Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl yapacakları önemli. Demon's Souls'u oynamış biri olarak söyleyebilirim ki oyunun gamepad'e sıkıştırılmaya çalışılmasından dolayı karakteri istediğim rahatlıkta kullanamamıştım. Eşya/büyü seçme, menü açma falan en rahatsız olduğum kısımlardı hatta hareketlerin bile daha az hantal yapılabileceğini düşünüyordum.

Şimdi şu yaptıkları şey direk port olacaksa, gamepad kafasını olduğu gibi bilgisayara yığacaklarsa oynayamayız. Ama özenip klavye için rahat ve düzgün bir sistem yapsalar konsolda olduğundan çok daha rahat olur, hedefe yönelik daha keskin kontrolümüz olur.
Mesaj tarihi:
gamepad ile mi daha iyi oynanır yoksa klavye mi gibi kısımlara girmesek...

şu oyunu 60 fps 1080p oynamak bile nimet..konsol daki çamur 720 p den gına geldi zaten...
Mesaj tarihi:
Oski said:

ps3 limited edition veya collectors edition'ı olanlara pc versiyonu f2p'ymiş.

YES
ne tokatlıyıcam şimdi pcfagleri haddi hesabı yok
Mesaj tarihi:
Ahahaha geçen gün şu oyun için bi yerden ps3 bulsam falan diye düşünüyordum, artık geriye bi heavy rain kaldı oynanması gereken.

PS3e dokunmak bilimum zührevi hastalık taşıyan 65 yaşındaki 20TLlik bir hayat kadınıyla birlikte olmak kadar aşağılayıcı bir hareket olduğundan gerçekten çok sevindim bu habere. Keza kendine saygısı olan her insan gibi ben de gururlu bir PC oyuncusuyum.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahahaha geçen gün şu oyun için bi yerden ps3 bulsam falan diye düşünüyordum, artık geriye bi heavy rain kaldı oynanması gereken.

PS3e dokunmak bilimum zührevi hastalık taşıyan 65 yaşındaki 20TLlik bir hayat kadınıyla birlikte olmak kadar aşağılayıcı bir hareket olduğundan gerçekten çok sevindim bu habere. Keza kendine saygısı olan her insan gibi ben de gururlu bir PC oyuncusuyum.

ahahahaha bune lan
Mesaj tarihi:
şu manticorea baktım artbook da sondan 2. sayfada resmi varmış. concept artı olup oyuna koyulamayan 2 yaratıktan biri galiba

bi tane female gargoyle gibi bişey var. onu da koyarlarmı acep
Mesaj tarihi:
Red said:

bu limited alanlara pcde bedava olayı ciddi mi şaka mı

nerden nasıl temin edicez peki

oyunun pc'ye çıkmasında ps3'teki başarısının en büyük pay sahibi olmasını göz önüne alarak böyle bir karara varmışlar. bir nevi sadık ps3 oyuncularına teşekkür etmek istiyorlarmış.

nasıl olacağını oyunun çıkmasına yakın açıklarlar herhalde.
Mesaj tarihi:
nesi guzel veya ilginc bu oyunun merak ettim

heryerde konusuluyor

bi gun merak ettim videosunu izledim, oyle anlatildigi gibi bi muhtesemligini goremedim

konsola elimi surmedigim icin oynamadim da
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Konsoldan bihaber olduğum için soruyorum, bu oyun Skyrim gibi bişi midir nedir?

AHAHAHAH SKYRIM ?

http://i.imgur.com/FNrje.png
http://i.imgur.com/IJkq2.jpg
Mesaj tarihi:
tomkat said:

nesi guzel veya ilginc bu oyunun merak ettim

heryerde konusuluyor

bi gun merak ettim videosunu izledim, oyle anlatildigi gibi bi muhtesemligini goremedim

konsola elimi surmedigim icin oynamadim da

oyun herturlu iyi ya sdf
  • Yeni Oluştur...