Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Nisan Şakaları


fede

Öne çıkan mesajlar

pes edip scroll down yapmadan once sayfalarca pigeon photography, war pigeons falan okudum. referanslarini kontrol ettim.
WW1 de 25 mili 25 dakkada ucan, vurulmasina ragmen gitmesi gereken yere giden guvercinleri hayal urunu sanip dalga gectim. ozur dilerim guvercinler. cher ami, gi joe, mary, gustav ve digerleri. ve giden yarim saatim. abv 1 nisan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite 1. sınıfta yaptığımız en pis 1 nisan şakalarından biri şuydu...
-0,5 kalem uçları alınır.
-çubuk kraker diye adlandırılan krakerler alınır.
-itina ile o 0,5 kalem uçları teker teker çubuk krakerlerin ucundan ittirilerek çubuk krakerlerin içlerine yerleştirilir.
-çubuk krakerler yeniden poşetin içine yerleştirilir.
-sınıfın-anfinin kapısında elde çubuk kraker poşeti beklenmeye başlanır.
-arkadaşlar gelmeye başladıklarında krakerler ikram edilir.
-ikramı kabul edip kraker alan arkadaşlar kütür kütür içlerinde 0,5 kalem uçlu krakerleri yerler, bir de krakeri alırken size teşekkür ederler.
-çubuk kraker şakası oğerasyonunu birlikte yaptığımız 3-4 arkadaş her bir kraker arkadaşlar tarafından alınıp kütür kütür ısırıldıkça manyaklar gibi güleriz, buna insanlar anlam veremezler. ancak gün sonunda yapılan şaka kraker yiyen arkadaşlara teker teker söylenir. her nasılsa genelde insanların tepkisi gülmek ve "çok kötüsünüz yaaa" demek olur. ancak tek tükte olsa soyumuzun ve sopumuzun hatırlarını soran krakerzedelere de rastlanır.

iğrenç bir şakaydı, hala kendimden utanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zor işti gerçekten, 3 kutu uç alırdık, 1 kutusu rahat kırılırdı. ama neticede başarırdık. bir paket krakeri sanırım 1 buçuk saatte falan hazırlardık.
yaa gençlik, zibidilik, 1 nisan şakası ayağına manyaklar gibi anıra anıra gülerek deşarj olma şeklinde ki hayvansal dürtüler, arkadaşlardan birinin "lan yapalım bu şakayı, görün bakın çok güleceğiz" şeklinde verdiği gazın etkili olması...yani soruna verebileceğim cevaplar bunlar sanırım.
:)
heee, o çubuklardan eşime (sınıf arkadaşımdı üniversitede) vermemiştim, şakayı yaptığımız arkadaşları da tembihlemiştim "vermeyeceksiniz" diye.
lan bayağı bayağı şike yapmışım düşününce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...