Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bu mereti nereden ucuza alırız acaba vatan indirimi bekliyordum ama bimeks ile aynı fiyata geliyor hemen hemen. 1-2 gün gecikme olmasında sıkıntı yok daha ucuza satan yerler yok sanırım?

Bimeks kargo parası ile taksit yapılınca ayna paraya geliyor zaten en iyisi Vatandan alayım bari.
Sosyal ağlarda paylaş

dr'nin internet sitesinden alın, kargo dahil 110TL

2-4-6-12 taksit yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam peşin fiyatına da, 2 taksitli aldım ben

daha önce gün içinde ne sipariş ettiysem ertesi gün geldi. Gece yarısı falan alırsam da doğal olarak 2. gün, bayağı sağlam çalışıyor internet sitesi ki normal şubelerinden almak yerine artık oradan beğenip, internetten alıyorum bazen asdfdsa

deli indirimler oluyor falan
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende öyle düşünüyordum da ne olur olmaz, fiyat oynar falan diye hırs yaptım asfsda

dr'nin sitesine güvenim sonsuz hem, en geç 16'sında gelir. Belki ön şipariş vs. diye bir gün önceden yollayıp tam 15'inde bile evlere verebilirler. Teslimat konusunda zerre sorun yaşamadım onlarca şey almama rağmen buradan, ilk ön şipariş ürünüm olacak. Bunu da sağ sağlim verirlerse sorunsuz peygamberliklerini ilan edecem :)
Sosyal ağlarda paylaş

gece satışlarına katılamayacağımdan birde o gece oynamak istediğimden bastım 140 tl yi aldım bnetten.O gün iş çıkışı direk vurucam kafayı gece 3 te kalkıp sabah işe gidene kadar biraz hevesimi alırım heralde.3 ten sonra heralde EU serverlarında çokta problem olmaz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...