fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sağda solda gördükleriniz koyun buraya özellikle bone'dan güzel bi kolaj bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 arkadaşımın kafasına vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 arkadaş babam kalp krizi geçirmiş diyip kalktı ya böle alkollü arkadaşlı güzel muhabbetli ortamın ortasında. sıçtı sonra muhabbetin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 resmi kanaldan game of thrones trailer'ı, malum yeni sezon da bugün başlıyor. http://www.youtube.com/watch?v=_2lzmHXcvR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Trabzon'un fenere yapacağı şaka en güzeli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 adblock eklentisi. sayfaların sağından solundan kediler fışkırıyor blocklanan ad'ler yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 az evvel dizimag tarafından çogsaçma şakalandım lolwatt 8D diye bakakaldım ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bi de lol de uzun zamandır kill sayım 2 yi geçmiyodu nası olduysa çok iyi oynadım o da şaka olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hahaha aynen bende dizimax mağduruyum. Ha bide addblockun kedilerine tıklama gayertinde bulunmadığım için bütün gün kedili kedili takıldım nette. Hayır okumayada üşendiğim için alakayı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 doğalgaz zammı kesin 1 nisan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 tabii ki wikipedia ana sayfası, açın bakın. bir an için kandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 pes edip scroll down yapmadan once sayfalarca pigeon photography, war pigeons falan okudum. referanslarini kontrol ettim. WW1 de 25 mili 25 dakkada ucan, vurulmasina ragmen gitmesi gereken yere giden guvercinleri hayal urunu sanip dalga gectim. ozur dilerim guvercinler. cher ami, gi joe, mary, gustav ve digerleri. ve giden yarim saatim. abv 1 nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1 nisan koyimda turat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rznYifPHxDg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahahah cok seker http://i.imgur.com/kkqlP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 üniversite 1. sınıfta yaptığımız en pis 1 nisan şakalarından biri şuydu... -0,5 kalem uçları alınır. -çubuk kraker diye adlandırılan krakerler alınır. -itina ile o 0,5 kalem uçları teker teker çubuk krakerlerin ucundan ittirilerek çubuk krakerlerin içlerine yerleştirilir. -çubuk krakerler yeniden poşetin içine yerleştirilir. -sınıfın-anfinin kapısında elde çubuk kraker poşeti beklenmeye başlanır. -arkadaşlar gelmeye başladıklarında krakerler ikram edilir. -ikramı kabul edip kraker alan arkadaşlar kütür kütür içlerinde 0,5 kalem uçlu krakerleri yerler, bir de krakeri alırken size teşekkür ederler. -çubuk kraker şakası oğerasyonunu birlikte yaptığımız 3-4 arkadaş her bir kraker arkadaşlar tarafından alınıp kütür kütür ısırıldıkça manyaklar gibi güleriz, buna insanlar anlam veremezler. ancak gün sonunda yapılan şaka kraker yiyen arkadaşlara teker teker söylenir. her nasılsa genelde insanların tepkisi gülmek ve "çok kötüsünüz yaaa" demek olur. ancak tek tükte olsa soyumuzun ve sopumuzun hatırlarını soran krakerzedelere de rastlanır. iğrenç bir şakaydı, hala kendimden utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kötüymüş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 O uçları kırmadan krakere sokma kısmına nasıl üşenmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Çok şükür bugün Pazar da o kötü şakalara işyerinde maruz kalmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 zor işti gerçekten, 3 kutu uç alırdık, 1 kutusu rahat kırılırdı. ama neticede başarırdık. bir paket krakeri sanırım 1 buçuk saatte falan hazırlardık. yaa gençlik, zibidilik, 1 nisan şakası ayağına manyaklar gibi anıra anıra gülerek deşarj olma şeklinde ki hayvansal dürtüler, arkadaşlardan birinin "lan yapalım bu şakayı, görün bakın çok güleceğiz" şeklinde verdiği gazın etkili olması...yani soruna verebileceğim cevaplar bunlar sanırım. :) heee, o çubuklardan eşime (sınıf arkadaşımdı üniversitede) vermemiştim, şakayı yaptığımız arkadaşları da tembihlemiştim "vermeyeceksiniz" diye. lan bayağı bayağı şike yapmışım düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bi fenerli olarak sike normal ahsuhsahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok, bunun fenerlilikle ilgisi yok gözüm. gönlün ferman dinlememesiyle ilgisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dizimag o kadar kötü bir hack sayfası yapmış ki inandım lan, helal olsun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 lan bugün çalışılır mı ya her an bi şakaya kurban olma riski var ooff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 babamın doğum gübü daha büyük bir şaka olduğunu sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar