nscorp Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bugun nda kalkti. Heyecanlandiran birsey yok. Scarlet monastery remake gelmis icerisi direk ayni. Iyice sacmalamislar. Monk auto attack olmayacak, unique gameplay olacakti vazgecilmis. DotA tarzi bg gelecekti vazgecilmis. Pvp adina yeni birsey yok. Savas savas dediler ici bos. MoP final boss garosh olmus. Tam komedi. Siege of Orgrimmar diye raid mi olur. Yeni moblar komedi. Night elfe balik kafasi koymus al sana yeni bir irk. Hayalkirikligi direk. Alip 2-3 ay bakarim derken hic almicam galiba moduna girdim direk. Aferim blizzard... Tutun daha o ghostcrawleri orada. Bravo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o kadar umrunda degil ki blizzin wow su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Niye umrunda olmasin ya. Blizz kaliteli yapimlar sundu her zaman ama maddi acidan cag atlamalari wow ile oldu. Altin yumurtlayan tavuk wow hala. Ama bu sacmalamalari cok uzucu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ben 2 büyük içtim bu akşam panda kötü olmuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Panda da kaliteli yapım, sadece hitap ettiği kitle tamamen farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Başlıkta ipucu vardı çok kolay cevapladım ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 artık ne koyarlarsa koysunlar oynanmaz ki o oyun geçti gitti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 wow şu an d3 almak için kolay yoldan başka ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ayı sonuçta, çok bişi beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bu sene blizzconda yoksa seneye duyururlar titanı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Quel-Thul said: artık ne koyarlarsa koysunlar oynanmaz ki o oyun geçti gitti artık Mis gibi oynanıyor hala. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Burda cakcuk edenler dahil kitlenin %99.9'u o expansion'ı da alacağı için adamlar açısından sorun yok. Oyunun oturmuş mekaniği üzerine content ekleniyor, bir kaç yenilik geliyor işte; daha öteye geçemez zaten bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 garrosh'a vurmayacağım. ben grom'un oğluna vurmam arkada$. aklıba$ında hiçbir warcraft hikayesini seven oyuncunun da kalkıp garrosh abimize vuracağını zannetmiyorum. ha MoP'u alacak mıyım, alacağım. Ama daha önce Scarlet Monastery'e girmemi$ biri olaraktan(arcanist doan'a saygım var) bu sefer de contentin o raidini hepten pass geçeceğim, o süre içerisinde sadece dungeon farmlayacağım. Oyun güzel görünüyor yalnız. Oyun içi videolar beni ba$tan çıkardı. Bizim hatunla yine WoW'mu ben mi kavgaları ba$layacak sanırım MoP ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 liç kinglerden tbclerden nerelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 This is NOT a JOKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 açıkcası hayvan gibi content var catacylsmden çok daha büyük content var tabi catacylsmdeki tamamen revamp gibi olduğu için fazla content çıkmadı baya şeyler ekliolar warlock tamamen değişio çok hoşuma gitti yeni petler destro warlockın alevlenmesi gittikçe falan hehe ben beğendim, bariz hepimiz alıcaz yapmayın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Herkes ağlamışta alıcaksınız işte yalandan agug etmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yoo ben baya almicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 işin tuhaf yanı pandaren zaten warcraft 3'te tanıtılan bir ırktı, ama seriye wow ile başlayanlar hep böyle lich king gibi, forsaken gibi "DAAAAAAAARK" ırklar bekliyordu, panda gelince "lan oldu olacak köpek ırk koysaydınız, oh wait..." modunda eleştiri yağmuruna tuttu blizzi. bence güzel bişi pandarenin gelmesi de, "i am so tortured" oyuncularını tatmin edemezsin tabii pandayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Yahu hastamısınız olm pandarenlerden bahsediyoruz burada! harika olcak! Mızlıyanları bırakın baya bi çoğunluk tauren reröre diye de ağlamıştı zamanında dipnot: scholomance çok severim güzel oldu gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 inanılmaz fazla değişiklik var okuyun mmo championı bi genel hatlarıyla said: In some ways, Mists of Pandaria is more of a spiritual successor to classic WoW, with the call to adventure. It wasn't about a giant world boss or big overarching problem, it was just about exploring. Experience this faction, see the world, engage the cultures, have an adventure, that was the spirit of the first game. In many ways Mists of Pandaria gets back into that. This expansion is not a joke. It is not light and fluffy, although the Pandaren are fun and super zen. The conflict between Alliance and Horde is gearing up to hit a fevered pitch unlike any we have ever seen. In Cataclysm so much of the mindshare went into the revamp of the level 1-60 zones and the creation of the content itself, that they didn't really have an opportunity to create a lot of those new types of gameplay elements. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abi gerçekten baydı artık wow. almayın adam gibi birşey yapsınlar. aynı şeyin makyajı değişiyor senelerdir. ne wowmuş arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 wowu kapattık diene kadar blizzard alırım herhalde ya bu kadar geldik bi kere benim gazıma gelip alacak benim enturaj o yüzden sen de alacaksın merak etme huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 adamlar gene basladi zaten, mal mal kasiyolar su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar