tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 oha insan değil lan bu, q7 fernandes ve almeida nın takımda kalması şart, eğer küçülme diye bu adamları satarsak seneye küçülcez diye küme düşmeye oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 su veli den de kurtulmamız lazım bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tinu said: su veli den de kurtulmamız lazım bir an önce atıldı zaten (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sezon'un en uydurma kırmızı kartı lan lol. hakkımz yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 beşşitakş takımı kendimi bildim bileli bireysel yetenekten alıyor maçlarını. takım oyunu 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 4-0 yeniyorsun ve uzatmalardasın. ne diye kart görebilir bi insan ya. izlemiyorum o yüzden biri açıklayabilir mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Esh said: tinu said: su veli den de kurtulmamız lazım bir an önce atıldı zaten (= oh bir hafta oynamayacak en azından, böyle boş koşan adam daha görmedim ben, q7 & fernande şartlar ne olursa olsun takımda kalmalı bu takımda küçülmeye gidilecekse, veli, edu , holosko, ekrem, aurello, bunları gondersınler en başta, bunların yerine alt yapıdan getireceğin herkes bunlardan fazla katkı sağlar küçülcez diye elimizde ki fernandes q7 hatta almeida yı satmak demek seneye çok çok fena duruma sokacak bizi, bu fernandes bu sene 17 ettiyse 1 sene daha oynası 27 eder bu adamı bu yaşta almışız satmak tam bir gerizekalılık olur, aynı şekilde q7 de, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 di mi kalmalı çünkü başka türlü beşiktaş beşiktaş olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 of escape banlıyken rahattık dimi ? adam hem mac izlemiyor hem yazmasni bilmiyor sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 izledim maçınızı. gerçekleri söyleyince böyle oluyor di mi? dpğru hata bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Yuh hadi şu maçı seyredeyim dedim, kaç maçtır seyretmiyordum. Daha tv yi açar açmaz 2. gol oldu sonraki gollerde dehşet goller (manisanınki dahil) , doydum valla bir anda yine izlemem artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 şu oyuna bireysel demek için farkli maci izlemek gerek cidden... hani adamlarin ayaklari iyi diye bireysel oyun mu oluyor ? orta sahada catir catir top yaptı takım, barça her maci bireysel kazaniyor o zman dedgn mantıkla, demek istedgni anlıyorum da şu mac için söylemen komik yani.. ve evet su fernandes+q7 tek başlarna ligin yarısından daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: di mi kalmalı çünkü başka türlü beşiktaş beşiktaş olmuyor :( olm bizim olayımız zaten o. bi hafta sevindiriyorsa iki hafta üzmeli. çile çektirmeli. potansiyel olmalı ama kullanmayıp taraftarı kanser etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 10 hafta daha olsa kesin lider bitirirdik. Takım açıldı yahu, demek ki bu portekizliler için haklarında satıldı, satılacak gibi haber çıkarmak lazımmış. Ne oynadılar arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 applev0dka said: şu oyuna bireysel demek için farkli maci izlemek gerek cidden... hani adamlarin ayaklari iyi diye bireysel oyun mu oluyor ? orta sahada catir catir top yaptı takım, barça her maci bireysel kazaniyor o zman dedgn mantıkla, demek istedgni anlıyorum da şu mac için söylemen komik yani.. ve evet su fernandes+q7 tek başlarna ligin yarısından daha kaliteli bak anlamyorsunuz, sen fernandesi q7yi cek takımdan öle sür sahaya, emin ol böle oynayamaz takım. çünkü biliyorki geri 6'lı ileri top atınca "o ferno ve quo bi şekilde bişi yapar topu forvetle buluşturur" mantıgıyla RAHAT oynayıp böle bir oyun sergiliyor. 3. gol tamemen bireysellik bi kere, pas yapıcaksın tabi asıl bu kadar kaliteli oyuncularla pas yapmazsa takım açmayın beşiktaş başlıgı falan... onu da yap bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 NE ÇAKTIK YAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: applev0dka said: şu oyuna bireysel demek için farkli maci izlemek gerek cidden... hani adamlarin ayaklari iyi diye bireysel oyun mu oluyor ? orta sahada catir catir top yaptı takım, barça her maci bireysel kazaniyor o zman dedgn mantıkla, demek istedgni anlıyorum da şu mac için söylemen komik yani.. ve evet su fernandes+q7 tek başlarna ligin yarısından daha kaliteli bak anlamyorsunuz, sen fernandesi q7yi cek takımdan öle sür sahaya, emin ol böle oynayamaz takım. çünkü biliyorki geri 6'lı ileri top atınca "o ferno ve quo bi şekilde bişi yapar topu forvetle buluşturur" mantıgıyla RAHAT oynayıp böle bir oyun sergiliyor. 3. gol tamemen bireysellik bi kere, pas yapıcaksın tabi asıl bu kadar kaliteli oyuncularla pas yapmazsa takım açmayın beşiktaş başlıgı falan... onu da yap bi zahmet yok seni anlıyorum, ben zaten diyorum fernandes+q7 takımın hücüm gucunun %60 ı yani çok özel oyuncular.. iyi futbol iyi oyuncularla oynanir adamlar bunu gösterdi,istenirse catir catir oynanir dendi, quaresma topu aldgnda hep sutu dusunseydi bu mac tamam derdik bireysel fln adam 10 kere top aldi 3 sut cekti 2 gol attı.. yani fernandes iyi futbolcu diye beşiktas bireysel kazaniyor demek haksızlık, diyorum ya o zman barça da messi+xavi ile bireysel kazaniyor, tüm puyol pique fabregas fln yok yere sahada, 100 golun 60ında adamlar var fln filan fişman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 dusuncelihayvan said: 10 hafta daha olsa kesin lider bitirirdik. Takım açıldı yahu, demek ki bu portekizliler için haklarında satıldı, satılacak gibi haber çıkarmak lazımmış. Ne oynadılar arkadaş! abi nasıl kandırıosunuz kendinizi ya küme düşme hattındaki manisayı kendi evinde iyi oynayarak yenen beşiktaş gayet normal o kadar alışmışlar ki kötü sonuçlara.10 hafta olsa lideriz diyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yok takım böyle gidemez zaten. imkansız her maç böyle skorlar, öyle goller falan. ilk yarı iyiydi de, topu ferro dan başka kullanabilen yok, yani manisa bile bi ara iyi top yaptı. ligin sonunda adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Olm siz ne gaz adamlarsınız ya AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bakın haftaya veli oynamayacak seyredin takımı, bu veli denen boş adam öyle bozuyorki beşiktaşın futbolunu herif koştuğu için kimseye batmıyor, ofansif anlamda beşiktaşı rakip defans kadar durduran bir adam bu, bu velinin bölgesinde mustafa pektemek i oynatsa daha iyi, hatta q7 ve almeida direk çift forvet oynasın, pektemek kanatda oynasın daha iyi o geri felanda koşuyor, q7 niye geriye dönmüyor diyede konuşulmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tinu said: oha insan değil lan bu, q7 fernandes ve almeida nın takımda kalması şart, eğer küçülme diye bu adamları satarsak seneye küçülcez diye küme düşmeye oynarız gaz değil abi fernandes tamamda.almeidayı q7 yi görüyoruz bi maçta hemen yine takımda banko kalması gereken adamlar olmuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ben q7 ıcın burda kalmalı dıyen tek adamım heralde haftalardır, almeida oyle boyle 10 gol attı bu sezon, dahada atar ama orta sahanın ofansif gücü çok düşük, onun da etkisi var seneye veli nin ve necip in yerine ayağında top tutabilen pas atabilen , arada ileriye çıkıp gol atabilen 2 orta saha gelsin o zaman görelim almeida yı q7 sini, bu takım da ernst ve onun yedeği necip varken , başka bir defansif orta saha gerekmiyor, bak şu melo mesala, melo ve fernandes in yan yana oynadığını düşünün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 özet isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ya q7 bu maçtaki gibi oynayacaksa kalsın da, canım isterse koşarım moduna girmesin artık yeter. adam takımdayken yerine yenisi alınmıyo zaten, takım ona muhtaç oluyo. kessen adam kalmıyo, kesmesen maçların yarısında eksik oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar