Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Efes zevk meselesi bence. Yani aramalı biraları içmeyi seviyorum bende fırt diye gidiveriyor ama bira içtiğimi hissttirmiyor bana Efes kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kah albümde kah günlükte sık sık konuşulıp tartışılıyor . Sonra da canımız çekiyor gidip içiyoruz. Alkolik olucaz yakında akü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ALKOLİK DEĞİL DE TİNERCİ Mİ OLSUNLAR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 o kahveli efes cidden en kötü biralardan biriydi. ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 abi kahveli bira sacma zaten adıyla fln filan.. bir kere şenliklerde bitmsti normal efes o zaman dark brown içmek zorunda kalmstm.. hayatımın en sacma tecrubesiydi yani :D mesela fıçı bira da cok su gibi gidiyor fln zevk vermiyor, hani içimi kolay eyv da bir şişe efes degil :D edit: Bella said: o kahveli efes cidden en kötü biralardan biriydi. ıyk. biriydi derken, kalktı mı dark brown ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kalkmamıştır herhalde bilmem. ben bir kere denemiştim de hiç beğenmemiştim ondan geçmiş zaman kullandım, kendi tarihimde denediklerimin kötülerinden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 topicte efes pilsen'i çiş içmekle özdeştirenlerin sonra gidip heineken, carlsberg, becks gibi çişten beter biralar içtiğini ve sevdiğini görmek çok şaşırttı beni. hiç tadı yok onların, ekşi su gibiler. genellikle redbull-vokta içenlerin sevdiği biralar oluyor, çünkü ne kadar az alkol o kadar iyi kıvamındalar. öte yandan şu var, türkiye'de bira popüler, ama ne yazık ki bira çeşidi konusunda çok gudik kalmışız. ingiltere/almanya biraları var mesela, ama türkiye'de yok bunların hiç biri. türkiye'de bulabileceğiniz en iyi iki bira efes ile tuborg o yüzden. efes son zamanlarda bozdu diyenler var, o zaman tuborg gogo. guiness çok övülüyor, içtim onu da ama tad alamadım. ingiliz ale'lerinin tadı daha güzel ve daha "biramsı" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tuborg varken gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://i.imgur.com/7nct4.jpg http://i.imgur.com/WewcM.jpg http://tuborger.blogspot.se/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bone resimler icin tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Red said: bira sevmem karı kızla mariachi abaza ortamında kırımızı tuborg sdfs ahah aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 biradan 50 kat iyi fakat sagda solda bulunmuyor kolayca. heineken ve amstel sevenler kesin viral, para versen icilmez ya sdfg hani bim bira yapsa buyuk ihtimal tadi oyle bisi olur sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 şu makul fiyata tr deki marketlerde bakkallarda satılsa ülkenin sosyal yapısı degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 senko said: geçti geçti ben de viski patlatırım ardından. kotayı doldurmuş oluruz. lol biri de çikolata topiği açmalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 o diil de hakkaten paulaner gibisini de içmedim hiç bi yerde. trde içme şansımız var mıdır, yok mu bilen? illa almanyaya mı gidicez gardeşimh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Frantic said: biradan 50 kat iyi fakat sagda solda bulunmuyor kolayca. JD heineken ve amstel sevenler kesin viral, para versen icilmez ya sdfg hani bim bira yapsa buyuk ihtimal tadi oyle bisi olur sdfg. Bu meret TR içinde nerede satılır merak ettim tadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tuborg %100 malt, bomonti ve becks dışında yaygın iyi bira yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Frantic said: heineken ve amstel sevenler kesin viral, para versen icilmez ya sdfg hani bim bira yapsa buyuk ihtimal tadi oyle bisi olur sdfg. www.youtube.com/watch?v=4bl6R9XwM_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Leffe, baskalari da soylemis sasirdim. Turkiye'de marketlerde satilsa keske duzgun bir fiyattan. Beyoglu'nda thales bar'da var icebilirsiniz.(besiktasa da acmislar sube) biraz pahali ama deger cok farkli ve iyi br tadi var dolgun. Ya da ben kultursuz oldugumdan bana olaganustu geliyodur. http://www.itusozluk.com/image/leffe_9620.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dutch biraları fena değil ya, çek yoksa dutch çekerim başında da amstel gelir. amstel hem ucuz hem içilebilir diğer yaygın biralara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 miller iyidir su yerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Guinness tek geçerim. Zaten bira gibi olmaması cok farklı yapıyor. Keyif için içilmeli ^^ Stella lager'lar içinde harika içimi olan bir bira. Tükriyede ikisini de bulamamanın üzüntüsünü hergün yaşıyorum resmen. Leffe bazı marketlerde satılıyor ayrıca ama pahalı sayılır tabiki. Dışarıdaki barlara gore ucuzdur ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yav said: Leffe, baskalari da soylemis sasirdim. Turkiye'de marketlerde satilsa keske duzgun bir fiyattan. Beyoglu'nda thales bar'da var icebilirsiniz.(besiktasa da acmislar sube) biraz pahali ama deger cok farkli ve iyi br tadi var dolgun. Ya da ben kultursuz oldugumdan bana olaganustu geliyodur. http://www.itusozluk.com/image/leffe_9620.jpg leffe satılıyor ya marketlerde, 7 lira falandı sanırım tam emin değilim de, modada bi kaç büfede gördüm ben leffeyi. tadı gerçekten çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 7 lira ne yaa bira yerine benzin içerim enerji verir hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Turk bomonti Yabanci Leffe Fıçı. Şişe Leffe birşeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar