Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gamepad'le oynasın pk'lar da çevrelerinde döne döne keseyim lolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Nasıl yapacakları önemli. Demon's Souls'u oynamış biri olarak söyleyebilirim ki oyunun gamepad'e sıkıştırılmaya çalışılmasından dolayı karakteri istediğim rahatlıkta kullanamamıştım. Eşya/büyü seçme, menü açma falan en rahatsız olduğum kısımlardı hatta hareketlerin bile daha az hantal yapılabileceğini düşünüyordum. Şimdi şu yaptıkları şey direk port olacaksa, gamepad kafasını olduğu gibi bilgisayara yığacaklarsa oynayamayız. Ama özenip klavye için rahat ve düzgün bir sistem yapsalar konsolda olduğundan çok daha rahat olur, hedefe yönelik daha keskin kontrolümüz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gamepad ile mi daha iyi oynanır yoksa klavye mi gibi kısımlara girmesek... şu oyunu 60 fps 1080p oynamak bile nimet..konsol daki çamur 720 p den gına geldi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dark souls gene nispeten daha iyiydi x2 aa olduğu için demons komple kare kareydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ps3 limited edition veya collectors edition'ı olanlara pc versiyonu f2p'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 oha limited ön şiparişini zamanında iptal ettiğim için şuan ilk defa pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Oski said: ps3 limited edition veya collectors edition'ı olanlara pc versiyonu f2p'ymiş. YES ne tokatlıyıcam şimdi pcfagleri haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Ahahaha geçen gün şu oyun için bi yerden ps3 bulsam falan diye düşünüyordum, artık geriye bi heavy rain kaldı oynanması gereken. PS3e dokunmak bilimum zührevi hastalık taşıyan 65 yaşındaki 20TLlik bir hayat kadınıyla birlikte olmak kadar aşağılayıcı bir hareket olduğundan gerçekten çok sevindim bu habere. Keza kendine saygısı olan her insan gibi ben de gururlu bir PC oyuncusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 axedice said: Ahahaha geçen gün şu oyun için bi yerden ps3 bulsam falan diye düşünüyordum, artık geriye bi heavy rain kaldı oynanması gereken. PS3e dokunmak bilimum zührevi hastalık taşıyan 65 yaşındaki 20TLlik bir hayat kadınıyla birlikte olmak kadar aşağılayıcı bir hareket olduğundan gerçekten çok sevindim bu habere. Keza kendine saygısı olan her insan gibi ben de gururlu bir PC oyuncusuyum. ahahahaha bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 axediceın_kaedenin_evinde_pokemon_oynarkenki_resmi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/glorious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 YENİ BOSS RESİMLERİ. Edit: Hemen altımdaki postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şöyle yapalım o zaman http://i.imgur.com/4ords.jpg http://i.imgur.com/8Vg8s.jpg http://i.imgur.com/jiFhu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu limited alanlara pcde bedava olayı ciddi mi şaka mı nerden nasıl temin edicez peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şu manticorea baktım artbook da sondan 2. sayfada resmi varmış. concept artı olup oyuna koyulamayan 2 yaratıktan biri galiba bi tane female gargoyle gibi bişey var. onu da koyarlarmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Red said: bu limited alanlara pcde bedava olayı ciddi mi şaka mı nerden nasıl temin edicez peki oyunun pc'ye çıkmasında ps3'teki başarısının en büyük pay sahibi olmasını göz önüne alarak böyle bir karara varmışlar. bir nevi sadık ps3 oyuncularına teşekkür etmek istiyorlarmış. nasıl olacağını oyunun çıkmasına yakın açıklarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Red said: bu limited alanlara pcde bedava olayı ciddi mi şaka mı nerden nasıl temin edicez peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 nesi guzel veya ilginc bu oyunun merak ettim heryerde konusuluyor bi gun merak ettim videosunu izledim, oyle anlatildigi gibi bi muhtesemligini goremedim konsola elimi surmedigim icin oynamadim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konsoldan bihaber olduğum için soruyorum, bu oyun Skyrim gibi bişi midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yok dümdüz action rpg. hatta quest filan bile yoktu. boss fight'lar var zorlu. ölünce herşey respawn, tam kasılmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Konsoldan bihaber olduğum için soruyorum, bu oyun Skyrim gibi bişi midir nedir? AHAHAHAH SKYRIM ? http://i.imgur.com/FNrje.png http://i.imgur.com/IJkq2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 tomkat said: nesi guzel veya ilginc bu oyunun merak ettim heryerde konusuluyor bi gun merak ettim videosunu izledim, oyle anlatildigi gibi bi muhtesemligini goremedim konsola elimi surmedigim icin oynamadim da oyun herturlu iyi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 1v1 de fire resist felan olmadan kesemezsin ki adult dragon , sağa sola zıplayarak breath dodgelamıyorsundur umarım dark soulsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fire resi kas atla zıpla ejderha üfledimi checkpointte bulursun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar