FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 said: FACEBOOKTA PROFILE RESIM KOYMAK SOKAKTAN GEÇEN BİR ADAM RESİM İSTESE VERMEZ ÜZERİNE SAPIK DER, SONRA PROFİLİNİ RESİMLERLE DONATIR DÜNYAYA SERGİLER :) BUNUN ADINADA MEDENİYET DER.... VE RESMIN KIME NE ZARARI VAR DER OYSA BIR SAĞ TIKLA FARKLI KAYDET MASAÜSTÜ KAYDET RESIM BENDE :) SOKAKTA ISTEMEKTEN DAHA KOLAY BUNA NIYE KIZMI YORSUNUZ ??? SANAL ALEMDE RESİMLERİ SERGİLEMEK.. SANAL ORTAMA BIR RESIM DÜŞTÜĞÜ ZAMAN ONU GERI ALMAK ÖYLE ZOR KI BIR RESIM BIR DK'DA MILYONLARCA INSAN KOPYALA YAPISTIR DIYEREK ALABILIR.. Ben photo shopçuyum birisiyin erkeğin birisi bana resim getiriyor bunu yanıma koy diyor bu kim diyorum sevgilim diyor onun haberi var mı diyorum yok diyor neden resmi yanına koyduruyorsun dediğim de diyor ki BAKIN ŞİMDİ BENDEN AYRILMAK İSTERSE TEHTİT İÇİN DİYOR... Bende dini şeyler dışında kötü amaçla photo shhop yapmadığımı söylüyorum.. Hatta tartışıyrum senin bacına biri bunu yapsa diye... AMa bazı kızlar anlamıyorlar zoruna gidiyor... HALA RESIM KOYMAKTA ISRARCI BAKIN KARDEŞLERIM KOYMAYIN RESIM VS GÜL KOYUN GÜLÜN KIME NE ZARARI VAR. NIYE ISRAR EDIYORSUNUZ BU KADAR SIZ MARKET VITRINININI SÜSLEYEN BIR MADDE MI YOKSA MÜSLÜMAN MISINIZ ? HERŞEYIN GIZLISI MAKBULDUR YOKSA SIZ FASIK MISINIZ ? PEKI FASIK NEDIR? GUNAHI PERVASIZCA AÇIKTAN IŞLEYEN KIŞIYE DENIR AÇIK GEZMEK NE KADAR FASIKLIKSA TESETTÜR'Ü MODA YAPMAKTA O KADAR FASIKLIKTIR. TOPUZ YAPMAK ISLAM ADETI DEĞILDIR AYETTE VE HADISI ŞERIFTE HARAM OLDUĞU GEÇER TOPUZ YAPAN DA FASIKTIR. TESETTÜR SÜS DEĞIL AYET VE HADISI ŞERIFTIR AYET VE HADISI ŞERIF'E GÖRE GIYINMEYEN BAKIN BEN BURADAYIM HU HU DEDIRTEN KIYAFETI GIYEN DE FASIKTIR. PEKI FASIK HADISI SERIFLER DE NEDIR? BUNU DA SIZ ARAŞTIRIN.... hayretler içinde okudum.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi yalnız bu ciddi ve doğru bi konu. hani adama hak veriyorum yani. diyeceksin ki nasıl, tam ismini ve lokasyonunu vermek istemediğim öğrenci evinde -3 mühendis adayı yaşıyor-, adamların facebook'ta ekli kızların 'BOdruMM 2011' gibi albümlerinden alıntı fotoğrafları paylaştığı bir DROPBOX klasörü var. fotolar isim isim ayrılmış klasör klasör, favoriler klasörleri var, falan filan. şıunu gördükten sonra ben bile gül koyasım geldi.
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kurgusu iyi ya, profil fotoğrafından fotoshop bildiğine ordan hadislere sonra fasık falan ve en son topuz iyidi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 "roket adam" said: abi yalnız bu ciddi ve doğru bi konu. hani adama hak veriyorum yani. diyeceksin ki nasıl, tam ismini ve lokasyonunu vermek istemediğim öğrenci evinde -3 mühendis adayı yaşıyor-, adamların facebook'ta ekli kızların 'BOdruMM 2011' gibi albümlerinden alıntı fotoğrafları paylaştığı bir DROPBOX klasörü var. fotolar isim isim ayrılmış klasör klasör, favoriler klasörleri var, falan filan. şıunu gördükten sonra ben bile gül koyasım geldi. mmmps roket'in prag fotoları klasörüm var benim de ^_^
Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sonuna doğru beyin hücrelerim aktı okuyamadım
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 içinde sokakta namaz kılan dilencilerin olduğu fotolar da vardır şimdi o albümde sdlfkjlsşkdf
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 burda herkes fasık fasıgın önde gideniyiz
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 "roket adam" said: abi yalnız bu ciddi ve doğru bi konu. hani adama hak veriyorum yani. diyeceksin ki nasıl, tam ismini ve lokasyonunu vermek istemediğim öğrenci evinde -3 mühendis adayı yaşıyor-, adamların facebook'ta ekli kızların 'BOdruMM 2011' gibi albümlerinden alıntı fotoğrafları paylaştığı bir DROPBOX klasörü var. fotolar isim isim ayrılmış klasör klasör, favoriler klasörleri var, falan filan. şıunu gördükten sonra ben bile gül koyasım geldi. Kizlar icin problem olacagini sanmiyorum
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ben photo shopçu değilim paint shop procuyum. proyum.
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 kizlar kopyalayip kaydetmesin diye foto koymuyorum ben de.
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sonra kotu emellerine alet ederler fotolarimi
Katibim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Marty said: kizlar kopyalayip kaydetmesin diye foto koymuyorum ben de. :)-D
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 NIYE ISRAR EDIYORSUNUZ BU KADAR SIZ MARKET VITRINININI SÜSLEYEN BIR MADDE MI YOKSA MÜSLÜMAN MISINIZ ? abbbbii
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yazarın kullandığı şeyi bulup acil denemem lağzım
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ilk ve son satırı okudum, ''da fuq'' dedim kapadım
Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bak gene oldu ya. böyle okudum hiç bi tepki vermedim. alttaki posttan devam ettim okumaya.
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 "roket adam" said: abi yalnız bu ciddi ve doğru bi konu. hani adama hak veriyorum yani. diyeceksin ki nasıl, tam ismini ve lokasyonunu vermek istemediğim öğrenci evinde -3 mühendis adayı yaşıyor-, adamların facebook'ta ekli kızların 'BOdruMM 2011' gibi albümlerinden alıntı fotoğrafları paylaştığı bir DROPBOX klasörü var. fotolar isim isim ayrılmış klasör klasör, favoriler klasörleri var, falan filan. şıunu gördükten sonra ben bile gül koyasım geldi. mühendisler böyle ya ben de bir muhabbetlerine şahit olmuştum iğrençsiniz lan asdf
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 açıkçası 90 kişilik sınıfın 55'inin kız olduğu bi mühendislikimside okumama rağmen böyle manzaralarla karşılaşıyorum. mantalite sıkıntılı hocam, mantalite.
Öne çıkan mesajlar