Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Yaz

sQu

Öne çıkan mesajlar

Hangisinin özel topiği var hanginin yok dikkat etmedim eheh.

Hem burası daha bi casual, daha bi sevimli, daha bi geyik ortamı, sdafasdfasdfsdf çok komik zaaaa kesin izleyin:D diye muhabbet edilesi bir yer.
Özel topiklerin çok resmi bi havası var. Böyle takım elbiseyle girip beyler bu bayağı iyiymiş izleyin bence diye tavsiye edilecek, daha ciddi konuşulucak bir yer gibi geliyo. Yazarından, kadrosundan, senaryosundan, kalitesinden filan bahsediceksin bölümlerle ilgili yorum yapıcaksın filan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

binbougami işte hatta sen de ilk mesajı attın. :p

burası tam leş, 4çan styla. havaya yazı yazmak gibi. ileriye dönük muhabbeti takip etmek de imkansız. eski serilerin kendi başlığını açınca görüyorsun millet ne demiş, herkesin yorumu var. iyi mi kötü mü eğlenceli mi. burada kim kime dum duma. sallanmıyor zaten popüler değilse seri, öyle boynu bükük kalıyor mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

arcana famiglia wtf

1. bölümde bi düello lafı vardı, bol bol combat beklentisiyle izlemeye başladım. Sonraki 10 bölümde düellonun adı bile nadiren geçti, fillervari alakasız bölümler vardı. Ben de anime 24-26 bölümlük olucak bu bölümleri karakterleri tanıtmak ve geliştirmek için veriyolar, sonra 2. yarıda düello başlar hep combat izleriz şeklinde bir izlenime katıldım nedense.

12. bölüm: düello başladı bitti the end lolbye
Sanırım bu sezonun en büyük hayal kırıklığı bu animeden geldi (total eclipse de var gerçi, ama ikisi kapışır bu konuda)

@Sam:
Mesajın sallanması gerekmiyo zaten, komik geldi koydum. Takip edilecek bir yanı da yok zaten, animenin konusundan bağımsız komik bi sahne(animenin konusu da yok gerçi:P). Ayrıca sahne binbougamiden olsa da verdiği mesaj animenin kendisini, hatta bütün animeleri aşıyor o yüzden sınırlamak anlamsız.

[zeytinyağı]
ayrıca binbougami topiği 2. sayfaya düşmüş, o zaman ben haklıyım!
[zeytinyağı]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...