Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Yaz

sQu

Öne çıkan mesajlar

Natsuyuki Rendezvous çok güzelmiş ayrıca.

Çiçekçi bir hatun kişiye aşık olan bir müşteri, evini gereksiz bir sürü çiçekle doldurduktan sonra çiçekçi hatunun eleman aramasıyla bu müşteri artık çalışanı olur. Yakınlaşmak için bir fırsat kollarken eline bir fırsat geçer ama...

Gerisi için animeyi izleyin. :D Güzel gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sword Art Online çok iyiymiş. Sonradan saçmalamaz umarım, müthiş bi potansiyeli var.

Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi.
Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar?
Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar?
Ya da konusu güzel de benim mi kafam basmadı? Birşeyler mi kaçırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi.
Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar?
Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar?

Süper tirt bi anime worst of listemde, konu kurgu karakterler felan herseyi ile en kötü animelerden biri.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

horizon 4. bölümde başlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...