Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTL: Faster Than Light

Bone

Öne çıkan mesajlar

rock var bende bide bide zoltan var.

zoltanı sey le acıyosun zoltan sectorunda q geliyo gidiyosun, conversation acan kaka adma gemisi geliyo, ona hippi hippi konusuyosun, savasmıyalım seviselim savasmadanda anlasabiliriz falan diye. sonunda evet sen cok sevişkenbi adammıssın, al sna gemi diey veriyolar.

rock içinde cok öküz gi rock gemisi geliyo, dövüyosun aferim la al sana gemi diyo.

yalnız bu qlar için gemide o uazaylı ırkından adam gerekiyo kesin, mavi textle acıyosun qları. o yüzden herhangi bi gemiyle bitirip federation cruiser acmak lazım, federation cruiserda 4 ırktan adamla baslıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

mantis gemisini açtım da düzgün silah yok gemide daha 2. sektörde auto ship canıma okuyor teleport da olamıyosun içinde hava yok diye.
teleporter + healing rocket ile her gemiyi alıyosun .normal silahlarla healing odasını devre dışı bıraksan yetiyor.

mantis gördümmü ben direk kaçıyorum. Teleport'la gelip uğraştırıyorlar seni. İyi bari mantis gemisi için sectorlerine girmekle uğraşmayız tırt diyorsun yani ?

Bu arada geçemediğimiz için bilmiyorum. Sector 8'den sonra oyun bitiyormu yoksa başka gezegen mi açılıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

son sector the last stand diye geçiyor, bossla kapışıyosun işte kısaca o sektörde, federation base'ine varmasını durdurmaya çalışıyosun

bu arada mantis denilmiş, oynaması en keyifli gemilerden birisi mantis B kanımca, ayrıca board edip geminin crew'ını öldürdügünüz zaman fazladan ganimet geliyor, mesela 4 kişilik ekiple board edip crewı öldürürseniz ganimet ona göre artıyor, hatta zaman zaman silah bile çıkıyor

teleporter almak cogu gemi için iyi bi yatırım yani, ama özellikle 4 kişilik teleporterı olan mantis B ve crystal gemilerinde x2 daha iyi

unmanned gemilere de 2. seviye teleporter ile board edip, ekibiniz tam asphyxiationdan ölmeye yakınken geri çekebilirsiniz, fakat karşı gemide cloaking o anda açıksa geri çekemiyorsunuz elemanları, öyle çok adam kaybettim yazayım da klavyenizi tekmelemeyin benim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun kısa ama ya. Tam böyle gemi kafanda tasarladığın gibi oluyor falan hadee big boşlar sonra credits =/ Dungeons of Dredmor gibi böyle uzun süren oyun olarak iyi olurmuş bu.

axedice said:

Wowdan sıkılınca bi şunu denemek istiyorum

http://i.imgur.com/WmEKm.jpg

Moar Liek

http://i.imgur.com/ylW2S.jpg

Şuna katılıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel bloguma döndü ama söylemeden edemiycem . Devamlı oynuyorum,aça aça en iğrenç gemiyi açabildim. Stealth Ship.

Kalkan yok onun yerine stealth'la takılıyorsun.
Anti Ship Drone(ya da beam olanı) oldumu karşıda direk gg'sin. Mantis teleport oldumu gemine yine GG'sin.

Tamam Long ranged scanner var ama bazen astroid'e girmek zorunda kalıyorsun ozm yine GG'sin
Sosyal ağlarda paylaş

Evasion falan varsa çok füze salladığı vakit onu aç direk. Oraya kadar kalkanlarını fullediysen ve mürettebatın çıkan yangınlara hızla müdahale edebilecek genişlikteyse geçersin. Medical bay'in enerjisini çek, kalkandır, motordur, silahtır gibi o an kullanman gereken şeylere enerji ver. Kısa süreli O2yide kesebilirsin. Bir silahın düzenli olarak shieldları vururken diğeri sana en çok hasarı veren silahları düşürsün tek tek.

İlk gemiyle böyle geçtim ben. Sonra engi gemisi açıldı. Onda droidlere abanarak biraz daha kolay geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi farklı sevdim bu oyunu ya, özellikle Engi gemisinin type b si ile tek kişilik mürettebat ile başlamak çılgın zevkli ama bir o kadar da zor. Herkeze tavsiye ediyorum alın oynayın. Destekleyin abileri ki daha detaylısı, daha bir incikli cinciklisi olsun, birsürü gemi olsun filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
10 dolar cok diyordum bu oyun icin,steam tam zamaninda indirim yapti.

Toplam kac gemi var oyunda,2 gundur oynuyorum sadece su kare seklinde olan gemiyi acabildim onu da nasil actim bilmiyorum.Ilk gemi ile son sektore kadar gelebilmistim ondan acildi galiba sdfda

Bir de hangara gelince ,ilk gemi icin drone parts kisminda hicbirsey yok.Store larda da rastlamadim.Onu yukleme sansimiz yok mu ilk gemi icin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...