bck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hepside seni yemis derim. neden cunku yakistiramiyorlar kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bana mı dedin yemiş diye? edit: bana demişsindir. adamların çalışma saatlerini ve maaşlarını biliyorum. köle olmadıklarının önemli göstergeleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yeni mezun arkadaslara diyorum kisisel algilama isin icine girince bunun nasil bir oyun oldugunu anlayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ne diyon bilae, "ben dahil" dedim, 1,5 yıldır çalışıyorum ben zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ha yani sende kole olarak baslamadin maca bakiyorum tam okuyamadim ozaman iyimis hocam. hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Çok yakın arkadaşım şu an Ernst&Young'da çalışıyor, hayata küsmüş durumda. 2 haftadır haftasonu yaşayamadı, her gece 12 de ofisten eve dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bck said: nedir hocam bu elitist yaklasimlar cok var o kolelerden istanbulda. bu kafa yapisi ile ne yazikki hic biyerde ise yaramazsin. ne elitisti arkadaşım. çalıştığım saatlerin parasını istemek suç mu? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 di said: Baslangici kole olmadan yapmak cok az kisiye nasip olan bir sey zaten. Abi şimdi nerede çalışıyorsun sorusuna ernst&young, deloitte gibi süslü cevap vermek isteyen sürüyle yeni mezun olunca köle gibi kullanmak farz oluyor bu tür şirketler için. onlar da bunun farkında. hani maaş 1600 olabilir oke ama "bizde fazla mesai yok yerine şeker veriyoruz eheh" demeleri kabul edilemez bence. alan memnun satan memnun olayı var biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 7/24 destek verenler ne yapcak ozaman hangi birinin parasini isteyeceksin.gece 3 ler 5ler sabah yine ise gidiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bck said: 7/24 destek verenler ne yapcak ozaman hangi birinin parasini isteyeceksin.gece 3 ler 5ler sabah yine ise gidiosun abi onlarda da vardiya var. 24 saat çalışmıyo yani onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 arkadaş price'ta çalışıyor, 1 senede saçları döküldü adamın. true story. herşey cv için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 olm resmen korkuttunuz beni ya. ne güzel ben mülakattan sora cevap bekliyodum e&y'den. bende biliyorum az çok çalışma koşullarınıda bu kadar kişi böle yazınca bi anda iyice korkmaya başladım asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 peki hiç işbankasında falan müfettişlik yapan tanıdığınız var mı? o hayat nasıl sürekli gezip tozup şehirden şehire bankaları denetliormuşsun tanıdıınız varsa bu işi yapan söleyin lütfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 sanane olm, sen playboy reklamci olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 evet de arkadaş için soruom eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Spyro var E&Y'de işte, adam baymıştı baya, bizim raidlere giremiyordu, hatta kişilik bunalımına girip kardeşini kendisi gibi göstererek bizim raide sokmuştu :p Bildiğim kadarıyla, üniversite sonrası birkaç sene cefasını çekip, sonra sefasını sürüyorsun, klasik iş hayatı. Manken seçme işi bitti mi Gökhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yakın arkadaşlarımdan biri pwc de çalışıyor gece 4de toyotada denetim yapıyoruz falan diyodu çok kötü çalışma saatleri, tuhaf tuhaf saatlerde hala çalışıyor oluyor ve çok yoğun olduğunu söylüyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sınavına girdim ernst and young'un dün. ingilizce aşırı kolaydı, genel yetenek de gerçekten de 35 soruyu 45 dakikada yetiştirmek çok zordu. 5 tane boşum kaldı. başka giren arkadaşlarımla falan konuştum, millet 12 boş falan bırakmış. şansıma da sürekli yakın çevremde denetim firmalarında çalışan insanlara rastlıyorum. çalışma koşulları hakkında tek bir olumlu yorum almadım daha, heralde almicam da sdf. bilmiyorum ya girsem mi girmesem mi düşünür oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 daha kotusu de var benim bir onceki isim: 07-17 arasıydı + cmts07-12:30 filip moris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 e abi tomarla para veriyor filip moris çalışın o kadarcıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 E&Y da staj yapan var mı? IT bölümünde staj yapmanın bir faydası dokunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ilerde it'ci olcaksan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Abi kafama takılan şey şimdi sitelerinde staj ilanı buldum, istedikleri şey işte öğrenme isteği, ingilizce, takım çalışması vs ve MS OFFICE? Naptırıcaklar ki orda excele veri mi girdiricekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 özellikle ms office demişlerse muhtemelen excel ile kağıt-kürek işi yaptıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bir tek bizim şirkete gelen deloitte'cular mı yayıyor bilmiyorum da; adamlar 6, en geç 7'de çıkıyorlar yahu? genel olarak ise gerçekten çalışma şartlarının üzücü olduğunu duymuştum, bizzat gözlemleme şansım olmadı çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar