reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 forumlari web sitelerini harraslicam ama once buraya yaziverin, oynamadigim oyunlari kesfe cikicam bu hafta sonu 3-5 oyun alipta geliyim diyorum. fazlda ps3 gecmisim yok acikcasi o yuzden en bilinen kliseleri bile yazabilirsiniz multi falan kasmak istemiyorum fzla, bole bolum gecmeli single player olabilir, aliyim kahvemi sigarami oyniyim sakin sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 1. uncharted serisi 2. heavy rain 3. assasin's creed serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 pes2012 pes2011 pes2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Son 12 yılın en iyi iki oyunu olarak Demon's/Dark So- said: aliyim kahvemi sigarami oyniyim sakin sakin yok bişey devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bolum gecmeli diyom lan multi olmasin diyom spor oyunlari olmasin bi zahmet allooooooo!!!!oneoneonebirbirbir uno dosdres beduk: araya mesaj girmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 uncharted 2-3 heavy rain dark souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 valkyria chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 uncharted 1 uncharted 2 uncharted 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 uncharted 1-2 demons & dark souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 uncharted serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Asassins creed serisi God of war serisi Red dead redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 oha UNCHARTED imbaymis, bunu ekledim listeme digerlerinede bakiyim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 god of war serisini de kesin ekle tabi. ilk iki oyunu ps 2 diye yazmamıştım ama bende de ilk iki oyunun ps 3 için remastered versiyonu olduğunu yeni hatırladım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 reyou said: oha UNCHARTED imbaymis, bunu ekledim listeme digerlerinede bakiyim bakalim olm ps3 aldın da gidip uncharted oynamadın mı.ayıp sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abi daha 1 sene olmadi alali, bide cok vaktim olmadi oluncada mal gibi fifa oynadim, aticam onu zaten.. bide fight lights out bide resident evil falan vaktim oldukca iste artik tum ps3 mihenk taslarini oynicam birer birer dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bayonetta Dark Souls Metal Gear Solid: HD Collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Uncharted serisi MGS 4 God of war 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Kaede said: Son 12 yılın en iyi iki oyunu olarak Demon's/Dark So- said: aliyim kahvemi sigarami oyniyim sakin sakin yok bişey devam et sigara icmiyorum zaten ya, orda tamlama olsun diye kullandim dsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 mgs lan işte, ne gereksiz bi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ginaly said: mgs lan işte, ne gereksiz bi topic. seni yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Metal Gear Solid 4 The Darkness Heavy Rain, daha oynamadım gerçi ama oynamayı çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 arkadaş oynadığının oyunun iyi olduğunu anlamıyosun bak onda bir mantık var ok. oynamadığın oyunu nasıl en iyi oyunların içine alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 topicde bug var, metal gear solid 4 o kadar iyi ki başka oyunun adı dahi geçmemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 daha once mgs1 i pc de oynamistim, ps3 de direk mgs4 oynarsam heralde aradaki serileri atladim diye sacmalik olmaz dimi :) yoksa ilk oyunlarida alalimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 reyou said: daha once mgs1 i pc de oynamistim, ps3 de direk mgs4 oynarsam heralde aradaki serileri atladim diye sacmalik olmaz dimi :) Olur hacı. Ama PS2'm yok diye üzülme. MGS HD Collection geçtiğimiz aylarda PS3'e çıktı. Hem MGS2 ve MGS3, hem de MGS3'ten sonra geçen Peace Walker var içinde. Önce onları, sonra MGS4'ü oynarsın, hikayeyi tamamlamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar