ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Aral ile konuştum, "büyük ihtimal 14'ünde gönderimlere başlarız" dediler. Bu mantıkla 15 ya da 16 mayısta siparişin ulaşabileceği varsayımında bulunabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bimeks fiyatı süpermiş, alayım bi ön şipariş hemen :D yok ya güvenemedim, DR'den aldım. Bugüne kadar hiç üzmediler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bu mereti nereden ucuza alırız acaba vatan indirimi bekliyordum ama bimeks ile aynı fiyata geliyor hemen hemen. 1-2 gün gecikme olmasında sıkıntı yok daha ucuza satan yerler yok sanırım? Bimeks kargo parası ile taksit yapılınca ayna paraya geliyor zaten en iyisi Vatandan alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dr'nin internet sitesinden alın, kargo dahil 110TL 2-4-6-12 taksit yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam peşin fiyatına da, 2 taksitli aldım ben daha önce gün içinde ne sipariş ettiysem ertesi gün geldi. Gece yarısı falan alırsam da doğal olarak 2. gün, bayağı sağlam çalışıyor internet sitesi ki normal şubelerinden almak yerine artık oradan beğenip, internetten alıyorum bazen asdfdsa deli indirimler oluyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Vatanda da kargo bedeli + 5 taksit 108TL tuttu. Ah bir indirim yapmadiki cakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 15'i sabahı gider alırım en yakın d&r veya bimeksten ,kargo gelmedi,gecikti,adresi bulamadılar falan hiç uğraşamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Seperate said: 15'i sabahı gider alırım en yakın d&r veya bimeksten ,kargo gelmedi,gecikti,adresi bulamadılar falan hiç uğraşamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ya bende öyle düşünüyordum da ne olur olmaz, fiyat oynar falan diye hırs yaptım asfsda dr'nin sitesine güvenim sonsuz hem, en geç 16'sında gelir. Belki ön şipariş vs. diye bir gün önceden yollayıp tam 15'inde bile evlere verebilirler. Teslimat konusunda zerre sorun yaşamadım onlarca şey almama rağmen buradan, ilk ön şipariş ürünüm olacak. Bunu da sağ sağlim verirlerse sorunsuz peygamberliklerini ilan edecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bende fiyattan oynamasindan korktugum icin on siparis ile aldim zaten yoksa indirim donemini beklerdim kesinlikte. BF3 te 40TL kar etmistim o sebepten oyun cikinca rahat 140TL yi bulur gibime geliyor neyi eksik La Noire den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DarKRideR said: Bimeks fiyatı süpermiş, alayım bi ön şipariş hemen :D yok ya güvenemedim, DR'den aldım. Bugüne kadar hiç üzmediler beni DR DR diyosun DR neresi abi DR nedir alla alla çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 di en ar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Tek basina "di" yazip durmayin lan, summon oluyorum ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 d&r kesinleşti benim için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bimeksten patlattım ben de bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gece yarısı etkinlik fiyatları belli olmuş, 110TL normal 240TL collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mavishoptan 103.55'e aldım ben, kargo dahil http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=4025 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 gece satışlarına katılamayacağımdan birde o gece oynamak istediğimden bastım 140 tl yi aldım bnetten.O gün iş çıkışı direk vurucam kafayı gece 3 te kalkıp sabah işe gidene kadar biraz hevesimi alırım heralde.3 ten sonra heralde EU serverlarında çokta problem olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hala CE ariyorum nerden alirim tanidik var mi diye... edik: Aluriel vardi belki ayarlayabilirim dediydi... elemani yorunge disina yollamisinz ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aral her ile 1 tane vercekmiş :D http://www.merlininkazani.com/Diablo_3un_ozel_surumu_on_siparis_kampanyasi-oyun_haber-51141p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ahaha yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Peki 15inde bu DnR, Bimeks vs Aral 110 lira artacak mı? Ön sipariş vermek zorunda mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 çıkar fiyatlar büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 120-130 arası birşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bence en az 140 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ben CD key olarak ve mümkünse taksitli bir şekilde oyunu almak istesem,en ucuza güvenilir nerden alırım ? Gittigidiyor galiba. Peki hangi satıcıdan ? tavsiyesi olan.Sonra patlamayalım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar