senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 işin acele değilse prolem yok ama söylersin idefixten kitapyurdundan hafta içinde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bir one-click delivery değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bir araştırma yapılsa, kitap kokusu, sayfa hissi diyenlerin en az kitap okuyan kitle olduğu sonucuna varılır mı acaba? Ne alaka derseniz geçen yıl e-book aldığımda, yüksek lisans sınıfındaki kızların yarısı kitap kokusu, sayfa hissi diye karşı çıktılar e-book olayına, şu an birisiyle beraber yaşıyorum, diğeriyle de çok sık görüşüyorduk, daha kitap okuduklarına ya da yanlarında herhangi bir kitap gezdirdiklerine tanık olmadım. (Örnekler sadece bunlar değil tabii de, ikisini uzun süre gözlemleme imkanım oldu işte sdg) Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bazı kitaplar çok kötü kokuyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kitabi okumayi seviyorum dememisler ki, kokusunu hissini seviyolar sadece demek ki, evde 2-3 kitap olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 alakası yok bence kitap kokusu hmmsss diye gezinmiyorum zaten de fiziksel olarak durması gayet güzel birşey. ha etnel dantel gezinen kime sorsak kitap kokusu off süper der gerçi, ama her basılı kitap sevenler için az kitap okur genellemesine gidemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sinemalar niye var zaten evimizde 1080 p izleyebiliyoruz gibi bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yalnız şu sinema 1080p olayını açmayın bana geçen gün sinemada baya küfür etmiştim evde daha kaliteliydi göüntü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 veya gazetleler neden basılıyo zaten internet var okuyabiliyoruz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 internet kullanim ve gazete satis rakamlarinia bakabilirsin onun cevabi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 internet yüzünden gazeteler basılmamaya başladı, sinemalar ise son çare 3d'ye falan tutunuyorlar, dolduramadıkları tek şey ses sistemi falan olmaya başladı sese abanıyorlar bol bol, üst kata ses götürmeye ses sistemi falan olsa bi de eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bilgisayarda kitap okumaya kalktığımda genelde gözüm yoruluyor benim. Yolda 5 saat falan harcayan biri olarak sürekli kitap mitap okuyorum ama e-bookta aynı randımanı alamıyorum malesef ._. Zorunda kalırsak okuycaz tabi yapacak bir şey yok. Birde kitabın evde kütüphanede durması hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 olm sapıkmısınız ne kokusu ya, ağacın leşini kokluyorsunuz. katiller! yok elinde tutucakmış da kitaplığa koyacakmış da, şeytan diyo al şöyle kalın kaplı bir kitabı VUR ağzının kenarına iki tane. ebook olsa vuramazdın bak. daha önemli şeyler var abi ondan önce. bilgiye ulaşmak. tamam romanları basılı halde okursun daha çok tribe sokar insanı. ama hayatımda suratını bile göremeyeceğim kitaplara ebook olarak oturduğum yerden ulaşmak priceless. bende kısmen daha rare ve eski kitap sapıklığı var biraz. bu dünyadaki en büyük sevap bana göre rare kitapları scan edip internete koyan insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Nasıl elektronik bir cihazdan 1-2 saat boyunca yazı okuyabiliyorsunuz anlamıyorum. İşimle alakalı bir yazı okumam gerektiğinde bile 1 sayfadan uzunsa yazdırıp okuyorum. e-book bedava olsa yine gider kitap halini alırım. Herkes her yeniliğe açık olacak veya hemen kabullenecek diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Redeagle said: Bilgisayarda kitap okumaya kalktığımda genelde gözüm yoruluyor benim. Yolda 5 saat falan harcayan biri olarak sürekli kitap mitap okuyorum ama e-bookta aynı randımanı alamıyorum malesef ._. Zorunda kalırsak okuycaz tabi yapacak bir şey yok. Birde kitabın evde kütüphanede durması hoşuma gidiyor benim. Abi e-book =/= bilgisayar ekranı. Alın kindle, nook vs. kağıttan farkını anlayamazsınız muhtemelen. Ayrıca fontları vs. istediğiniz gibi ayarlama seçeneği var, hangi font gözünüze daha hoş/rahat geliyorsa onla okursunuz. Hatta yetmedi diyelim, körsünüz, makine kitabı size okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sawer said: Nasıl elektronik bir cihazdan 1-2 saat boyunca yazı okuyabiliyorsunuz anlamıyorum. İşimle alakalı bir yazı okumam gerektiğinde bile 1 sayfadan uzunsa yazdırıp okuyorum. e-book bedava olsa yine gider kitap halini alırım. Herkes her yeniliğe açık olacak veya hemen kabullenecek diye bir şey yok. Abi e-book'ların kitap sayfasından farkı yok, e-ink dediğin şey bildiğin mürekkep gibi. Kitaptan daha az göz yoruyor, tartıştığımız şey ışık yayan ekrandan kitap okumak değil. E-book reader'dan okumak. 3.ye yazıyım yine ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 emanet said: olm sapıkmısınız ne kokusu ya, ağacın leşini kokluyorsunuz. katiller! yok elinde tutucakmış da kitaplığa koyacakmış da, şeytan diyo al şöyle kalın kaplı bir kitabı VUR ağzının kenarına iki tane. ebook olsa vuramazdın bak. daha önemli şeyler var abi ondan önce. bilgiye ulaşmak. tamam romanları basılı halde okursun daha çok tribe sokar insanı. ama hayatımda suratını bile göremeyeceğim kitaplara ebook olarak oturduğum yerden ulaşmak priceless. bende kısmen daha rare ve eski kitap sapıklığı var biraz. bu dünyadaki en büyük sevap bana göre rare kitapları scan edip internete koyan insanlardır. tamam da senin dediğine bişi diyen yok ki. Şurda kimse ebooklar olmasın pdf'ler yokolsun demiyordur sanırım. amaç bilgiye hızlı ulaşmaksa pdf'ler güzel şeyler. İndir oku, rahat okuyamıyorsan printini al oku. ama bi kitap okuyacaksam onu o ebook cihazlarında okumak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Hiç e-book üzerinden kitap okumadım ama ne biliyim, ne kadar farklı olabilir diye düşünüyorum hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bildiğin kitap sayfasını düşün işte. Aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 şu an 45 tane ebook var androidde. 3 tanesini okudum. bitanesinde bookmark yapıp not aldım biyerine. okuduklarıma puan verdim 5 üzerinden. güzel kullanışlı oluyor. ebookuna başlayıp dur lan güzelmiş bu, kafam rahatken başlıyım dediğim 2 kitap oldu. şimdi düşündüm onların orjinalini alıp elimde okurum. neden çünkü o kitap tam bana hitap eden kitap. dünya büyük bir felaket geçirirde elektrik bulamzsam gene okuyabilirim o kitabı. sonra belki kenarı kıvrışır üzerine çay felan dökülür aradan seneler geçince tekrar okumak istersem böyle güzel bi his olur içimde. bide o kitaplığın karşısında durup seyretme olayı ebookta da oluyor. açıyorum ebook uygulamasını, scroll ediyorum aşşağıya yavaş yavaş, kapaklarına bakıyorum ne güzel ya birsürü kitap var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sparkcaster said: veya gazetleler neden basılıyo zaten internet var okuyabiliyoruz gibi şaka mı bu gdfhgfj? Sawer said: Nasıl elektronik bir cihazdan 1-2 saat boyunca yazı okuyabiliyorsunuz anlamıyorum. İşimle alakalı bir yazı okumam gerektiğinde bile 1 sayfadan uzunsa yazdırıp okuyorum. e-book bedava olsa yine gider kitap halini alırım. Herkes her yeniliğe açık olacak veya hemen kabullenecek diye bir şey yok. e-ink. bildiğin kitap ki? KOKULU KİTAP ne kadar yoruyorsa bu cihazlar da o kadar yoruyor. ayrıca basılan her türkçe kitabın e-book versiyonu da gelse bizim millet direk geçer zaten. korsanı kolay bir kere. al 200 liralık cihazı 1 kuruş vermeden yüzlerce kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Yayıncılık açısından daha büyük sorun e book. Korsanına ulaşmak daha kolay, sadece korsanlara para kazandırmamış oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2pY6kEr7ugw http://www.youtube.com/watch?v=6xCBInKoO68 Videolardan ne kadar anlayabilirsiniz ekran kalitesini bilmiyorum ama sanırım en çok tutulan ve işini düzgün yapan 2 e-reader marka/modeli bunlar. (Aydınlatma yok ekranda bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 amerika'da birkaç tane büyük gazete battı, birkaç tanesi de zarar falan yazıyor galiba. bu arada gazetenin kendine has bir düzeni falan var sayfaların, onu elde okuma isteğini anlayabiliyorum. ama kitapta e-book ile fiziksel kitap arasında bir fark yok. hangisi rahatsa onu okumak mantıklı bence, eh haliyle cep telefonu veya ipad'in içindeki şey daha rahat ettiriyor insanları, yanında kitap taşımaktansa. metrobüste kitap okuyanları görüyorum abbbooo, tek elle tutunuyo, tek eliyle sayfayı çevirmeye falan çalışıyo, kitabı elinden düşürüyo vs. feci bir durum. ben de o sırada kulağımda kulaklık audiobook dinliyorum. yani kısacası audiobook > ebook > fiziksel kitap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Flameoffear said: Yayıncılık açısından daha büyük sorun e book. Korsanına ulaşmak daha kolay, sadece korsanlara para kazandırmamış oluyorsunuz. Bir rapor okumuştum, digital korsan azalmış B&N ve Amazon e-book satmaya başladığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar