bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 çok basic şeyler abi ya "yenilikçi" bir niteliği yok getirdikleri hiçbir şeyin, adamlar zaten farklılaşmaya çalışmıyor strateji olarak "bu var, siz bunu seviyorsunuz ama bu kadar yıldır aynı şey baydı, biz size aynı konsepte alternatifini sunalım" ile yola çıkıyorlar, bunu da 40 man'e yönelik yaparak eski tayfayı yakalamaya çalışıyorlar. oynanış olarak wow'dan farklı bir şey olacağını sanmıyorum belki biraz daha hızlı olabilir ki zaten wow pve'de oynanış olarak son derece iyi, çalışan bir sistem, talep gören bir sistem amaç pve'se bence gayet mantıklı. pvp konusunda iddialı değiller anladığım kadarıyla bg, arena gibi osuruk şeyler var asla dengelenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Katiliyorum...ben acikcasi genel olarak halihazirda ki mmo sistemlerinden cidden biktim 9 sincap kes, 3 terminal tamir et durumlarindan..ha birde level sistemi baya outdated, ben 1 aydir oynadigim oyunda, yeni baslayan baska bir arkadasimla takilamiyorsam meeeh diyorum acikcasi...neymis onunda grind etmesi gerekiyormus. uzerine utanmadan aylik subscription + microtransaction yapacaklar bu oyunda..bari gw2 gibi yapsalardi, hem b2p, hemde lvl-scale var en azindan.. Hani lore manyagi degilim, casual seviyede TES'in hikayesi settin'i, daggerfall'dan beri cok begendigim bir konuydu, ama bu kadar yatirimin uzerine, Elder Scroll = pvp buff item olunca oda 5x meeeh dedirtti. su saatten sonra cidden hem aylik subs isteyip, bana level kastirtacak, hemde yeni baslayan arkadasimla oynattirmayacak ve aptal 9 sincap kesitrecek mmo'ya inancim falan yok, helvasini yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mono tüm düşünce ve duygularımı kısaca dile getirmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi daggerfall'u alacan, grafik filan gerek yok, sadece mevcut resolutionları destekler hale getirip multiplayer desteği eklicen. al işte kral mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 daggerfall deme bana. geçen indirdim dosbox vs kastım biraz çalışmadı itoluit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 daggerfallı yenıden mı yazsak ne. he ayrıca daggerfall > all, skyrim fln hikaye demeden de geçemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 olm hastamısınız siz. o oyunda bir dungeon girmek çıkmak 2-3 saat. O leş harita yüzünden 2 gün bir dungeon'dan çıkamamıştım. en son geldiğim yolu bulmak için yere item bırakıyordum kaybolmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 halt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardtrodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Şöyle bir şey yayınlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 karakter yaratmak bildiğin aoc'nin aynısı :) oynamış olan varsa menüyü bilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 öeh direkt çalmışlar aoc'dan. body type ayarlama şeysinin yeri bile aynı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 melee dövüş sistemini de alsınlar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Ardtrodai said: Şöyle bir şey yayınlamışlar. Bunu paylaşmaya gelmiştim ben de. AOC'ın aynı la, gerçi güzel olan bir şeyi kopyalamışlar ama hiç heyecanlandırmadı beni nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 haftasonu betasi var gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben giremedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 patladı galiba diyip canlanır mı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 betası 1 saate açılıyor pati guildi kuralım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 500 kere kaydoldum gelmedi beta. bi de anlamadığım, formu hakkaten 4. 5. dolduruşum falan, her seferinde applicationunuzu aldık 72 saatte mail gelicek diyor. Aynı bilgilerle dolduruyorum, napıyor bu pezevenkler her hafta tüm applicationları siliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 eğer seçilirsen 72 saate veriyorlar beta invitationu yani demek ki loto oynasam tutacak meh :/ zaten şu an serverlar çöktü tam karakteri yaratıyordum pat. (eğer bethestadan biri varsa bu karakter knight onlineda yaratıldı, knight online serverı çöktü.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Çok sıkıntılı şu an beta serverı. Açılalı 2 saati biraz geçti fakat hala sürekli atıyor, çok uzun zamanlar loadingte bekleyip sonra açılmıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 skyrimin dandigi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Umut yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Betada olanlar varsa anlatsın biraz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar