odullusoru Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 son 6 ayda filan arkadaşlarımdan duyuyordum lan karılar yazmıyor artık nette cevap diye :) Son dönemde özellikle muhatabınız karşı cins ise gözlemliyorum bunu. cevap alma oranı cidden düşüyor, eften püften ya da önemli bir konu olması fark etmiyor. artık hatunlar uyandı mı abazanlar mı neti istila etti nedir durum bilemiyorum. eskiden tek tük de olsa tanışıp konuştuğum insanlar olurdu, artık bir mucize olmadıkça karşıdaki eleman erkek değilse diyalog kurma olayı çok çok azaldı. yorumlar görüşler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 eskiden internet ilginç bir ortamdı, yeni birileriyle tanışmak heyecan veriyordu falan. kızlar da bir nevi ondan oltaya düşüyordu. şimdi herkes internette. konuştuğun adam farklı değil muhtemelen dışardaki apaçilerden veya çakmalarından birisi. ben kız olsam ben de umursamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sevgiliyselie mi ilgilensin sana mı cevap versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yonja ve xuqadan iyi hatun düşürmüştük zamanında facebukta bi kere bile denemedim.ama ortak arkadaşlardan yola çıkarak kovalanmalı bence birde artık sokaktan hatun düşürmek daha kolay sanaldan kovalamak eski moda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bende durum stabil, siz cevrenizi degistirin. fb-gs maci bile bahaneniz olabilir biraz sansliysaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 başlığı değiştir ya cevap alma değil bu dediğin kız kaldırma oranı de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 faceten tanıştığım kızla 2 aydır birlikteyim , çokta mutluyuz , çok iyi anlaşıyoruz.soul mate dedikleri şey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ne enteresan konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ee eskiden aranıyordu millet 6 aya buldular işte çekildiler piyasadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Theridone said: fb-gs maci bile bahaneniz olabilir biraz sansliysaniz. http://www.desi44.com/d/sad/sad_045.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Binlerce dansöz var lan niye yoruyonuz kafanızı bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hakaret olarak algılama ama belki sende bir değişiklik olmuştur ? koyduğun fotoğrafları bir gözden geçir önce ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 adam ödüllüsoru sormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hepiniz no lifersinizdiyeyim devamını getirsin birisi. Bursa tophane ye gelin bi merdiven var oralarda takılın nasıl hatun kaldırıyor liseli apaçiler görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar