Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 tomkat said: nesi guzel veya ilginc bu oyunun merak ettim heryerde konusuluyor bi gun merak ettim videosunu izledim, oyle anlatildigi gibi bi muhtesemligini goremedim konsola elimi surmedigim icin oynamadim da Özelliği zor olması işte. Bütün düşmanların hareketlerini haritayı ya öğrenmen gerekiyor ya da güçlenmek için kasıcaksın. Quick save diye bir şey kullandırtmamaları oyunu zorlaştıran en büyük öge zaten. Checkpointler arası ölürsen topladığın xpler falan gidiyor. Quicksave koyamayıp millet bu yüzden puan kırmasın diye oyunun asıl olayını quicksave olmaması üzerine kurmuşlar gibi düşünürüm hep xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 birde kesinlikle spam yaparak oynayamıyorsun oyunu dandik mob bunlar pataküte dalayım dediğinde bile bir anda alıyorlar aşağı o yuzden sabrını hiç kaybetmiceksin oyunda :) cunku hızlanayım dedin mi aşağı düşüyorsun falan illa ölüyorsun hele brightown da tekme atıp seni aşağı iten moblar fenaydı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 - oyun zor değil o kadar, sadece hata affetmiyor - oyunun güzelliği zaten o deneme-yanılma ile öğrenme. yoksa gidip wikisine bakıp oyunun bütün zevkini kaçırıp da oynıyabilirsin 1 kere ölmeden. ayrıca öyle deli gibi lvl kasmak da çözüm değil. hala dikkatsiz oynarsan cayır cayır ölebilirsin - checkpointler arası ölürsen topladığım xp falan gitmiyor. üstündeki kullanılmamış xp gidiyor. öldüğün yere tekrar gidersen onları da geri alabiliyorsun - quicksave olsa oyunun hiçbir espirisi kalmaz sen bu oyunu oynadığına emin misin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 mario gibi yani, glorified mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 oyunda zıplama tuşu yok ama canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 zıplama olmadan platform atlamalarını nasıl yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kaede said: - oyun zor değil o kadar, sadece hata affetmiyor - oyunun güzelliği zaten o deneme-yanılma ile öğrenme. yoksa gidip wikisine bakıp oyunun bütün zevkini kaçırıp da oynıyabilirsin 1 kere ölmeden. ayrıca öyle deli gibi lvl kasmak da çözüm değil. hala dikkatsiz oynarsan cayır cayır ölebilirsin - checkpointler arası ölürsen topladığım xp falan gitmiyor. üstündeki kullanılmamış xp gidiyor. öldüğün yere tekrar gidersen onları da geri alabiliyorsun - quicksave olsa oyunun hiçbir espirisi kalmaz sen bu oyunu oynadığına emin misin yahu Oyun zor olmasıyla reklam alırken neyine üsteliyorsun anlamadım. Ayrıca üzerindeki xp gidiyor statlara yatırmadıysan evet. Adam iki satır soru sormuş beş yüz sayfalık derin inceleme yorumu yazarak cevap vermeyeyim dedim. Checkpointler arasında seni kesen mobun yanına gidip yere tıklayıp xplerini geri alana kadar kolay gelsin. Quicksave olsa oyunun hiç bir esprisi kalmaz evet. Zor, vakit alıcı bir olay olmazdı o zaman. Bende aynen bunu yazmışım mesajda zaten. Millet vakit yesin diye yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 dlc cıkcaktı o noldu ya acaip oynayasım geldi.ama şu online sistem keyif vermiyor verse kapatamam oyunu zsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 red in oynayabildiği bi oyun ne kadar zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ben zoru severim skyrim denen oyuna 15. dakkada quit attım sildim o kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 oyunun zor diye reklamının yapılması oyunun zor olması anlamına gelmiyor ki ne alaka yani skyrime rpg diyorlar diye rpg mi oldu ? yoo neyse insanları yanlış bilgilendirmediğin sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Di mi ne alaka. Skyrim'in ilk on beş dakikasında karakter üzerinde kontrolün yok bir kere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 evet saçmalık aynı haltı half-life 1 de yaptılar dayanamadım sildim oyunu trenden inmeden http://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA bakalım pc için bu kalitede bir trailer gelicekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kaede sana diyor abi bana değil galiba sdfs dark souls zor kolay olayı değilde ben gameplayini sevmediğimden kapadım.ilk bi bandit mekanı basmıştım.çok kötüydü ya skyrim sdfs mount and blade gameplayini koysna skyrime efsane olur ama işte mb en iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Onda da düşman ai'si kötü ya. Çıplak kız görmüş kahvehane sakinleri gibi yığılma yapıyorlar üzerine o kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ghüzel grafikli diablo işte, rpg'lerle kıyaslanacak bişisi yok. deckard cain gibi basınca iki kelam eden 3-5 otomatlar var ondan ibaret npc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sam npc questlerine yetememiştir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çıktı mı bu pc'ye? çıkacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çıktı, ben oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ya bu oyunu ps 3 için alıcam ne zamandır, fakat o nasıl bir fiyattır öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 60 lira ikinci el sıfır 100-110 arası spotçu fiyatları bunlar.daha ucuza bulmak gayet mümkün nesi var fiyatlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Dark Souls: Prepare to Die Edition launches for PC on 24th August, publisher Namco Bandai has announced. The expanded take on From Software's acclaimed action RPG will support Games For Windows Live. There's been no mention of a console DLC release for the new content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 games for windows live /facedesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar