Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 esas kız diye bir şey yok abi. karakterlerin karakter olacak karakterleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://i.imgur.com/bsebD.png http://i.imgur.com/pWtd8.png http://i.imgur.com/FWOxN.png http://i.imgur.com/HZ4PD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 senin niye sevdiğini çözdük abi biz haftalar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bu sezonun unutulmazlar Kokoro ve bu abi. Bakmıyorson çok hata ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kokoro connect izliyorum da senin jimai sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 beni de sarmadı valla. o kadar övdün diye başlamıştım da bıraktım 2-3 bölümde sanırım. o sahnede de zaten direk "ha bu yüzden tavsiye ediyormuş" diye düşünmüştüm zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 O sahne 9. bölüm, ondan çok önce tavsiye ediyordum ama ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 çizimler renklendirmeler falan baya hoş görünüyor aslında serinin sadece bir bölüm izlediğimden konusunu bilemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben de denedim jimai yi olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Yıllardır böyle postmodern anime izlemiyordum ben, türle aranız bozuk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Hatta hiç anime izlememiş postmodern edebiyat tutkunu birkaç arkadaşa izledim, her hafta yeni bölüm bekliyorlar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 The Ambition of Oda Nobuna'ya girdim dün, fragmanında bouncing platemail görüp kaçmıştım, oysa güzelmiş. Son bölümüne geliyorum. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sengoku dönemine biraz ilgisi olanın bayağı hoşuna gider nobuna. her bölümünü çıktığı gibi izliyorum valla yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sdfsdfsdfsf http://www.youtube.com/watch?v=Jk7OQ2gDX80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 özel başlığını açıyoruz gene gelip bu merdiven altı başlığında konuşuyorsunuz meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hangisinin özel topiği var hanginin yok dikkat etmedim eheh. Hem burası daha bi casual, daha bi sevimli, daha bi geyik ortamı, sdafasdfasdfsdf çok komik zaaaa kesin izleyin:D diye muhabbet edilesi bir yer. Özel topiklerin çok resmi bi havası var. Böyle takım elbiseyle girip beyler bu bayağı iyiymiş izleyin bence diye tavsiye edilecek, daha ciddi konuşulucak bir yer gibi geliyo. Yazarından, kadrosundan, senaryosundan, kalitesinden filan bahsediceksin bölümlerle ilgili yorum yapıcaksın filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 binbougami işte hatta sen de ilk mesajı attın. :p burası tam leş, 4çan styla. havaya yazı yazmak gibi. ileriye dönük muhabbeti takip etmek de imkansız. eski serilerin kendi başlığını açınca görüyorsun millet ne demiş, herkesin yorumu var. iyi mi kötü mü eğlenceli mi. burada kim kime dum duma. sallanmıyor zaten popüler değilse seri, öyle boynu bükük kalıyor mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 arcana famiglia wtf 1. bölümde bi düello lafı vardı, bol bol combat beklentisiyle izlemeye başladım. Sonraki 10 bölümde düellonun adı bile nadiren geçti, fillervari alakasız bölümler vardı. Ben de anime 24-26 bölümlük olucak bu bölümleri karakterleri tanıtmak ve geliştirmek için veriyolar, sonra 2. yarıda düello başlar hep combat izleriz şeklinde bir izlenime katıldım nedense. 12. bölüm: düello başladı bitti the end lolbye Sanırım bu sezonun en büyük hayal kırıklığı bu animeden geldi (total eclipse de var gerçi, ama ikisi kapışır bu konuda) @Sam: Mesajın sallanması gerekmiyo zaten, komik geldi koydum. Takip edilecek bir yanı da yok zaten, animenin konusundan bağımsız komik bi sahne(animenin konusu da yok gerçi:P). Ayrıca sahne binbougamiden olsa da verdiği mesaj animenin kendisini, hatta bütün animeleri aşıyor o yüzden sınırlamak anlamsız. [zeytinyağı] ayrıca binbougami topiği 2. sayfaya düşmüş, o zaman ben haklıyım! [zeytinyağı] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 düştüyse siz ilgi göstermediniz de buraya yazıyorsunuz diye düştü, kendi kendime mi post atayım? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 arcana famiglia baya kötüydü ya, 2 bölümde drop ettim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şey dicem ben haftanın bir tek cumartesi pazarı anime bekleyebiliyorum yok mu böyle salı çarşamba falan çıkan güzel bişey ya da yeni sezon ne zaman geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bak burda var başlama zamanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bu sezon iyi değildi pek ya. beğenmedim ben çoğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ya binbougami ga yı izlio musunuz 12. bölüm çok iidi death notela ..şak geçmişler ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 accel world bittimi şimdi ya ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar