Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 okurken kopekle savastim resmen masanin ustunde cubuk falan aradim sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bunun yazdığı eğitimli olan yani koluna veya üstüne atlayacak köpekler ama yoksa sokak köpeği paçadan kavrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Arkadan saldıran köpek paçaya veya kalçaya dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Haydarpaşa Garı'dan üniye giderken arayolda köpeğin biri arkamdan kalçama saldırmıştı, pantalon yırtılmıştı. Ben noluyor diye arkamı döndüğümde hayvan öyle melül melül baktı ki el kaldırmaya kıyamamıştım. "Pardon abi anlık cinnet geldi" bakışıydı resmen. Jiu Jitsu kitabı asmıştım tutoya orada vardı köpeğe karşı savunma. Tabi o saldırı çeneyle kemik kırabilecek köpeklere pek işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 gold gelip anlatmadı mı lan hala, üşendim her sayfaya bakmaya da görünce anlatır. Özetle; Isırırlarsa kaçmayıp, aksine üstüne üstüne gitmeniz lazımmış. Kaçıp kurtulma refleksiyle kendinizi çekiştirirseniz ısırdığı yerden etinizi yarıp koparmasına yardımcı oluyormuşsunuz. Üstüne üstüne gidip, zayıf olan mide bölgesine tekme/yumruk atmaya bakacaksınız. Kendi acıdan bırakır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 O anda onu yapabilmen odun gibi biri olman lazım ki o acıyla paniklemeden hemen sonraki adımı düşünesin, o da baya zor. Varsa çevrenizde yüksek bir yer ne olacağını düşünmeden çekin ayağı tırmanın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 said: Try to punch the ground behind its neck asdasdhae zıplayınca ağzına bi pak sao sonra yerde chain punch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 2 seneye yakın oluyor.bahçeli bir sitede yaşıyoruz ve bu nedenle köpekler eksik olmuyor.bir pazar sabahı eşim kahvaltılık alışverişine gitmişti. çıkalı 5 dakika olmamıştı ki zil deli gibi çalınmaya başladı. koştum,kapıyı açtım. eşim ağlayarak ve çığlıklar atarak eve daldı.baktım bacağından kan akıyor.şerefsiz itin teki eşim bahçeden otoparka doğru geçerken arkadan sessizce gelmiş ve tam baldırından ısırmış. hemen hastahaneye gidip kuduz aşısı yaptırdık.bu aşıyı da İstanbul'da Haseki'de yapıyorlar(neyse,ayrı tartışma konusu).oradan çıktıktan sonra eve geldik ve eşime şu köpeği göster bakayım dedim.çok fazla dolanmamıza gerek kalmadı.aynen yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kaçamak bakışlar atarak,sürekli bakışlarını benden kaçıran bir köpek.ben buna bağırıyorum,kızıyorum...o da resmen yerin dibine geçiyor.acıdık yav hayvana.sonra öğrendik ki bu köpek yalnız bizim bahçede değil, az aşağıdaki yürüyüş parkurunda da hemen her gün en az 1 kişiyi ısırıyormuş.belediyeye söyledik,"gelin bu köpeği alın götürün"diye.o arada hikayesini de konu komşudan öğrendik. sahibi ölünce çocukları bakmamış,sokağa atmış. doğal olarak hayvanın psikolojisi bozulmuş.eşimle çok üzülmüştük hayvanın durumuna. uzun lafın kısası: bakamayacağınız hayvanı almayın. onlar da,özellikle de köpekler çok hem de çok duygusal yaratıklar. bir çocuğa gösterilen şevkati göstermek lazım onlara.hem de yaşamları boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bende okadar okudum bekliyorum ki "aldık besliyoruz yazık ya" falan diceksin. belediyeyi arayıp alın bunu burdan demişsiniz onun yerine asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ahah moda sahilde var bi tane şapşal böyle ısırmaya çalışıyor beceremiyor gidiyor sonra geliyo sevdiriyor gidiyor kendini sdf milletin götü atıyor deli gibi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Köy yollarında bisiklete binenler DAZER diye bir alet taşıyor yanlarında. Ses ile kovuyormuş köpekleri. Forumda gene birine saldırmış köpek çünkü sağırmış hayvan muhabbeti vardı - garanti değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 mokoko said: bende okadar okudum bekliyorum ki "aldık besliyoruz yazık ya" falan diceksin. belediyeyi arayıp alın bunu burdan demişsiniz onun yerine asdfsadf :) olm ne alakası var, biz işin peşine düşünce bir baktık itin kafasından, kolundan,kalçasından ısırdığı bir sürü çocuk var ve anneleri zaten bu köpeği belediyeye çoktan haber vermişler.yukarıda yanlış ifade ettim galiba, neticede biz gelin alın lan köpeği demedik, çoluk çocuğun anneleri zaten çoktan haber vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Köpek bana saldırmadan ben ona saldırıp şok ediyorum hayvanı kaçacak delik arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 MasterHapLo said: http://www.youtube.com/watch?v=6aLzQNq3zIg ohasdha ben stres oldum lan abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Çok fena çook. İçimde, muhtemelen en ilkel atalarımdan gelen KAÇ SOSTİ KAÇ alarmları çalıyor bangır bangır bu videoyu izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sürekli bağırmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 paylaşılmıştı bu, adam baya şanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pontipati said: MasterHapLo said: http://www.youtube.com/watch?v=6aLzQNq3zIg ohasdha ben stres oldum lan abo ben net bayılırdım korkudan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/e8a/f91/65e/b8a/43a/5b9/aff/54f/1e8/586/49_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 KuddusiMavra said: mokoko said: bende okadar okudum bekliyorum ki "aldık besliyoruz yazık ya" falan diceksin. belediyeyi arayıp alın bunu burdan demişsiniz onun yerine asdfsadf :) olm ne alakası var, biz işin peşine düşünce bir baktık itin kafasından, kolundan,kalçasından ısırdığı bir sürü çocuk var ve anneleri zaten bu köpeği belediyeye çoktan haber vermişler.yukarıda yanlış ifade ettim galiba, neticede biz gelin alın lan köpeği demedik, çoluk çocuğun anneleri zaten çoktan haber vermiş. Öyle hergün birini ısırıyorsa ve belediye de gelip almıyorsa, kuzu gibi ayağını bağlayıp atacan bagaja, götürüp bırakacan ormana mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Feamer said: http://forum.paticik.com/thumbnails/e8a/f91/65e/b8a/43a/5b9/aff/54f/1e8/586/49_450xNULL.gif tam bir ölüm makinesiymiş bunun cinsi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 avrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mastif kırması bişi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar