Feamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ne Bilizartı ne oyunlarını severim ama adamları taktir ediyorum büyük geliştirici ve yayıncı olmaya yetebildiler, şu anda öyle yada böyle adamlar kendi kafalarındakileri yapabiliyorlar… Ha o ea mağdurları parayı çeviremedilerse veya daha çoğunu isteyip ea yı başlarına getirdilerse bu ea nın değil o firmaların suçudur aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bilizort koticik ne diyorsa onu yapıyor, yok öyle bişi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ayrıca dağıtımcılık işinde de ilk dönemlerde sierra olmasaydı bu kadar çok yayılamazlardı. Şuan da Activision var işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hee valla öle yapıyo sam, her yaptığından belli zaten öyle olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 İşte yaşlandık zevkler deişti cart curt. Peki abi sabah aksam oynayıp Vampire Bloodlines yada Wind Commander 4 bitirieken su an hon dısında her gun acıp oynama heyecanı duydugum oyun olmamasını nasıl acıklıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Zevkler değişti işi yalan ya. Yeni simcity gelince deli gibi oynayacak mıyım, oynayacam. Doğru dürüst uzay savaşı çıksa oynayacam. Arcanum derinliğinde rpg çıksa senelerimi harcayacağım. Desperados gibisi çıksa oynayacam. Ama çıkmıyor işte. Ben neyi sevdiğimi, neye zamanımı gömeceğimi çok iyi biliyorum. Bunlar değişmedi. Değişen şey piyasa. Oyuncu profili değişti. Oyunun sonunda seçimlere göre değişen şeyin göreceğimiz ışıkların rengi olmasını kabulleniyor insanlar. Yani tamam zaman değişmiş olabilir ama burda suçlu ben değilim, bende sorun yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 BonePART said: İşte yaşlandık zevkler deişti cart curt. Peki abi sabah aksam oynayıp Vampire Bloodlines yada Wind Commander 4 bitirieken su an hon dısında her gun acıp oynama heyecanı duydugum oyun olmamasını nasıl acıklıcaksınız? az oyun oynamandan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yaş falan hikaye, piyasa büyüdükçe seviye düştü. eskiden developerlar kendi hayallerini katabiliyorlardı, şimdi maximum kar için yapılıyor herşey. geçen burda konuşulmuştu galiba, bi ceo şirketinin oyunlarını oynamak zorunda mı diye. oynamak zorunda lan tabii, ağzında puroyla oturan şişko şerefsizin teki yerine oyunlarla kafayı bozmuş nerd'ün ceo olması lazım. yok bu oyunla şu kadar satış yaparız şu kadar para götürürüz demesi yerine helal lan çocuklar güzel oyun olmuş ama şunu şöyle yapın insanlar daha çok beğenir falan demesi lazım. ben hep küçükken düşünürdüm, ulan teknoloji geliştikçe ne efsane oyunlar yaparlar diye. daggerfall'un yenisini ilerde yaptıklarında müthiş olur, kocaman dünyada herşeyi yaparız vs. şimdi teknoloji yetmiyor ilerde çok acaip fikirleri oyuna çevirirler adamlar dedik, tam tersi oldu. cinemaware vardı ya, ne güzel firmaydı. fak yu kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Cuce said: hee valla öle yapıyo sam, her yaptığından belli zaten öyle olduğu. rmah'ı kendi iradesiyle yaptığını söylüyorsan bin beter durum. seç beğen heh. emanet said: cinemaware vardı ya, ne güzel firmaydı. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bone said: BonePART said: İşte yaşlandık zevkler deişti cart curt. Peki abi sabah aksam oynayıp Vampire Bloodlines yada Wind Commander 4 bitirieken su an hon dısında her gun acıp oynama heyecanı duydugum oyun olmamasını nasıl acıklıcaksınız? az oyun oynamandan olabilir Abi ne alakası var hala günde 2 2.5 saat oyun oynuyorum dısarı cıkmıyosam kız arkadasımla felan. Oyun oynarkende ya Hon oynuyorum ya da eski oyun oynuyorum. Steamde ki oyunlarıma bakıyorum su anda. Mount and Blade de 130 saat playedim var Warband ve Fire and Sword karısık. Team Fortress da 23 saat var. Ama bunun yanında 27 saat Vampire Blodlines var. Yeni oyunda oynuyorum ama vermiyo eski oyunların zevkini işte. ÖZellikle bide çocukken kafamın basmadığı bitiremediğim oyunları tercih ediyorum. Mesela bi ara Theme hospitali bitirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ultima online i bitiricem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi bazı yeni oyunların keyfi de hiçbir eski oyunda yok, eski oyunların olduğu vakitte mount & blade gibi, total war gibi, crusader kings 2 gibi oyunlar gelsin diye hayal ederdim. geldi, gecemi gündüzüme katıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 senelerce mass effect gibi bi oyun hayal ettim, sonra onuda bok ettiler space opera lazim star trek-star wars ve 40k olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 space opera ne ocean opera lazım AQUANOX 3 ISTIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Viktor said: senelerce mass effect gibi bi oyun hayal ettim, sonra onuda bok ettiler space opera lazim star trek-star wars ve 40k olmayan logh oyunu var ingilizce yaması kasıyorlardı heh. space opera nadir olur artık, bilimkurguda eski popülerliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 BonePART said: Abi ne alakası var hala günde 2 2.5 saat oyun oynuyorum dısarı cıkmıyosam kız arkadasımla felan. Oyun oynarkende ya Hon oynuyorum ya da eski oyun oynuyorum. Steamde ki oyunlarıma bakıyorum su anda. Mount and Blade de 130 saat playedim var Warband ve Fire and Sword karısık. Team Fortress da 23 saat var. Ama bunun yanında 27 saat Vampire Blodlines var. Yeni oyunda oynuyorum ama vermiyo eski oyunların zevkini işte. ÖZellikle bide çocukken kafamın basmadığı bitiremediğim oyunları tercih ediyorum. Mesela bi ara Theme hospitali bitirem. bir bloodlines gelmedi halen doğrudur, ama portal 2 gibi farklı tarzlarda şahane oyunlar da çıkıyor. ayrıca multiplayerda gayet keyifli maçlar döndürülebilen oyunlar var, mesela l4d2. özellikle geyik yapa yapa oynadığın bir tayfayla oldukça zevkli oluyor. her multiplayer'da olmuyor o zaten, mw3'te denedik mesela ama bir olayı yok orda. öte yandan bf3 de benzeri heyecanı veren oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 murat anlamadıgın sey su ben kotoru mesela 2 gun sabahlayarak bitirdim baldurs gatei de aynı keza fallout 2 yi 7 kere bitirdim su anda hiç bi oynu acıp ikinic kez oynamam ki o zaman oytun almak daha kolaydı ver 5 lira al ben iyi oyun cıkmıyo demiyorum eskisi kadar iyi oyun cıkmıyo diyorum yoksa var elbet oynancak oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ha orası öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paticik: L4D Resmi Türkiye Distribütörü Bi ara bende Little Big Adventure kurayım, çocukken nasıl anladım nasıl geçerdim hatırlamıyorum resmen. eksisozluk said: diyologlar ve müzikler çok iyiydi. anımsadığım bir başka şey de çözemediğim veya geçemediğim bölümlerde "eah s.kerler, çöle kaçıyorum hafız ben bi hafta falan. kafa dağıtmam lazım" mantığında feribota atladığım gibi diğer adaya gitme hadisem. o adada bulunan işgalci uzaylı pezemenklere aldırmadan, uygun bir sahile çekip, ufka doğru bakıyordum saatlerce zoe'yi düşünüp düşünüp; elimde biram ve bitmeyen efkarımla. ulan manyak gitsene karının yanına! yok, illa uzaktan seyredecek. kendimce kilpler çekiyordum fotosentez dimağımda. manyaklıklara bak hele sen hehe. o yaşta alkolik oluyordum şerefsizim. artık oyunu nasıl içselleştirdiysem o dönem, bittiğinde müthiş üzüldüğümü hatırlıyorum bir de. Ahahahaha kitlendiğimde aynısını yapıyordum bende. Başlarım lan deyip, araba sürüyordum çölde, sonra geri dönüp devam etmeye çalışıyordum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://i.imgur.com/RP0QV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/556/495.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 haha müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Viktor said: http://i.imgur.com/RP0QV.png 2. post ve ona gelen cevap; http://f1204.hizliresim.com/w/4/42qpm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar