vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi nerden indiriyorsunuz sitede tıklmadığım yer kalmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 private server gibi bisey yapmis birileri karakter acip bos isten dunya goruyorsun icinde hic bir sey yokmus. animasyon grafik ses kil tuy icin bakiyorum iste. daha iniyor 20gb degermi bilemem. buyuk ihtimal degmez :D kacaktan daha cok bir nevi open pre pre pre alpha komma beta test gibi dusunuyorum :P yermi bilmem drea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Kül yutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ehem bombos dunya hic bir sey yok icinde. sadece grafikler dunya sesler muzikler ve igrenc irklardan olusan karakterlerimiz. rift in aynisi grafik ve dunya nerdeyse. animasyonlar fena degil gibi.. ama su targeting ve konsolvari oyun tarzi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ehe koskoca Elder Scroll, pvp buff item olmus...oyunun helvasini simdiden kavurabiliriz. Chimchimchim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bundanda kesiyoruz ümidi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 şu private server kanuni'nin dediği gibi aynen bomboş ve rift yorumuna da katılıyorum. rift'in soul gemlisi argonianlısı gibi görünüyor oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Rifte expansion olsaymis :) Bosa kasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 insanlar aç gözlülüğüne yenilip güzelim adlarını karalıyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Buna bakmaya da gerek yok o zaman Skyrim'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Tek istedigim benim Skyrim tarzi oyunu coop vermesi. Veriyor mu? PvE nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 private server da sadece graphics engine e bakmisiniz, oyun cok bos demisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 harbi ha hadi betaya girip yorum yapmayı bi nebze anladım da private servera girip yorum yapıp, oyunu nie çöpe attınız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ya private servera girip, izlediğim videolarla birleştirdim o tecrübeyi, öyle gibi gibi geldi ama yanılıyo da olabilirim ki umarım yanılıyorumdur abi, çok istiyorum şunun güzel bi oyun çıkmasını. ama sonuçta menülere itemlara falan bakabiliyoz, baktığım kadarıyla theme park mmo'nun tamrielde geçeni olmuş. tabi combatı görmek lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ule server bombos dedim ben. yani girdigim private server bos icinde bir sey yok. yazdik ya onceden. animasyon iyi dedik grafikler rift dedik. baska ne dedik ? hicbisey. demedim yani en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben "animasyonlar rift gibi" yi alıp, oyun riftin tamriellisi diye çevirttim biraz, tepkler ona heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi grafikler meh ama 300 500 kişiyi aynı alanda savaştıracam diyorlarsa yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 şu oyundan bir şey olacağını bekleyen arkadaşlardaki pozitif yaklaşımın bende olmasını çok isterdim ya, patates çıkacağına 100% eminim şahsen. konsola çıkan mmorpg'den hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Destiny ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: şu oyundan bir şey olacağını bekleyen arkadaşlardaki pozitif yaklaşımın bende olmasını çok isterdim ya, patates çıkacağına 100% eminim şahsen. konsola çıkan mmorpg'den hayır gelmez. aynı hisleri wildstar için bende hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 wildstar'ın neyi için mesela? adamların yeni olarak getirdiği hiçbir şey yok ki. theme park olarak geliyor pve, pvp, kombat mekanikleri hiçbir şeyde adamlar yenilik getirmiyor. sadece 40 man raidleri geri getiriyorlar. ne beklentin vardı ki öyle bir şey hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yok be wild star da bas bas anlatıyorlar ya adamlar o kadar uğraşio işte combat eğlenceli olsun die CC sistemi cc break sistemi, aktif dodge, combat casting falan direkt böle standart sistemle gelmiyor oyun. ha ne kadar başarılı olur eğlenceli olur onu ben de bilmiom. ama en azından uğraşıolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar