KingV Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Kanuni said: Dua edinde guzel olsun kotulugunu isteyeginize, oyunsuz kaldik ya. Bezdim burda :( +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Karamsarlığa yol açacak ne gördük ki? Daha detaylı bir ön inceleme bile yok ortada. Benim umutlu olmam Bethesda'ya olan güvenim ve Elder Scrolls evreni yüzünden. BioWare/SWTOR beceremedi diye bu da aynı kaderi paylaşacak önyargılarına düşmeyelim azizim. :) Mortis said: ben umut verecek hiçbişeyim göremedim ya bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 AscAnsio'ya katılıyorum.Sizinkisi düpe düz ön yargı :) ea bioware ilişkisinden iyi bir çocuk çıkmamış olabilir ama bu oyuna bir şans verilmeli bence.En azından doğru düzgün detayları ortaya çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 12 sayfa görünce oyun çıkmış sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bedesetin bir tane kotu oyunu yok bu oyunda en az 4-5 oynanir gibime geliyor gonlunuzu ferah tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bethesda yapmıyor ama oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 o zaman patlar next one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 swtor'un patlamasının en büyük sebebi heroengine denen saçmalığı kullanmasıydı. o yüzden sonuç farklı olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 swtor'un patlamasının en büyük sebebi baştan sona saçmalık olmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hero engine kullanılmıyor ki ? Adamlar herşeye sıfırdan engine yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hayır sıfırdan engine falan yazılmıyor heroengine'ı base alıp engine geliştiriyoruz, heroengine yeniliğe açık, çok bombastik bir motor herşeyi yapabiliyoruz falan diyorlar ama yemezler. anca modified heroengine koyulur önümüze. direk heroengine kullanacaz demekten kaçmalarının sebebi swtor'un faili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Hero engine kaka engine :) Milyon dolares harcayip oyun yapan adamlar cahiller bizim kadar bilmiyorlar su isi ya, ulan bilmiyorsun bari ac sor patiye ... Insan sorar hero engine nasil biz bilmiyoruz arastirmadik yazdik cek ciktik ... Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bilselerdi oyun tutardı panpa balon gibi patladı gitti. beceremediler işte. yazılımda her proje becerilir diye bişi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 swtor hiç almadım başkasının hesabıyla oynamıştım. oyun korkunçtu ama engine'den mi kaynaklanıyordu? yani engine'nin kötü olması oyunun patlamasında nasıl etkili oldu onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 panpa mal onlar alacaklardi wow engine kafadan 5milyon kullanici. mal onlar mal. gram dusmemis yukardan. en buyuk engine wow encin. cin gibi oksiycaksin poff ortaya mmo sana. herif bastan engine i yanlis secmis. koskoca bethesdasin ama gram akil yok. yok yani yok iste, biz almisiz hepsini kalmamis adamlara hak veriyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bingildak said: swtor hiç almadım başkasının hesabıyla oynamıştım. oyun korkunçtu ama engine'den mi kaynaklanıyordu? yani engine'nin kötü olması oyunun patlamasında nasıl etkili oldu onu anlamadım. bingildak sen yapma be abi :) nasil dersin sunu hero engine suclu. bitti taaaammmii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bu arada wikide yazana gore The Elder Scrolls: Online - Bethesda Softworks (Used only for very early testing) ohhh be simdi oldu, artik oyun super olacak demektir. no more hero engine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 nedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Oyunu bethesda yapıyor aslında, zenimax online aka zenimax bethesda çıkışlı bi üst çatı şirketi. Bu kadar eleştri gelmesinin nedeni ise TES oyunlarının en güçlü yanı olan open world mantığını kullanmayacak olmaları. Her yer instanced olacak swtor gibi. Yeni bi themepark mmo yani, archage yada gw2 kadar heyecan yaratacak hiç bişey yok şimdiye kadar yapılan tanıtımlarda. Kanuni said: panpa mal onlar alacaklardi wow engine kafadan 5milyon kullanici. mal onlar mal. gram dusmemis yukardan. en buyuk engine wow encin. cin gibi oksiycaksin poff ortaya mmo sana. herif bastan engine i yanlis secmis. koskoca EA/Biowaresin ama gram akil yok. yok yani yok iste, biz almisiz hepsini kalmamis adamlara hak veriyorum yani. Böyle yapınca çok daha manalı oldu sarcasm ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 gw2 cok heyecanliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Xenus said: hayır sıfırdan engine falan yazılmıyor heroengine'ı base alıp engine geliştiriyoruz, heroengine yeniliğe açık, çok bombastik bir motor herşeyi yapabiliyoruz falan diyorlar ama yemezler. anca modified heroengine koyulur önümüze. direk heroengine kullanacaz demekten kaçmalarının sebebi swtor'un faili. Kanuni said: bu arada wikide yazana gore The Elder Scrolls: Online - Bethesda Softworks (Used only for very early testing) ohhh be simdi oldu, artik oyun super olacak demektir. no more hero engine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 heh. gw2 engine de yalan, age of conan engine de, star trek online enginede, wowdan sonra cikan her turlu mmo engine i yalagn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 swtoru bioware in veya artık kimin emriyse aptal dev seçimleri ve oyunun bok gibi motoru bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 engine bence devede kulak.. allah belalarini versin emi, hepsine yuh diyorum.. yillardir wow harici bir seyi hepberaber oynayabilelim istiyorum cok seymi istiyorum amk... sw evreninide pic ettiniz abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Lopeth said: Xenus said: hayır sıfırdan engine falan yazılmıyor heroengine'ı base alıp engine geliştiriyoruz, heroengine yeniliğe açık, çok bombastik bir motor herşeyi yapabiliyoruz falan diyorlar ama yemezler. anca modified heroengine koyulur önümüze. direk heroengine kullanacaz demekten kaçmalarının sebebi swtor'un faili. Kanuni said: bu arada wikide yazana gore The Elder Scrolls: Online - Bethesda Softworks (Used only for very early testing) ohhh be simdi oldu, artik oyun super olacak demektir. no more hero engine. arkadaşım bi resimlerine bak önce. bende elder scrolls fanıyım ama firmaya tapan bir fanboy değilim. oyun zaten konceptin aksine bir themepark mmo olma yolunda. oyun o kadar aşama kaydetmişken, we dumped heroengine dersen kimse yemez. gw2 de engine yalan değildi o kadar, heroengine'a on basar ama konsept çok gazozuna ve bayık. kanuni wowa çarpıyorsun ama ben hiç wow oynamadım dostum ama heroengine kaynaklı ability delay vardı swtorda bir sürü wow ile karşılaştırma videoları çekilmişti, google'da aratırsan. bu arada engine devede kulak evet. :) http://galeri7.uludagsozluk.com/242/abandon-thread_353848.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar