Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 4. orijinal Fallout'um oldu bu, hayırlı olsun. http://www.gog.com/en/gamecard/fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 3 oldu benimde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bende retail box vardı, redeem kabul etmedi steam. öyle duruyodu. iyi oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hemen aldım sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 halen fallout almamış ve oynamamış varsa zaten kafasını taşlara vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben oynamamıştım biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben hiç oynamadım fallou, bir olsun iki olsun yada new vegas olsun falan. bunu da aldım ama steame ekleyemiyorsam indirip oynamam heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 steame niye ekliyceksin ki yahu, drm'siz direk indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 steam'in iyi bir avantajı da setup dosyasının ayrıca yer tutmaması arşiv maksadıyla, oynanmayacak oyunu yedekleyince tekrar kurabildiği için aynı oyun iki kere yer kaplamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Süper oldu, teşekkür. Şimdi Steam noobu olarak sorayım, bunu Steam'e ekleyebiliyor muyuz? Eklersek Steam hesabını kabartıo mu $$$ olarak? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bi insanın neden 4 tane fallout'u olur ki. hele ki dijital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 en iyi fallout ilk fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 gazete bile verdiydi bunu. ben de düzenli alır kaybederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 imamizer said: bi insanın neden 4 tane fallout'u olur ki. hele ki dijital. biri retail, biri de levelın 15 yıl önce verdiği falloutsa 50 tane kopyası bile olur insanın steam lamerleri gibi de olmayın ya no steam, no buy diyen milyonlarca velet gibi. benim de 300 tane oyun var steamde ama steam değilse oynamam ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aldıms dursun buda bi kenarda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 install ettim high res yapiyim dedim olmadi. o grafiklerle zor oynanmaz sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 of yine mi kanuni eski bir oyuna laf ediyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Gangren said: Şimdi Steam noobu olarak sorayım, bunu Steam'e ekleyebiliyor muyuz? Eklersek Steam hesabını kabartıo mu $$$ olarak? :p gog'un steam'le hiç bir alakası yok. paticik üyeleri gog'u ilk kez mi duyuyor onu merak ettim. gog'un kendi downloader'ı var. istediğin oyunu listenden seçip download ediyorsun. drm'siz dosyalar indiriyorsun, bazı oyunlarda wallpaper, soundtrack gibi ekstra materyaller de mevcut. cd-key vermiyor gog. o yüzden steam'e eklencek bir şeyi yok bu oyunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 gog'u biliyorum bone... Vereceğin cevap şundan ibaretti: Bone said: steam'e eklencek bir şeyi yok bu oyunların. Yine de saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sen olmasan paticiğin hali ne olurdu bone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aslında non-steam game olarak library'e ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 gleoddyn said: sen olmasan paticiğin hali ne olurdu bone! he ya di mi, düşün ben 2005'te kayıt oldum, ben yokken buralar hep bağdı bostandı be, şimdi hep uyduruk binalar diktik felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Tabi canım ultimatr senin üstüne kuruldu, sonra belediye geldi yıktı hatırlarım o zamanları merak etme sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yok ultimatr'nin üstüne kurulmuş olan bonepart'tı. gerçi 2005'te kayıt olduğumdan yanlış biliyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 löl ben daha uzağa işiyorum.. 2001 tarihli hesabını gurur kaynağı olarak görmek tısısıısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar