Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi bira?

cetoritto

Öne çıkan mesajlar

abi kahveli bira sacma zaten adıyla fln filan.. bir kere şenliklerde bitmsti normal efes o zaman dark brown içmek zorunda kalmstm..
hayatımın en sacma tecrubesiydi yani :D

mesela fıçı bira da cok su gibi gidiyor fln zevk vermiyor, hani içimi kolay eyv da bir şişe efes degil :D

edit:
Bella said:

o kahveli efes cidden en kötü biralardan biriydi. ıyk.

biriydi derken, kalktı mı dark brown ?
Sosyal ağlarda paylaş

topicte efes pilsen'i çiş içmekle özdeştirenlerin sonra gidip heineken, carlsberg, becks gibi çişten beter biralar içtiğini ve sevdiğini görmek çok şaşırttı beni.

hiç tadı yok onların, ekşi su gibiler.
genellikle redbull-vokta içenlerin sevdiği biralar oluyor, çünkü ne kadar az alkol o kadar iyi kıvamındalar.

öte yandan şu var,
türkiye'de bira popüler, ama ne yazık ki bira çeşidi konusunda çok gudik kalmışız.
ingiltere/almanya biraları var mesela, ama türkiye'de yok bunların hiç biri.

türkiye'de bulabileceğiniz en iyi iki bira efes ile tuborg o yüzden. efes son zamanlarda bozdu diyenler var, o zaman tuborg gogo.

guiness çok övülüyor, içtim onu da ama tad alamadım.
ingiliz ale'lerinin tadı daha güzel ve daha "biramsı" oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Leffe, baskalari da soylemis sasirdim. Turkiye'de marketlerde satilsa keske duzgun bir fiyattan. Beyoglu'nda thales bar'da var icebilirsiniz.(besiktasa da acmislar sube) biraz pahali ama deger cok farkli ve iyi br tadi var dolgun. Ya da ben kultursuz oldugumdan bana olaganustu geliyodur.

http://www.itusozluk.com/image/leffe_9620.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Guinness tek geçerim. Zaten bira gibi olmaması cok farklı yapıyor. Keyif için içilmeli ^^

Stella lager'lar içinde harika içimi olan bir bira.

Tükriyede ikisini de bulamamanın üzüntüsünü hergün yaşıyorum resmen.

Leffe bazı marketlerde satılıyor ayrıca ama pahalı sayılır tabiki. Dışarıdaki barlara gore ucuzdur ama yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Leffe, baskalari da soylemis sasirdim. Turkiye'de marketlerde satilsa keske duzgun bir fiyattan. Beyoglu'nda thales bar'da var icebilirsiniz.(besiktasa da acmislar sube) biraz pahali ama deger cok farkli ve iyi br tadi var dolgun. Ya da ben kultursuz oldugumdan bana olaganustu geliyodur.

http://www.itusozluk.com/image/leffe_9620.jpg

leffe satılıyor ya marketlerde, 7 lira falandı sanırım tam emin değilim de, modada bi kaç büfede gördüm ben leffeyi.
tadı gerçekten çok güzel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...