Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 knox said: ilk bölüm şok etti beni::o böyle devam ederse sezonun eniyisi olur. accel worldu cerez niyetine izliyordum, bu da dothack kopyasi gibi geldi hakkaten iyi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 accel worldle sword art online ın alakası nedir tam olarak? sword art online dan önce accel worldü izlemem gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yok. aynı dünya sadece. accel world bir kaç 10 yıl sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yay !!! sword art online a baktım şimdi yancı elemanın lordum 1k pls demediği kaldı. Ultima günlerimi hatırladım, tavsiyeler yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Natsuyuki Rendezvous çok güzelmiş ayrıca. Çiçekçi bir hatun kişiye aşık olan bir müşteri, evini gereksiz bir sürü çiçekle doldurduktan sonra çiçekçi hatunun eleman aramasıyla bu müşteri artık çalışanı olur. Yakınlaşmak için bir fırsat kollarken eline bir fırsat geçer ama... Gerisi için animeyi izleyin. :D Güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 JOSEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Güzel josei oluyor arada ama sonra çok şaçmalayabiliyorlar da. Bittiğinde de aynı şey söylenmeye devam ederse izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Valla sezon sonuna kadar izledigim tek josei eden of the east idi, oda efsane bi sekilde finalde batirdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kötüsünü izlemişsin sen de sonuna kadar heh. production ig'nin en kötü yapımıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 4 bolumden fazla dayanbildigim tek josei o bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Sword Art Online çok iyiymiş. Sonradan saçmalamaz umarım, müthiş bi potansiyeli var. Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi. Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar? Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar? Ya da konusu güzel de benim mi kafam basmadı? Birşeyler mi kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ha bide slice of life hicbisekil sevmiyorum, relationship simulator ile abuk ask ucgenleride isin icine girince tiskiniyorum direk Senaryuz efendi ole zorla suzuka izlettirmisti kusucaktim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 welcome to the nhk sevmio musun mesela? veya genshiken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Eden of the East'i sevmiştim ben, gerçi filmlere bakmadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genshikenin yeri ayri ehueheu, turunun tek ornegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Viktor said: Valla sezon sonuna kadar izledigim tek josei eden of the east idi, oda efsane bi sekilde finalde batirdi lol 2. film o kadar kötü mü ya? ona göre çekicem bu adil kullanım ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ShadowFury said: Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi. Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar? Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar? Ya da konusu güzel de benim mi kafam basmadı? Birşeyler mi kaçırdım. Süper tirt bi anime worst of listemde, konu kurgu karakterler felan herseyi ile en kötü animelerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Total Eclipse 2'ye baktım şimdi ama bunun bir background'u var mı? Nereden geliyor bu yaratıklar? Niye biotech kasmışlar? Amaçları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 başlığında sor derim, bayağı bilen bir arkadaş vardı orada. izledikçe çıkacaktır birşeyler illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 aklima power turk cingili geliyo yaz yaz simsicak yaz, power tuuuurrrkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Gerge dediğim gibi VN yi oynamış kişilere hitab ediyor. uzaydan geliyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ShadowFury said: Bi de Horizon 1. sezona başladım da konusu çok tırt geldi ya. 2 saat background kasıp paragraflarca anlatıp bu kadar bayık kurgu çıkardılarsa ümidi kesebilirim, öyle random karakterleri doldurup bir de kafası iyiyken backgroundı araya sıkıştırmış gibi geliyo izlediğim kadarıyla(daha ilk 3 bölümü izledim). Karakterler fena değil gerçi. Anime karakterler üzerinden ilerleyecek te konuyu öylesine mi araya sıkıştırmışlar? Güzel konusu var da erken mi yargılıyorum, yoksa hep tırt bi kurgu üzerinden mi ilerletiyolar? Ya da konusu güzel de benim mi kafam basmadı? Birşeyler mi kaçırdım. horizon 4. bölümde başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 GERGE said: Total Eclipse 2'ye baktım şimdi ama bunun bir background'u var mı? Nereden geliyor bu yaratıklar? Niye biotech kasmışlar? Amaçları ne? heyvan gibi bg var. ml extra hatta unlimitedın özetini okuyup ml alternativei okumanı şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Viktor said: viktor selam, konsol'da psn başlığını hala updatelemedin. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar