Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/64409699/ftl-faster-than-light topiği açılmamış sanırım bunun, patide hiç rastlamamıştım. geçenlerde bi yerlerde gördüm, güzel oyun, detaylı oyun olduğundan bahsediliyordu. kickstarter'da kampanyası varmış, 10 dolar donate edene oyun çıktığında hem windows hem linux hem de mac üzerinden vereceklermiş. 6 günü kalmış ama 140bin dolar civarında para toplamış. bu tip bir oyun gerge gibi benzeri oyunlardan hoşlananların ilgisini çekebilir diye topiğini açayım dedim. 25 dolara closed beta felan da veriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 İki kişi yapıyor oyunu, az para kalkmış olsa verirdim ama vermem şu anda. Haberim var bundan ama yapanlara güven yok =) Çıksın, test edip alırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 nebiçim oyun lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oyun çıkmış King of Dragon pass a benzettim sistemi ben. Güzel görünüyo. Site Bilmiyorum başka varmıda kickstarer ile başlayıp tamamlanan oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 King of Dragon Pass ile pek bir benzerligi yok. Roguelike tarzinda, bir gemi ve murettebatini yonettigimiz bir oyun. Gemi bir suru odadan olusuyor. Bunlarin bazilarinda motor, kalkan gibi kritik sistemler var. Bu odalara bir adam gonderdigimiz zaman o sistemin performansi artiyor, mesela kalkanlar daha hizli doluyor. Adamlarimiz da hangi sistemde calisirlara o alandaki yeteneklerini arttiriyorlar. Oyunda federasyon icin calisiyoruz ve oyun dusmanimiz olan isyancilardan cok onemli bir bilgi calmamizdan sonra basliyor. Oyun boyunca isyanci filosu bizi takip ediyor, biz de sistemden siteme giderek onlardan surekli olarak kaciyoruz. Tabii her sistemde karsimiza farkli bir sey cikiyor. Sadece text bazli secimler yaptigimiz olaylarla da karsilasiyoruz ama oyunun asil olayi karsimiza cikan dusman gemilerle savasmamiz. Savas esnasinda geminin cesitli sistemlerine nisan alip devre disi birakabiliyoruz. Bir taraftan da gemimizi upgrade ediyoruz. Hem sistemlerin performansini arttiran upgradeler var, hem de yeni silahlar ve sistemler eklenebiliyor. Mesela isinlayici alirsak, karsi gemiye adam yollayip saldirtabiliyoruz. Ilk basta secebilecegimiz tek gemi var fakat belirli achievementlari yapinca sonraki oyunlar iicn yeni gemi tipleri aciliyor. Murettebat ilk basta 3 kisi, fakat 8 kisiye kadar cikabiliyor. Her irkin kendine has avantajlari var. Tipik roguelike ozellikleri olarak, oyun save-load edilemiyor ve harita her oyunda rastgele yaratiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yeni nesil içinde yazı olan oyuınları birbirine benzetiyo sanırım başka açıklaması yok bu benzerliğin. bi bakayım dedim korsan çektim ama bu adamlar illa 16:9 diyo çözünürlük. iyiki para vermemişim yani oynıyamazmıışm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 45 yıl geç kalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 merhaba aysu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 oyun çok iyi ( biri başlık açsa da yazsam diye bekliyodum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 marttan beri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 oyun gerçekten güzel, ama zor bayaa, wikisi falan var mı varmış: http://ftl.wikia.com/wiki/FTL:_Faster_Than_Light_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Başını biraz izleme şansım oldu da. Haritası sanki küçük gibi ya. 6-7 jumpta bitecekmiş gibi duruyor oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 o küçük haritanın sonunu gör hele :/ sanırm soan gelince başa dönüyo gibi gene rando mbi map yaratıyor. 5. jump ahievcementı vardı anca ilk gemiyi unlock ediyosun sanmıyorum o akdar oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 O harita tek bir sektoru gosteriyor. Sekiz sektor var. Ustelik her sektorun sonuna giderken mumkun oldugu kadar fazla sisteme ugramak lazim, cunku gemiyi upgrade etmek icin malzeme toplamak lazim. Her sektor bir oncekinden daha zor oldugu icin, eger yeterince upgrade olmadan sonraki sektorlere ilerlerseniz karsiniza cikan rakipler yenemeyeceginiz bir seviyeye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 türkler uzayda http://i.imgur.com/PIwAo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hull nasıl yükselicek yani savaştan dolayı azaldı ama recover edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 görevlerle beleş repair kazan, droid kullan yada shoplarda sol altta repair var. füzenin vs altındaki kısımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hiç shop denk gelmedi droid nasıl kullanıcam. Benzinde bitiyor geberip gidecekmiyim sector 2 de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 baktım geberiyorum alt f4 yaptım save gitti. Cezalandırıldık sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 haritada komşu yıldızları gösteriyo işte. distress yazanlarda event var. store yazanlarda shop var. crew fln da cıkabiliyo shoptan o yüzden gerekmedikçe malzeme harcama biriktir, 2 boş energy fln kalsın nebulalaara giricksen, çok pis ağlatıyo oksijensizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 23 saat played oldu daha normalde bitiremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 cok gzl oyun ya. Biraz daha geliştirseler şunu efsane olur bir sonraki oyun. Müzikler, atmosfer tam bir oldschool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben bitirdim iki gemiylede daha bi customization lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 buna bile 5000 dolar veren var. ne krizmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kriz kickstarterı teğet geçti kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar