barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 reampage said: benim wow zamanında kalma vardı üyelik girin üye olun 5dk abi. Benim de eskiden kalma varmış hesap. aldım şimdi girip key i. ama beta hesabı açmaya zaman yok. sanırım bana yolladıklarını başkasına göndermeyecek bir sistem yapmıştır curse..umarım sds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 superonline'ın turbosu çalışırsa bende çekicem, değişiklik olmazsa cumartesi işim olmayacak http://www.youthink.com/images/2010/06/04/youthinkdotcom_3244120_221236.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 5mbit internetim..60gb oyun. şimdiden soğudum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 21gb cekio bende o bitince 40 daha cekmez herhalde kaparım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Turbo Buton Bir tık ile limitsiz ışık hızında internet! 24 saat boyunca hızını katlayarak* Türkiye’nin en hızlısı olmak, hız alanına takılmadan internetin altını üstüne getirmek ister misin? O zaman Turbo Buton tam sana göre! bu olay ideal işte, 24 saat kota dışı 100mbps bağlantı veriyor ama herifleri bu ek hizmetleri baya baya çalışmıyor. geçen 2 ayda ben ekstra hız alanı aldım, aktive olmuyor günlerce, ondan sonra faturalandırılmıyor, hız alanı açılıp kapanıyor falan saçma sapan. bakalım bastım, belki çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben civarda bir restorantın wifisini kullanıorum dll için. ay başı daha akıyor 850kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dün gece koydum downloada sabah bitmişti. 40-45 gb falan vardı makinada daha fazla değil. Sabırsızlanıyorum şu oyun için. MMMMMHHHHMMMMMhhhhhh harika olacakkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sanırım, hesaplarım doğruysa sürekli maximuma yakın bir hız alsam 20 saatte anca inecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cumartesiye kadar iner illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ama beta cuma başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cuma kaçta başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hallederiz. cuma akşama kadar iner. cuma akşama kadar zaten oynayamam. hastaydım da ya. iyi oldu valla beta sdfs. çıkamayacağım dışarı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Benim download çoktan bitti, login oldum ama kabul etmiyor. Şansımı denedim. fdsfds 32mb fiber bu arada. Kotayı rezil ettik o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cuma kaçta başlıyormuş beta? turbo aktive oldu, 100 mbps yerine 50 mbps olmuş. aradım şikayet ettim kardeşim oraya öyle yazmışsınız ama böyle oldu diye. çok özür dilediler, ücret almayacaklar, sorunu çözüp tekrar turbomu başka bir gün aktive edecekler. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Sahi cuma saat kaçta başlıyor bu meret? Sporu falan ona göre ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Cuma TSİ 19.00... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 doğrusu it oğlu itler geçen ay 15 gün faturayı unuttum diye hattı kesmişler, faturayı ödedim. "tekrar hesap açma ücret bedeli 20 tl" i geçirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oo süpermiş cuma da toplantım öğleden sonra bitiyor, akşam girerim cumartesi de oynarım ondan sonra gelsin wotlar gelsin criticler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Beyler bence boşuna girmeyin betaya. Oyunu beğenseniz bile nasıl olsa bingil soğutacak sizi oyundan. Ya da dur ben bi superonline'ın arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 internet hızım belki yavaş olabilir ama adil kullanım kotam yok zaa. sürünün şimdi 1 ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Yok ya sürünme falan. Biliyorsunuz en fazla 3mb'ye düşürebiliyorlar. Eh oyun moyun için yetiyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Beta'da bir Annen.INC daha varsa 60gb az bile gelir yüklenin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bıngıldak seninle ortak çalışalım bu defa, bi kısım kritiği bana bırak lütfen. Fallout lisansı yüzünden badhesdaya garezim var, bütün nefretimi kusmam gerekiyor. EVLERİNE ATEŞLER SALSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingil'a çalışmalarından dolayı Wildstar'da yalı veriyorlarmış. Bi de tekne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 birbirimize word dosyası olarak gönderelim eleştileri. birleştirip mega-critic voltran the teso destroyer'ı oluşturup paticikte başlığını sildirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar