ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 vaperon said: Durumu öğrenmek için az önce TTNET çağrı merkezine aradım. Bir eleman çıktı karşıma, bilgisizdi ve direk supervisor'una bağlanmayı talep ettim. Bağladı neyse. 16Mbit Ultranet Limitsiz kullanıyorum 50GB adil kullanım koşullu olarak. Adamla konuştuk. Şu anda 59TL ödüyorum bu paket için dedim. 8Mbit Netlimitsizler ise 25GB AKK ile 54 lira ödüyorlar. Siz onların tarifesini 59TL'ye çıkartacaksınız ve bunun yanında 25GB daha fazla bir AKK ile toplam 50GB, benim şu anda kullanmakta olduğum seviyeye getireceksiniz. Doğru mudur dedim ve onay aldım. "Gelelim şimdi benim paketime." dedim. "Siz bana benim sizden hiçbir şekilde talepte bulunmadığım ve 30 Haziran sonrasında ücretlendirmeye başlayacağınız Netdisk hizmeti için bana hediye olarak söyleyip, bağlantımda ya da adil kullanım koşullarımda herhangi bir iyileştirme yapmadan fiyatıma 5 lira zam yapacaksınız. Bu sizce ne kadar adil?" dedim. "Bunun yanında ben bu değişikliği tüketici hakem heyetine götürdüğüm anda beni mağdur ettiğiniz ap açık belli olduğu için size karşı açılacak olan herhangi bir oturum sizin kaybınızla sona erecek ve bu değişikliğe gidemeyeceksiniz." dedim. "Ben ya fiyatta bir değişikliğe gidilmemesi, ya da benim adil kullanım koşullarımı da 8Mbit Netlimitsizde olduğu gibi iki kat arttırmanızı talep ediyorum. Bu şekilde yapılacak olan bir fiyat artışına itirazda bulunmayacağım." diye de ekledim. Supervisor bir bir not etti söylediklerimi. Konuya hukuksal açıdan da vakıf olduğumu, ben bu şekilde bir açıklamada bulunduktan sonra fiyat arttırımında bir adaletsizlik olduğunu anladığını söyledi. Kaydı tamamladı ve ilgili birime aktardı. Ayrıca tivibu üyeliğiniz varsa buraya dikkat. "Siz bana bu hizmetinizi satarken benim adil kullanım koşullarında yer alan 50GB'lık kotamı kısa sürede bitireceğinden ve ayın geri kalanında 1mbitlik bir bağlantı ile çamur gibi bir görüntü izleyeceğimden bahsetmemiştiniz. Şimdi bana bu şekilde bir uygulamaya gittiğiniz için beni mağdur edeceksiniz. Ben bu hat 1mbit'e düştüğünde sizi yeniden arayacağım. Bana bunu yapamazsınız. Bu hizmeti satarken kimseye bu şekilde bir uyarıda bulunmadan ya da şurada şu koşulları kabul ettiğinizi belirtmeden bana tivibu şöyle iyi, böyle kanallar var, böyle tekrar izleme fonksiyonları var diye sattınız. Şimdi hızım düşürüldüğünde ben bunu kabul etmeyeceğim. Hızımı bu sebeple düşüremezsiniz." dedim. "Düşürdüğünüz takdirde de ilk gideceğim yer tüketici hakem heyeti olacağını da burada size telefonda bildiriyorum." diye ekledim. Tivibu ile ilgili olanları da not aldı. Bir düşürsünler hızımı, lütfen düşürsünler. Tek çakal onlar değil ağızların ortasına edeceğim hepsinin. Haaa bir de tivibu'nun 7.95'lik paketini aldınız ve sözde ücretsiz olan tivibu cep'i de kullanıyorsanız, ücretsiz olan tivibu cep ücreti de faturanıza yansıtılıyor. Bilginiz olsun. Son kuruşuna kadar yasal faiziyle beraber geri isteyin. Siz de arayın eğer 16Mbit ya da tivibu kullanıyorsanız. Birlikten kuvvet doğar. Bir kez olsun amaan 5 lira be demeden dik durun ve bu saçmalığa tepkinizi koyun. tl:dr, telekom haksız bir şekilde kazanç sağlıyor. Okuyup çağrı merkezini arayarak çemkirin. Sinirsel olarak da gevşersiniz hem. :D olay budur. Adam bilenmiş TTNET'e. Hakkını ara valla. Gelişmelerden de haber et bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 aga 1mbite düşür unutuyorlar hızını düşürmeyi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ZaugnaKhaldun said: TTNET fibernet ne alemde? geliyor :) kurcalayıp duruyorum fiber cihazlarını boş vakitlerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Catscratch said: "ulan acaba diğer ülkelerde nasıl, kota varmı" diye merak edenler için: http://www.productsandservices.bt.com/consumerProducts/displayTopic.do?topicId=25633 Ordaki fiyatları 2.8 ile çarp. BT, İngilterenin en büyük isp lerinden. Cok iyimis fiyatlar 40mbe kadar 10mb upload verio sinir yok felan telefon dakkalarida var 26 pound daha ne olsun. Burda 10mb uydunete 99 veriorum bide 1mb upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Allah bin belasını versin ttnetin ya. Babam ''kapat bilgisayarını izleyemiyorum xyz'yi! '' diye kızıyor bana 1 mbps düştü net diye ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bence toplaşıp senkonun şirketi basmalıyız bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ben iki ay önce sözleşme yaptım ayda otuz lira veriyorum sekiz ay sonra kirkdokuz vereceğim iyi ki yapmışım eğer ellidokuz oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toptansikis11 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 tek tek her yerin amina koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 adil kullanım olayı ne boktan bişey abi, bokum gibi yavaş internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nisanda game of thrones hdleri indirmek saatler sürücek şimdi fgdeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Catscratch said: "ulan acaba diğer ülkelerde nasıl, kota varmı" diye merak edenler için: http://www.productsandservices.bt.com/consumerProducts/displayTopic.do?topicId=25633 Ordaki fiyatları 2.8 ile çarp. BT, İngilterenin en büyük isp lerinden. Unlimited Broadband and Evening & Weekend Calls Advanced security BT Home Hub FREE Wi-Fi minutes See more features Save up to 50% on BT Telephones 18 month contract Up to 20Mb download speed Unlimited usage Evening & Weekend Calls included Add Unlimited Anytime Calls? Connection included 3 months free FML!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Türkcell'den nefret etme sebebim bu olaylar benim. Hatlarda ne kadar paket varsa kapattırdım filan. Çok iğrenç bir durum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20392867.asp "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım" said: “Enflasyonu saçından tutup yukarıya doğru değil de paçasından tutup aşağı doğru çeken bir bakanlığız. Türkiye'de kullanılan internet pahalı değil” diye konuştu. Allahııımmmm sana geliorummmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Uydu nettede adil kullanım kotası falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Uydunette yok. 10mbit sınırsız 100TL net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 5 Mbite kadar sınırsız dediği hakkını veriyor mu uydunette? Çünkü "kadar" kelimesine güven olmuyor. TTnet 8 mbite kadar kullanıyorum alakası yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bende 3mbit e kadar var. gayet duzgun calısıyo. eger source kaynaklı bi yavaslık yoksa net 350-375 arası download hıında takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 5mbit uydunet var, 550-600 kb/s civarı download yapıyorum. Youtube'da hd stream falan izleyebiliyorum problem olmuyor. Yalnız fiber gibi download yaparken, pingin etkilenmeme gibi durumu yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 kendi tarifemi bulamadım orda 16mbite kadar 50 gb akkli 59 lira ödüyorum. ne kadar ödicem şimdi? edit:he bu arada "kadar" olayı sağlam değil tam 16 vermiyor 14.5 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Uydunet tarifesi, http://www.kablonet.com.tr/sayfa-33-UyduNet-Uydunet-Tarifeleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 arkadaş şu çanakkalede de bi bok yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ç.kalelmsn sen ? sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 8 mbit gerçek limitsiz tarifede (115tl) hattın destekliyorsa 10-12-14 gibi ekstradan hızlar veriyorlar mı? Yoksa direk 8'e sabitliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bu ttnette niye 4-6 gibi rakamlar yok limitsiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 dedim hızım arttı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar