Mina Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Bir sonraki hafta sonu betası yahut, beta,alpha ne zaman olucak her hangi bir haber gören, okuyan, bilen, derin bağlantıları olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 RRa said: yazuach said: mesaj kutun :x Boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 swtordan feci patlayamaz, swtor kadar sismedi. eve onlinea zaman harcamiyosun, cunku zaman harcicak bisey yok, skilleri ayarla cik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 la olan zeb cook a olacak karambolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aquila said: swtordan feci patlayamaz, swtor kadar sismedi. eve onlinea zaman harcamiyosun, cunku zaman harcicak bisey yok, skilleri ayarla cik asdf. yapma hacı ben 5 sene eve oynadım kuzeyde büyük alliance ların birinde. şimdi ara verdim de o zamanlar ki şimdi de hala var 1500+ bloblu fleet fightlara girdim gece boyunca savaştığımızı biliyorum. skill bas çık early gamer için sadece. 65 70 miyon skilli karakterlerl capital fightlara girince büyük savaşlarda operasyonlarda saatlerce oynuyorsun. ya da pirate lık yapıp çıktığın avlarda falan. sadece skill bas çık dersen baya ayıp etmiş olursun. neyse eve konusu ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ne kadar siklikla oluyo ki onlar? bi aksam icin uc yil boyunca, skill ogrenmeye birak yapiyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sdkşlfsjdklfj abi ne bir akşamı alliancelar düzenli olarak siege lere gidiyorlar bölge almak için falan koalisyonların savaşlarına desteğe gidiyorlar. pvp alliance ları zaten sürekli pvp roam larına çıkıyor vs vs :) ahahha ama ilk3 ay skill basacaksın düzgün pvp için o doğru. ki şimdi daha kısa önceden öyle miydi :) neyse neyse konu dağılacak. eve zor tabi canım herkese göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Noktalar savaşını, Elder scrolla karşılaştırmayın. Farklı konseptler. Bir sonraki beta ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/battle-for-6vdt-h/ I was there hangi oyunda aynı anda bukadar kişi savaşmış =) sabaha kadar uyumadan bebeleri patlatıp da işe gittik sonra bebeyim "The highest number of players in system at one time was 4070" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Cevap veriyorum, Hemen hemen, her hafta sonu ve bazen hafta içi de olan , ortalama 1000-2000 kişinin katıldığı DAOC relic savaşları.( heh bazen stealth gruplarda yapıyordu). Brayn noktalar savaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Cevap veriyorum, Hemen hemen, her hafta sonu ve bazen hafta içi de olan , ortalama 1000-2000 kişinin katıldığı Aion Kale Savaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Dün akşam bir karakter yarattım. Animasyonlar çok kötü, combat da iğrenç. 2-3 quest yaptım hemen çıktım. Çok kötü, kimseye tavsiye etmem. 5 dakikadan fazla oynanmaz. Kessin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Hero Engine zaten belli yani, melee fps oyun olmaz onla diye aylardir soyluyor insanlar. Kendi motorlari varken buna fazla para harcamalarina hala anlam veremiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 İşin kötüsü rage e girip yazdığın şu mesaj baya gerçekçi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 30gb, ben sildim bile, spam liste ekledim gelen maillari valla..f2p olursa bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 y2b de gameplay izledim yarıda kapadım yanından geçmem birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ya anlamadım, izlediim live streamler o kadar kötü değildi ya merak ettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 GERGE said: Hero Engine zaten belli yani, melee fps oyun olmaz onla diye aylardir soyluyor insanlar. Kendi motorlari varken buna fazla para harcamalarina hala anlam veremiyorum zaten. hero enginele yapilmiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Lisanslanan Hero Engine, üzerinde değişiklik yapmış sadece adamlar. Aynı TORtanic yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BENDE KIPIRDANMALAR OLUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wJZv9nRfa2Y&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hmmmmmmmfffsssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Olm bu adam arkadaşınız değil mi sizin? Ne nedir anlatmıyor musunuz? Yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 noldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 oyun battı bile mi kaçırdım mı bok atma sürecini :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar