axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Boktan firmaların boktan oyunlarına gözü kapalı destek verip piyasanın bu hale gelmesinin 1 numaralı sorumlususun kanuni. Kickstarter çıktı senden kurtulduk singleplayerlarda, sıra geldi mmolara. Burda da hedef kitle olarak seninle iyice bi ayrışsak, senin pleb zevklerine yönelik oyunlar yerine bizim aristokrat zevklerimize yönelik oyunlar çıksa çok mutlu olacağım. Şimdi git ve farmville tarla sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 theme park mmo topiğinde kavga, üzerine kavga ediceğiniz kontenti bile adamlar veriyor size yetolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 PVE olacak mı end game? PVP üstüne diyorlar ama az da olsa bir end game pve koymaları lazım. pvp den sıkılan biraz girer, item alır. o itemı pvp de kullanır filan. zor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 axedice :) gorduk ks leri.. 60dolara satiyor adam ks den aldigi para ile yaptigi oyunu.. abi birde sen oyun oynuyormusun ? yillardir konsola pc ye mmo ya herseye bok atiyorsun be adam :D ne oynuyorsun sen sormasi ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oyun pvp üzerineyse pvp üzerine hiçbir şey paylaşmadılar asdasd. ama önemli değil, ne fark eder di mi? CE bas kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne paylaştılar söylesenize o zaman. ağzınızdan zorla laf alıyoruz. anlatıverin. sitesinde bir bok yazmıyor. hikaye dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 gene ayni konu pofff.. ce bas kanuni suna bas kanuni. la sanane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 barbu said: ne paylaştılar söylesenize o zaman. ağzınızdan zorla laf alıyoruz. anlatıverin. sitesinde bir bok yazmıyor. hikaye dışında. bi kac video falan var herhalde. pek arastirmadim oyunu bende. :D oyle bakicaz iste betasinda. bibirini oldurup puan alip item falan aliyorsundur herhalde her oyunda oldugu gibi. pve si zaten ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hiçbir şey paylaşmadı abi adamlar, onunla alay ediyoruz işte. endgame ne üzerine kurulu? pvp ise sistemler ne olacak, pve ise sistemler ne olacak? kaç kişilik instancelar olacak? performans nasıl? competitive gameplay olacak mı, turnuva vs. gibi konseptlere yer verecekler mi? ladder olacak mı? clan/guild derinliği ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 araştırmaya gerek yok, kredi kartını çek. dert mi abi 60 euro, hatta 200 çek sen asdasd. @barbu: budur bütün malzeme : http://www.youtube.com/watch?v=9P5egjUf1iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Pve nasil yok lan? CE aldim ben pve icin. dava acarim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 pvp uzerine soyle bir sey buldum google.com dan sorunca. http://elderscrollsonline.info/pvp-guides sira sira bir suru aciklama mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bu oyun ne zaman çıkıyor ya :P bu nisan değil mi? neden hiç bir bilgi yok harbiden aklsfhalkfahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne gerek var abi bilgi verip de ürünü tanıtmaya. insanlar kredi kartını ürünü öğrenme gereği duymadan "ÖLDÖR SÖKRÖLLLL" diye çekiyor nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 reddit'te okudum. raid olmayacak demişler. ama onun yerine dungeonlar end game e ulaştığında, gruptaki kişi sayısı arttığında filan değişecekmiş. mesela daha önce girdiğinde açılmayan kapılar açılacak, olmayan bölgeler, mağaralar oluşacakmış. illa raid diye tutturursa community onu da ekleriz demişler. ama hani kaynak maynak yok. adam roportajda okudum diyip yazmış. pvp ile de pve ile de başka birşey görmedim. 3 faction var. questleri yapıyoruz. hikaye guzeldir eminim gene. o kadar bilgim var sadece. sizde de mi başka bilgi yok sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 4 nisanmis cikisi bunun mart saniyordum.. abi millet arastirmayi birakti artik.. cunku hepsi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben CE aldım kermitle yüzüklerimizi tokuşturabilelim diye. elder scrolls sonuçta abi, iyi yani. alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak hypeladığın her oyun battı lan. buna düşmanlık besliyorsun. kesin sonraki wow olacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hangi oyunu hypeladım da battı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 barbu said: bingildak hypeladığın her oyun battı lan. buna düşmanlık besliyorsun. kesin sonraki wow olacak oyun. ahahshasdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aman keşke olsa ya sonraki wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: hangi oyunu hypeladım da battı lan? ilk aklıma gelen darkfall ve final fantasy sdfs. aldık oyunları, sonra herkes bıraktı. hani hadi bırakalım denmedi de herkes bıraktı tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi piyasada istikrarı sağlıyacak oyun çok var ama mmo kanser artık vakit kaybı istediği kadar iyi olsun vaktiniz olmadıgı için bir süre sonra seçmek zorunda kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sikinti oyunda degil bingildakda, oynadigi oyun batiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yuh final fantasy'ı 15 dk oynayım, sattım forumda. 1 kelime hype yapmadım. baya kötüledim hatta 2.5 sn gcd mı olur lan oyunda diye. konsol çakması oyun diye. darkfall'u biz bıraktık paticik olarak. oyuna hiçbir şey olmadı. 15-20k arası oyuncusu olan bir oyun zaten. 12k'a düşer, 22k'a yükselir ama batacak bir oyun değil çünkü alternatifi yok. albion hypeladık ama o da oyun iyi diye değil, beraber beleşe oynamak için ki oynadıkta yani. alpha başı oyunda olabildiğince işte. poe hypeladım bir de, o da piyasadaki en iyi hns. d3 savunanlar poe'de göz yaşlarından göller oluştururken, yapımcıları "hata yaptık" deyince "aaa EXP İLE ADAM OLACAK" moduna girdiler. adam olmuşu vardı zaten, character build'e yetemeyen ağladı, tek tuş build changer, tek tuş gear finder - en iyi d3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar