Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Laorx said: nvidia fanboi vardı bi tane, nessa galiba. o almıştır sdaklf:D %40 geçoyo diye atıp tutuyodu. Nvidia fanboy olsam hali hazırda xfx 7970 black edition kullanıyor olmazdım. Hangi ürün daha iyiyse ve daha fazla performans sunuyorsa onu kullanırım ve onu takdir ederim. Bunu yapmak insanı objektif kılar fanboy olmak çok farklı birşey. Ha nedir Nvidia adına takdir ettiğim şey driver desteğinin çok çok iyi olmasıdır. İlk 580 driver'ı ile son 580 driver'ını kontrol edip performans kazanımını ve kartı getirdikleri noktayı görmek bu dediğimi çok daha iyi anlaşılır kılacaktır. http://www.overclock.net/f/70/ati-drivers-and-overclocking-software Burada 7970 kullanıp sorun yaşayanları listele daha ilk sayfada 8den fazla konu var hepsi driver tabanlı sorunlar. Amd'nin keyfi gelirse fixleyecek. Sorun bu işte, donanım yapmak yeterli değil eğer sen driver ile bunu destekleyemezsen bu iş olmaz. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor lakin AMD ya çaresiz kalıyor ya da görmezden geliyor, bilemiyorum. Ayrıca verdiğim örnekler hakkında yorum olmuş. Bunun atıp tutmakla alakası yok. Leak edilen bilgilerde gk110'un bu performans farkını yarattığı söyleniyordu lakin amd nvidia'nın beklediğinin daha altında bir kart ile gelince nvidia en güçlü gpusunu sakladı 660ti ya da 670 için kullanmayı planladığı gk104'ü 680 olarak piyasaya sürdü. Nihayetinde Nvidia geçen yıl 3 adet 580 ile oynattığı Samaritan'ı bu yıl bir fermi ile oynattı detayları olmasa da gk110'lu gerçek 680'den başka bir kart değildir. Ha bakarsınız amd 7990'ı sürdükten sonra tek gpu ile saat hızlarını daha da yukarı çıkartıp ona öyle bir cevap verir ama illa ki o derece güçlü gk110'u bir yerde kullanacak. Kart kötü mü ? Değil tabiki neden olsun ? Minimum %10 performans farkı söz konusu ve fiyatı 7970'in daha altında (yurt dışında öyle türkiyedeki ilk hafta fiyatlarını görmezden gelin) 7970'ler 550-580 dolar iken newegg 680'lere ilk gün fiyatı olarak 499 dolar koydu. Hem performans olarak önde olup hem fiyatın Amd'nin altında olmasının anlamı high end single gpu kartımız bu değil demek. Bakalım o kart ne zaman gelecek.. Performans anlamında baktığımız zaman özellikle yeni nesil oyunlarda daha da açılan bir fark var. Referans kartlar ile yapılan testlerde %11lik oc ile %15 üzerinde fps kazanımı söz konusu oluyor bu da kartın güzel bir potansiyele sahip olduğunun göstergesi. Evga ve Msi üretecekleri özel tasarım kartlar ile (Classified ve Lightning) oc kapasitesini artıracaklar bu sayede oc anlamında da iki kartın özel tasarım bazında neler yapabileceğini görmüş olacağız. Saf performansın yanı sıra 680 yeni teknolojiler ile geliyor. http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/Samaritan/GDC2012/Samaritan-MSAAFXAA-Comparison-1.html http://www.geforce.com/Active/en_US/shared/images/guides/bf3-tweak/chart-aa-deferred.jpg http://www.geforce.com/Active/en_US/shared/images/guides/bf3-tweak/chart-aa-post.jpg said: TXAA is available with two modes: TXAA 1, and TXAA 2. TXAA 1 offers visual quality on part with 8xMSAA with the performance similar to 2xMSAA, while TXAA 2 offers image quality that’s superior to 8xMSAA, with performance comparable to 4xMSAA. http://www.geforce.com/Active/en_US/shared/images/articles/introducing-the-geforce-gtx-680-gpu/TXAA.png said: With NVIDIA's new Release 300 drivers, we are introducing a new option in the control panel called Adaptive V-Sync. Adaptive V-Sync combines the benefit of V-Sync while minimizing its downside. With Adaptive V-Sync, V-Sync is enabled only when the framerate exceeds the refresh rate of the monitor. When the framerate drops below this rate, V-Sync is automatically disabled, minimizing stuttering in games. Micro-stuttering sorununa bulunan çözüm harika. Hal böyle olunca sadece %10 luk performans kartı alınır kılmıyor, daha iyi driver desteği ve gelen yenilikler kartı daha alınır kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Miraul said: bugun vatanda %25 indirim var :) adamlar korkudan direk kaldirmislar 680 i Satıldı 4 adet gelmişti zaten, sebebi o (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ekran kartı tek başına bilgisayarmış öyle diyorlar. başka parçaya gerek duymuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 allahin fakir sirketi 4 tanecikmi getirmis LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 oo wot gelmiş, ben kaçar. http://www.gifsforum.com/images/gif/did%20not%20read/grand/2ro0w2g.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ee ağzını açmadan önce düşünmeyi öğrenirsin belki hele de hakim olmadığın bir konuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Miraul said: allahin fakir sirketi 4 tanecikmi getirmis LOL Kaç tane getirsin ilk gün için ülke fakir neticede (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 neweggde out of stock hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 919+kdvye baba pc toplanır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 o parayla ancak rıza baba gibi pc toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Laorx said: oo wot gelmiş, ben kaçar. http://www.gifsforum.com/images/gif/did%20not%20read/grand/2ro0w2g.gif asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yoo gayet bugün her oyunu en yüksek grafiklerde çalıştıracak bir pc toplanır o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2 sene sonra ağlarsın. kasıyoooee yaaee diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2 sene sonra tam garantisi bittiğinde 919+kdvye aldığın kart da patlayabilir. o zaman daha çok ağlarsın. hayat bu oluyo böyle şeyler. anadolu hayat sigortaya gelin ekran kartınızı sigortalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Zenginin kartı, zügürtün çenesini yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 throine said: 2 sene sonra ağlarsın. kasıyoooee yaaee diye.not rly 2 seneye kalmadan sen yine aynı şeyi diyip çok paralara yeni kasa toplayacaksın, 10 sene dayanan pc mi varmış hem? neyse insanlar boş yere cebinde durmakta olan parayı donanım sektörüne yatırmaya devam etsin de teknoloji gelişsin, biz de ekmeğini yiyelim yandan yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 çok param olsa da vermem ki kerizlik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ne vericen para ya. 2 ay sonra tv ye geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2 tane aldim, baktim sole bi, sattim 1 tanesini, digerinide sattim ama satmadan once biraz dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ben sırf bakmak için aldım bugün. sonra sattım, satarken düşünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Vatan da ne giydirmis be, abd den siparis etsek, kargosu gumrugu vs vatan dan cok daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 8800 fln zamanlarında tepe noktasındaki kartları 500-600 e alıyorduk. Şimdi tepe noktası 1500'ü geçti. Çok abarttılar ya ortalama 400 lük kart alıodum şimdi 700-800 vermek gerekio en az. Tepe serinin en düşük kartları onlar da. Oc var Allah'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ekran kartına ölsem oc yapmam ya her zaman korkmuşumdur. cpu'ya ram'e yapılıyor da iş gfx e gelince elim ayağım donuyor resmen. hayatta risk almam gpu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aksine ekran kartına oc en kolayıdır en az uğraştıranıdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 df said: 8800 fln zamanlarında tepe noktasındaki kartları 500-600 e alıyorduk. Şimdi tepe noktası 1500'ü geçti. Çok abarttılar ya ortalama 400 lük kart alıodum şimdi 700-800 vermek gerekio en az. Tepe serinin en düşük kartları onlar da. Oc var Allah'tan. Asus EN8800 gtx'e bir milyardan biraz fazla vermişim ben. Yalnız dolar o zaman 1.2-1.3 TL civarındaydı. Şu an 50% daha pahalı dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar