fenn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Dizdar: "Biliyorum canınız sıkılacak, yüreğiniz kabaracak, üzüleceksiniz ama gerçekleri öğrenmeniz lazım. Daha yumurtadan çıkar çıkmaz civcive antibiyotik veriliyor. http://www.sonsayfa.com/Haberler/Saglik/Yediginiz-tavuklar-tavuk-degil-218156.html
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gerçek tavuk bu değil denmeden diyeyim.
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ben tavuk yemek icin ustunde %100 dana eti yazan urunler aliyorum.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 canım sıkıldı, yüreğim kabardı, üzüldüm. gidip bir tavuk alıyım, akşama kızartırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Yeni öğrenen varsa bunu yazık.
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 İzlemeyenlere Food Inc. adlı belgeseli tavsiye ederim. şunu da şöyle koyayım. http://www.youtube.com/watch?v=NkhdGG5pVW8 İnekler daha çabuk ve fazla kilo alsın diye mısırla besliyor besiciler. Ancak hayvanlar mısırı sindiremiyor ve sonucunda da E.coli bakterisi mutasyona ugrayıp asite karşı dirençli hale geliyor. O yüzden çiğ et ve iyi pişirilmemiş etleri kesinlikle tüketmemek gerek
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 geçen hafta içi hayvan yeminin tonu 1500 lira, patates cipsinin tonu 500 lira olduğu için koyunlarını cipsle besleyen bir çiftçiyi göstermişti tvlar. işte tavuklara, koyunlara, ineklere doğal olmayan yemler, yiyecekler verdikçe bu hayvanların etlerindeki ve nesillerindeki doğallığı da bozuyorlar. cipsin içinde bulunan katkılar korkunç, bir de tavukların ve diğer besi hayvanlarının yiyeceklerine takviye edilen katkıları düşünün, korkunç.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Shimone said: İzlemeyenlere Food Inc. adlı belgeseli tavsiye ederim. şunu da şöyle koyayım. http://www.youtube.com/watch?v=NkhdGG5pVW8 İnekler daha çabuk ve fazla kilo alsın diye mısırla besliyor besiciler. Ancak hayvanlar mısırı sindiremiyor ve sonucunda da E.coli bakterisi mutasyona ugrayıp asite karşı dirençli hale geliyor. O yüzden çiğ et ve iyi pişirilmemiş etleri kesinlikle tüketmemek gerek kanlı kanlı biftek yiyorum lan..
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bifteği kestiğinde içinden kan akmadıkça ne anladım o biftekten...
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kanlı biftek yemek bizim kültürümüzde yok. amerikan özentiliği yapmayın.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Denizlerin durumunun da bi farkı yok. Balık havuzları bundan beter zaten.
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gdo lu ürün yasası meclisten gecmedi mi zaten
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kobe büfteğinden başka et yemediğim için sorun yok.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bifteği kestiğinde o akan kırmızı sıvı kan değilmiş genşler. ben de şok olmuştum öğrenince evet.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 TD)Pentagram said: gerçek tavuk bu değil denmeden diyeyim. :(
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 copry said: Ben tavuk yemek icin ustunde %100 dana eti yazan urunler aliyorum. ıyy, hala dana eti yiyen mi kaldı ya?
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Laorx said: galiba artık sadece balık yicem. Denize dokulen sanayi atiklati nedeniyle baliklarda biriken agir metalleri duyma o zaman hic sdf Beyin ve bobrek rahatsizliklarinin asiri artisinin onemli sebeplerinden.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 GERGE said: Yeni öğrenen varsa bunu yazık. ^
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 cheetos yiyen koyunlarımız var http://www.youtube.com/watch?v=9yI7ETYRb00
Öne çıkan mesajlar