copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Evet ne zamandır ağlamıyorum şöyle güzel bir film izliyim de gözyaşı bezlerim işlevini yitirmesin . Ne önerirsiniz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İzlerken ağladığım tek film Pan'ın Labirenti.
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 masumiyet http://www.youtube.com/watch?v=mXDac_BHkE0
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ben döveyim seni ağla yea ne gerenk var zorlanmaya O_o
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 benjani said: uçurtmayı vurmasınlar Bunda ağladım ağlarım ama izlemediğim birşey olsun diyorum . Ama yine herşeyi yazalım herkesin işine yarar topic (tu)
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 a walk to remember.Çok ağlamıştık oda arkadşımla,bir de bu kadar duygusal bir şey olacağını düşünmeden izlemeye başlamıştık belki ondan daha darbeli oldu.
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 wastyrx said: Ben döveyim seni ağla yea ne gerenk var zorlanmaya O_o Ahahah elimde kalırsın sonra kıyamam
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Babam ve oğlumda da ağlamıştım böğüre böğüre Moulin rouge da bile ağladım yani o yüzden bu önerilerin çoğunda ağlarım sanırım ^^
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 OOO MANYAK LAF MANYAK LAF!11 araya girdin, olmadı...
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 1. Babam ve oğlum 2. Shawshank Redemption 3. Hoşçakal Yarın 4. Nefes 5. Papillon bence yeter...
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Nefesi izlemem ilk ikisini izledim diğer ikisine de bakıcam ^^
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Babam ve oğlumda da ağlamıştım böğüre böğüre Moulin rouge da bile ağladım yani o yüzden bu önerilerin çoğunda ağlarım sanırım ^^ moulin rouge da ben de çok ağladım..hele son sahne of..:'(
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 progamer said: Hachiko: A Dogs Story bu kadar çok ağladığım bi film daha yok ya. hüngür hüngür ağlamıştım.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Söylerdim ama söylemem. Ağlamasın copry.
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Nefesi izlemem ilk ikisini izledim diğer ikisine de bakıcam ^^ nefes i niye izlemiyorsun?
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hachikoyu izledikten sonra 3 gün insan içine çıkamadım yani öyle bi etki yarattı gözlerim üzerinde sdfsdf @ zeper the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in returnnnnnnn
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 xaty said: Söylerdim ama söylemem. Ağlamasın copry. <3 Ağlatırsa film ağlatır gerisi yalan ağlatır söyle sen yine de ^^
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 cetoritto said: copry said: Nefesi izlemem ilk ikisini izledim diğer ikisine de bakıcam ^^ nefes i niye izlemiyorsun? Yaa o kadarına yüreğim dayanmaz fragmanı ağır gelmişti baya
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: @ zeper the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in returnnnnnnn yapma copry.izleticen bana şimdi,sınav arifesi...=)bu topiğin amacı seni ağlatmak=)
Öne çıkan mesajlar