Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yandex

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yandex mail servisi gayet kaliteli, yönetir bence. ismi bana tekstil firmasını çağrıştırdığı için kullanmıyorum o ayrı. tr için konuşursak servis kalitesi olarak harita ve mail konusunda google'dan daha başarılı diyip hakkını verelim. aramasını hiç denemedim ama webmaster araçlarına da çok başarılı diyorlar.
Mesaj tarihi:
google da girer yakinda turkiyedeki sehir modelleme pazarina o sorunda ortadan kalkar.

bide unlimited mail dediginiz nedir ki?

gidip baksaniz cogumuzun mail buyuklugu 15 mb bile degildir dfsfsf
Mesaj tarihi:
reyou said:

Benim 2.5 GB yi geçmiş , iş amaçlı kullanınca çok dosya birikiyor.

Bi 20 GB falan anca rahat ettirir yani şu aşamada adamı.

Yandex'in kota olmaması iyi ama , hakikaten arayüz çok yeto.

Sırf mail değil her sayfanın arayüzü bu şekilde , insan biraz fonksiyonellik biraz human-computer interaction normlarında başarı hedefi koyar yeni kendine
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

kithnos_1 said:

Haritası hariç hiçbişeyi googledan iyi değil / TR için harita kastılar

Mailde ise kota sınırı yok işte , öyle bir avantajı var

bunu sormaya gelmistim. yeni mail aldim limit yazmiyordu hic bi yerde. bi de mail sayfası cok yeto geldi. Hosting firmalarinin verdigi dandik webmail sayfalarina benziyor.

Aynen öyle , roundCube falan kullansa daha iyi yani.
Arayüz yok neredeyse :)
Freehand ile yapılmış gibi duruyor :D
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

reyou said:

Sırf mail değil her sayfanın arayüzü bu şekilde , insan biraz fonksiyonellik biraz human-computer interaction normlarında başarı hedefi koyar yeni kendine

is amacli kullanacagin mail provideri yandex seciyosan orda bi sorun var yaw :) kendi web sitenizin serverlari yok mu?
Mesaj tarihi:
reyou said:

kithnos_1 said:

reyou said:

is amacli kullanacagin mail provideri yandex seciyosan orda bi sorun var yaw :) kendi web sitenizin serverlari yok mu?

Yandex seçmiyorum ki , öyle bir üye oldum , bi de yönlendirme verdim şimdilik orda da dursun diye.

Exchange server falan gibi şeyler yok , ztn sevmiyorum da.

Gmail gayet hem kişisel hem iş kullanımına çok yatkın.
O yüzden Gmail

MX-Record unu gmail e yönlendirip Gmail App kullanırsan daha da süper birşey oluyor . account başı 5 $ dı sanırım aylık . Paketler sunsalar daha iyi gerçi 1-10 account 25$ falan gibi
Mesaj tarihi:
Harita dışındaki bütün uygulamaları tırt. Maile görüntülü reklam koymak büyük hata. Kısaca bir Google olması mümkün değil. Birisi demişti asıl savaş Google ve Facebook arasında, Yandex ise birbirini yoklayan köpekbalıklarının arasında kendi kendine heyecanlanan lüfer diye. Gayet doğru.
Mesaj tarihi:
Google kişisel/iş baştan aşşağı bütün ihtiyaçlarını neredeyse karşılıyor.

Bi dünya uygulaması var hepsi de kendi alanında en iyilerden , yetmiyor her OS için tarayıcısını yapıyor ,yetmiyor mobil OS yapıyor , ve her işi hakkıyla yapıyor. Bir tek sosyal network olayını kaçırdılar , orda da facebook doğdu işte

Heralde stratejileri farklı Yandex'in . Bu tarz hedefleri olduğunu düşünmüyorum.

Pazar ülkeler seçip orada , biraz aramadan biraz harita/mail den kullanıcı çekeriz , o kullanıcıları da reklamla vs gelire dönüştürürz diyorlar heralde. Eminim ki iyi bir gelirleri vardır ama marka olmak , dünya çapında oyuncu olmak zor tabi.

Tabi yine de arayüzü açıklamak mümkün değil, lan bu kadar zor mu hoş bir arayüz yapmak :D
  • 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
2012 Üçüncü Çeyrek: 235m$ revenue, 74m$ income. %40 kadar büyümüş.

Haberim yorumları ilginç ama: "Ama halkının büyük çoğunluğu aç.Çünkü gerçek demokrasi yok.Yazık!"

Ne ilgisi var kardeşim?

Yabancı kaynaklara da baktım biraz ama ne kadarı bizden öğrenemedim. Ama firmanın açıklamasına göre odakları Türkiye. Bizde başarı erişinde batı pazarına açılacaklarmış.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bilgisayarıma zorla bulaştı nasıl kaldırıcam bunu? chrome'u açınca bu sayfa da açılıyo, iki sekme şeklinde. bi şey arıyorum yandeksten arıyo. istemiyorum zorla girmiş, yüklemedim bile. kurtulmak istiyorum o yüzden.
Mesaj tarihi:
yav said:

http://shiftdelete.net/yandex-ataturkun-yuzune-dokunmuyor-35864.html
ucuz numaralar

atatürk + ahlak kombosu yaparlarsa ülkenin heycanlı bütün şampiyonlarının beğenisini toplarlar
  • Yeni Oluştur...