Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sahsen yaz geldiginde oyunu oynayacak miyim o bile mechul, gece acilisi falan isin geyigiydi. asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 senko said: KHaRoN said: aral in dun failladigi 81 il , 81 CE hedesi vardi. Yeniden ne zaman acacaklari belli degil, o zaman bi sansini deneyebilirsin. Bide taksim de gece acilisinda saticaklarmis iste. Ankaradaki gece acilisinda olucak mi bilmiyorum. Ben muhtemelen barzo edition alicam gece acilisinda. gece açılışı nasıl olcak peki önceden ön sipariş ile parayı ödeyip orda elden mi alcaz yoksa orda direk sıraya gidip parayı ödeyip alcakmıyız? bitince de arkadşalar bitti dağılabilirsiniz deyip güruhu dağıtacaklar mı? wowda da benzer şeyler olduydu sanırım orda nsaıl işlemişti sistem bilen var mı? oyunu alabilme garantim varsa geyik olsun diye katılabilirim gece satışına Sırf geyiğine gidelim diyoruz bizde ama eğer oyun kalmadı,hadi dağılın olacaksa tam küfürlük olur,30 lira fzla verip bnetten basarız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 gece kaçta başlayacaklar ki satışa? 12de mi? organize ederim hocam ayıpsın, zevkli olur bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sanırım 12de belki biraz daha erken olabilir tam bir zaman yazmamışlar http://www.gamer-market.com/diablo-3-dijital-versiyon-cdkey-eu.html buraya güvenebilir miyiz ? 14 ünde dağıtılacak cd keyler diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 sağlam sitedir ama kesin birşey diyemem o saatte dağıtırlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Seperate said: Sanırım 12de belki biraz daha erken olabilir tam bir zaman yazmamışlar http://www.gamer-market.com/diablo-3-dijital-versiyon-cdkey-eu.html buraya güvenebilir miyiz ? 14 ünde dağıtılacak cd keyler diyor ? Abi siz bu 14 ünde dağıtılacak diyor u nerde okudunuz orda yazan şu "Ürün kodu, oyun çıkış tarihi olan 15 Mayıs' da web sitemizdeki sipariş detayınıza eklenerek teslim edilecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuşursan siteye girip temsilciyle, söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 CE alacak olan arkadaşlardan Art Book'u satmayı düşünen varsa, fiyat atsın özel mesajla lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bombilo said: Gangren said: bombilo said: gamer-market var? İyi mi bu site? ben uzun süredir buradan alışveriş yapıyorum, hiç bir sıkıntım olmadı. tavsiye ederim. Bende baya bir alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 iyi o halde son kararım bu site ,burdan patlatıcam cd key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 dreagloth said: Konuşursan siteye girip temsilciyle, söylüyor. Şu anda siteyede yazmışlar temsilciylede görüştüm az önce 14 ü gün içinde teslim edeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 PROTESTING TURKISH DISTRIBUTOR ARALGAMES Bir arkadaşın CE isyanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ahah cok alinganiz hala said: Istanbul is real? I thought it was one of those made up names they did for Assassin's Creed2-ep3!!! You learn something new everyady... su cumleyi ciddiye alip atar yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ahaha neler dönmüş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 KingV said: PROTESTING TURKISH DISTRIBUTOR ARALGAMES Bir arkadaşın CE isyanı... foruma ağlaması sorunu çözmez ama, öyle bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ağlaması sorun çözmez ama işini bilen büyük firmanın oyununu lekeyebilecek müşteri kaybına sebep olacak bir ithalatçı ile çalışmasına engel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ARAL a verdiğim sipariş hala ürün bekliyor diyor. abi bu adamların izmir için ürünü artık yollamaları gerekmiyor mu? 15 ine ancak elime geçer o şekilde... sordum bakalım cevap gelecek ama kıl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Aral 110'u sırf ön sipariş için yapmıyor sanırım. Satış fiyatı da bu gibi gözüküyor bir kaç farklı kaynakta. Ama Aral'ın sitesinde bununla ilgili bir ibare bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Foruma aglamasi; isin asli bazi konularda gercekten Blizzardin ilgisini cekip duzenleme yapmasini saglayabiliyor. Ve gerceklerden cok da uzak bi sitem degil o forumlardaki topic. Ozelliklede o konunun direk muhattabi olan Blizzardin Official forumlarinda oldugu icin tam yeri de denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 topic baya kaldı 2 3 gündür populerlerin arasında. fakat içerikte türkiye çoğrafyası falan tartışılıyor. hatta biri demiş sizin burda ne işiniz var gidin asia forumlarına yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Tek hatalari o satasan tiplerle forumda kavgaya tutusmalari zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 KingV said: PROTESTING TURKISH DISTRIBUTOR ARALGAMES Bir arkadaşın CE isyanı... ya aslında topluca ARAL ı Blizzarda şikayet etsek ne olur ? SC2 ve D3 muhabbetleri yeterince kötü kaka ARAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Seperate said: Sanırım 12de belki biraz daha erken olabilir tam bir zaman yazmamışlar http://www.gamer-market.com/diablo-3-dijital-versiyon-cdkey-eu.html buraya güvenebilir miyiz ? 14 ünde dağıtılacak cd keyler diyor ? Bende burdan aldım 3-4 gün önce fiyat 109 tl idi digital olanı. Daha öncede alışverişim oldu burdan yamuklarını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 süper süper ,bizde verdik sipariş 2-3 gün oldu ,yarın sorunsuz alacaz inş keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 şimdiden sıra başlamış taksimde 30 kişi varmış. yarın gidecekler aklını başına alsın. ben açıkcası iptal ettim gitmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar