Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
private server gibi bisey yapmis birileri karakter acip bos isten dunya goruyorsun icinde hic bir sey yokmus.

animasyon grafik ses kil tuy icin bakiyorum iste.

daha iniyor 20gb degermi bilemem.

buyuk ihtimal degmez :D

kacaktan daha cok bir nevi open pre pre pre alpha komma beta test gibi dusunuyorum :P

yermi bilmem drea :D
Mesaj tarihi:
ehem

bombos dunya hic bir sey yok icinde. sadece grafikler dunya sesler muzikler ve igrenc irklardan olusan karakterlerimiz.

rift in aynisi grafik ve dunya nerdeyse.

animasyonlar fena degil gibi..

ama su targeting ve konsolvari oyun tarzi :(
Mesaj tarihi:
ya private servera girip, izlediğim videolarla birleştirdim o tecrübeyi, öyle gibi gibi geldi ama yanılıyo da olabilirim ki umarım yanılıyorumdur abi, çok istiyorum şunun güzel bi oyun çıkmasını. ama sonuçta menülere itemlara falan bakabiliyoz, baktığım kadarıyla theme park mmo'nun tamrielde geçeni olmuş. tabi combatı görmek lazım asıl.
Mesaj tarihi:
ule server bombos dedim ben. yani girdigim private server bos icinde bir sey yok. yazdik ya onceden.

animasyon iyi dedik grafikler rift dedik. baska ne dedik ?

hicbisey. demedim yani en azindan.
Mesaj tarihi:
şu oyundan bir şey olacağını bekleyen arkadaşlardaki pozitif yaklaşımın bende olmasını çok isterdim ya, patates çıkacağına 100% eminim şahsen. konsola çıkan mmorpg'den hayır gelmez.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

şu oyundan bir şey olacağını bekleyen arkadaşlardaki pozitif yaklaşımın bende olmasını çok isterdim ya, patates çıkacağına 100% eminim şahsen. konsola çıkan mmorpg'den hayır gelmez.

aynı hisleri wildstar için bende hissediyorum.
Mesaj tarihi:
wildstar'ın neyi için mesela?

adamların yeni olarak getirdiği hiçbir şey yok ki. theme park olarak geliyor pve, pvp, kombat mekanikleri hiçbir şeyde adamlar yenilik getirmiyor. sadece 40 man raidleri geri getiriyorlar. ne beklentin vardı ki öyle bir şey hissettin?
Mesaj tarihi:
yok be wild star da bas bas anlatıyorlar ya adamlar o kadar uğraşio işte combat eğlenceli olsun die

CC sistemi cc break sistemi, aktif dodge, combat casting falan

direkt böle standart sistemle gelmiyor oyun.

ha ne kadar başarılı olur eğlenceli olur onu ben de bilmiom. ama en azından uğraşıolar :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...