Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 Yil Avrupaya gitmezsek ne olur??

Llama

Öne çıkan mesajlar

Benim anlamadığım A veya B takımın yaptığından C takımı neden ceza alıyor. Ben Galatasaraylıyım mesela bu şike mevzunda adı geçmeyen bi takımın taraftarıyım. Benim suçum ne? Ben neden Galatasarayı izleyemiyorum Avrupada.

Ayrıca böyle bir şey kabul edilirde bu ligde şike davasında adı geçmeyen takımların hepsi FIFA ya UEFA ya bilmemneye gitmesi gerekmez mi? Galatasaray Sampiyonlar ligine gitmek için illa biz karar aldık yunan liginde oynucaz mı demeli?
Sosyal ağlarda paylaş

Milyor dolarlar kaybederiz,
Türk Futbolunun zaten pek bir prestiji yok, yerin dibine gireriz,
Türkiye'deki leş altyapı daha da leş hale gelir,
8. sınıf yabancılar harici yabancı futbolcu göremeyiz,
Muhtemelen milli takım da 5 yıl ban yiyeceğinden UEFA, FIFA vs. gibi organizasyonlara anca bakarız,
Aynı şekilde bu organizasyonlara ev sahipliği de yaptırmazlar yüksek ihtimalle,

falan falan.

Bir şey olmaz yani, zaten türkün dostu türktür, gideriz, azerilerle, nahcivanlılarla falan top oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Benim anlamadığım A veya B takımın yaptığından C takımı neden ceza alıyor. Ben Galatasaraylıyım mesela bu şike mevzunda adı geçmeyen bi takımın taraftarıyım. Benim suçum ne? Ben neden Galatasarayı izleyemiyorum Avrupada.

Ayrıca böyle bir şey kabul edilirde bu ligde şike davasında adı geçmeyen takımların hepsi FIFA ya UEFA ya bilmemneye gitmesi gerekmez mi? Galatasaray Sampiyonlar ligine gitmek için illa biz karar aldık yunan liginde oynucaz mı demeli?

Galatasaray geçen sene 9. olmasaydı kesin şike yapardı,
Zaten daha önce de şike yaptı,
Teşvik de verdi,
Ankargücü 8-0
6-0
Bayan basket maçında da yenildi.

Aziz Yıldırım da bomba açıklamalar yapacak, Galatasaray yerin dibine girecek.

O nedenle Galatasaray en birinci suçludur, sadece Galatasaray küme düşse yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun sadece 5 yıl gitmemek değil ki.
İnsanlar hala Thatcher'in asıl amacının İngilizler'e 5 yıl ceza vermek değil, onu bir araç olarak kullanarak durumu nasıl iyileştiririz diye çözüm aramak olduğunu anlayamadı. Thatcher sadece 5 yıl gitmeyelim, 5 yıl sonra otomatik herşey düzelir demedi ki. 5 yıl ceza verip çözüm aradı.
Peki bizde çözüm ne olacak, biz çözüm aramıyoruz ki, insanlar cezalandırılmasın diyoruz, saçmalığa bakar mısın. Tamam 5 yıl gitmeyelim, e 5 yıl sonra şike olmayacağını hiç bir ceza olmazsa bana kim garanti edebilir. Çözüm değil ki 5 yıl gitmemek, hatta hiçbir amacı yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Elma ile armut kıyaslanıyor resmen. İngiltere'de bir sürü yabancı insan insan linç edilmişti, ona 5 yıl yok Avrupa demek normal. Biz de şike, Avrupa'yı etkileyen bir şey değil yapan takımlardan ligde başarılı olmanın getirdiği şeyleri alırsak.

Aşırı ceza da az ceza kadar kötüdür. Futbol'dan hiçbir şey anlamam (şu anda lig var mı, varsa birinci kim onu bile bilmiyorum) ama bu böyle. Başbakan Avrupa yok dese bile öyle olmaz zaten, her ne kadar monarşik bir görünüm versek de devletimizle yargı hala iyi kötü işliyor.

Bu arada yürütmenin başının yargı hakkında açıklamada bulunduğunu fark ettim de, abi ne kadar korkunç ya? İnanmak istemiyorum gerçekten dediğinin yapılacağına. Görene kadar olduğunu inanmayı reddidiyorum. Futbol gibi gereksiz, püften bir konu da olsa olay, korkunç.
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan anlaşılan başbakanın emri ile TFF ve yargı hiçbir takıma elle tutulur ceza veremeyecek ve top UEFAya atılacak. Onlarda acımadan Turkiyeye çatır çatır cezayı basacak 2-3 kişi görevini yapamıyor diye. Yazık olur zar zor bugünlere gelen Türk futboluna yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Şike yapana ceza vermeyip bunu bütün ülkeye yapıştırırlarsa zaten futbol diye birşey kalmaz. Şu anda bile millet bu kadar soğumuşken artık kimse ilgilenmez.

Tüpçü direk TFF yi .ok etmeyi başaracak =) hemde 8 senede değil sadece 1 ay içerisinde. Helal olsun valla, gittiği yer kuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İngilterede üstünü örtmek için değil holiganizmi bitirmek amacıyla bunun yapıldığını da söylemeye gerek yok. Bizim siyasiler üstünü kapamak için ne olacak ki diyor?

Olacağı da şu, Haziran ayında lig şampiyonumuz Malta takımları ile UEFA 1. Ön Elemeden başlar oynamaya.

RTE bu tavsiyeleri kimden alıyorsa dersine iyi çalışmıyor o kişi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...