copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Evet ne zamandır ağlamıyorum şöyle güzel bir film izliyim de gözyaşı bezlerim işlevini yitirmesin . Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 uçurtmayı vurmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İzlerken ağladığım tek film Pan'ın Labirenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Canım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 masumiyet http://www.youtube.com/watch?v=mXDac_BHkE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Seven Pounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ben döveyim seni ağla yea ne gerenk var zorlanmaya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hachiko: A Dogs Story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 benjani said: uçurtmayı vurmasınlar Bunda ağladım ağlarım ama izlemediğim birşey olsun diyorum . Ama yine herşeyi yazalım herkesin işine yarar topic (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 a walk to remember.Çok ağlamıştık oda arkadşımla,bir de bu kadar duygusal bir şey olacağını düşünmeden izlemeye başlamıştık belki ondan daha darbeli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 wastyrx said: Ben döveyim seni ağla yea ne gerenk var zorlanmaya O_o Ahahah elimde kalırsın sonra kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Babam ve oğlumda da ağlamıştım böğüre böğüre Moulin rouge da bile ağladım yani o yüzden bu önerilerin çoğunda ağlarım sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 OOO MANYAK LAF MANYAK LAF!11 araya girdin, olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 1. Babam ve oğlum 2. Shawshank Redemption 3. Hoşçakal Yarın 4. Nefes 5. Papillon bence yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Nefesi izlemem ilk ikisini izledim diğer ikisine de bakıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Babam ve oğlumda da ağlamıştım böğüre böğüre Moulin rouge da bile ağladım yani o yüzden bu önerilerin çoğunda ağlarım sanırım ^^ moulin rouge da ben de çok ağladım..hele son sahne of..:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 progamer said: Hachiko: A Dogs Story bu kadar çok ağladığım bi film daha yok ya. hüngür hüngür ağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Söylerdim ama söylemem. Ağlamasın copry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Nefesi izlemem ilk ikisini izledim diğer ikisine de bakıcam ^^ nefes i niye izlemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hachikoyu izledikten sonra 3 gün insan içine çıkamadım yani öyle bi etki yarattı gözlerim üzerinde sdfsdf @ zeper the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in returnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 xaty said: Söylerdim ama söylemem. Ağlamasın copry. <3 Ağlatırsa film ağlatır gerisi yalan ağlatır söyle sen yine de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 forrest gump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 cetoritto said: copry said: Nefesi izlemem ilk ikisini izledim diğer ikisine de bakıcam ^^ nefes i niye izlemiyorsun? Yaa o kadarına yüreğim dayanmaz fragmanı ağır gelmişti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: @ zeper the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in returnnnnnnn yapma copry.izleticen bana şimdi,sınav arifesi...=)bu topiğin amacı seni ağlatmak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar