp da "şifreleri kurban için kullanıyoduk" diye komik açıklama yapıyor ve tüm savunmasını rakip takımlar üzerinden götürüyorsa, şu an vekil yönetici aylardır kanunu değiştirmek için uğraşıyorsa, yani fb yönetiminin kendisi temiz olmadığına inanıyorsa, masabaşında şimdiden uefa'yla küme düşürmeme pazarlığı yapılıyorsa, "içinde maç biletleri var" denen torbalardan balya balya para dökülürken fotoğraflar ortaya çıktıysa "suçlama" bayağı oturaklı demektir, sadece itham değil yani :)
ya hayır yalan haberi koyuyorsun, savunuyorsun hala bi de.

altyazıdan yola çıkarak 27 mart 2012 veya 28 mart 2012 tarihli o haber diyorum. tel aviv - panathinaikos maçı 65-62 bitmiş 27 mart'ta.

bu da lugano'nun o tarihteki röportajı: http://www.fifa.com/worldfootball/news/newsid=1606181.html

hayır olay fenerbahçe olunca herşeye inanıyorsunuz, ama melo riera'yı akşam simdii gibi çıtır çıtır yedi diye haber olunca YHAAA OLUR MU ÖYLE ŞEY YHAAA.

büyüyün biraz ya, yemin ediyorum fenerbahçe nefretiniz artık sağlıklı düşünmenizi engellemiş.

al mesela; futbolcuların kanı donmuş !!!1!!!! kameraları da sonra yemiş yöneticileriniz !'!!!!!1!!1%%!+!+!+!1!!! http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/04/07/melo-rierayi-45-saniye-boyunca#

bundan sonra ne zaman galatasaray tartışması dönse bu linki koysun biri, sonra da "SENİN ADAMIN KAN DONDURUYO DEMEK Kİ VAMPİR GİBİN BİRŞEY" falan desin.

aynı mantık yani, fark yok.

şike vs olaylarına gelince de aynı şeyleri yüzbininci kez tartışmayacam. davalar bitince suçlu bulunursa yöneticiler düşürülelim, suçlu bulunmadığı sürece ma-su-mi-yet ka-ri-ne-si. uefa'yla tff'ye ortak açtığımız dava cas'ı da sonuna kadar götürelim. ama o davalarda fenerbahçe haklı bulunursa acaba o zaman ne yapacaksınız onu merak ediyorum.

gazeteler yazdı emenike para saymaya devam ediyor mu diyeceksiniz yine ? yoksa emre belözoğlu soyunma odasında aykut'u dövmüş ali koç'un kanını çekmiş onları zokora'ya vermiş o yüzden sarılmış diyen gazete küpürünü mü kopyalayacaksınız buraya ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw tamam, lugano öyle demedi, geriye saydığım onlarca madde varken hala fenerli birinin şu dönem "gs karakteri ehi ehi" demesi bayağı abes.

yanlış anlamayın, fener karaktersiz demiyorum, fener çirkef demiyorum.

lafım daha çok zegna gibi trollük yapanlara. E önce bi bak bakayım senin futbolcun sahada ve sahada neler yapıyo, başkanın şu anda nerede, yönetimin ne suçlarla suçlanıyo ve bunları kabul eder tavır sergiliyo, ondan sonra gel başka takım ufak tefek olaylarına baş kaldır dalga geç.

konu çok saptı lugano açıklamayı yaptı mı yapmadı mı ya döndü. orası detay. esas konu zegnanın sözleriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...