Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ikinci bir SWTOR vakasi. Asla para vermem ben bu oyuna, housing bile olmayacakmis. SWTOR'u star wars oldugu icin oynuyorum da kusura bakmasinlar o kadar elder scrolls fan'i degilim dandik bi themepark MMO'a para verecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 eğer akıllıca sandbox dünya, sandbox skiller felan koyarlarsa yeni bir ultima online gelir. ama sanmıyorum, "moda theme park mmorpg yapmak" diyip wow klonu yapacaklar ve o durumda swtor'dan daha hızlı patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 HERŞEY GIRAFİK DEYİL!!! GIRAFİĞE BAKARAK OYUN SEÇMEĞİN!!! ya hero engine hakikaten bayağı kötü, swtor'da hergün gözlemleme şansı buluyorum heh. gamebryo neden olmamış, olamamış merak ettim. said: PvP is another part that plays important role in Elder Scrolls Online. You can fight against other players in the traditional way and you can also expect team-based strategic gameplay that features as many as 100 players in a team. şunu nasıl yapacaklar, pvp nasıl olacak sadece orası ilgilendiriyor çünkü imperial oynanabilir race yok heh. ilgim düştü bir anda. bakmak lazım biraz daha açıklansın oynanış filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I6m9-Dret0U factions: The Ebonheart Pact: Nords, Dunmer, and Argonians from the Northern and Eastern regions. The Aldmeri Dominion: Altmer, Bosmer, and Khajiit from the South and South West regions. The Daggerfall Covenant: Bretons, Redguards, and Orcs from the North West regions. There will also be a fourth faction that will act as the game's main antagonists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Daggerfall yener Mage, tank, dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ebonheart pact de fena değil ama gerçi argonian'lar var. (:P) evet daggerfall şampiyon olur sanırım. yalnız gene efsane kapak tasarımı ve amblem yapmışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 main antagonist dedigi oynanir degil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yok onlar heralde daedric prince factionu dünyaya girmeye çalısan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 daedra olur fourth heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bide bu teaserı falan bırakıp gameplay falan fişman detay göstermeliler bence hemen, seneye çıkıyor sonucta öle yıllar öncesinden duyurmadılar diğer oyunlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 son bilgiler ne alemde? elder scroll mmo sumu olacak? yoksa elder scroll lisansı almiş bir mmo mu alcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 official sitesi açıldı, bide yeni ss var storm atronachlı http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/bethesda/elderscrolls/online/hub/watermarked.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 of çok kötü ya ssler bu arada official sitesinin linki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bu oyun patlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ssler şey gibi ya uhhmmmmmmm runescape'e yeni texture pack gelmiş gibi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 elinde boeing varken bunu bırakıp pervaneli uçakla havayolu şirketi açmak pırpırpır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 öyle bir patlar ki şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 gidip söyleyelim yani şu an uğraştıklarına değmez şunla uğraşacaklarına gitsinler aileleri ile vakit geçirsinler çocuklarıyla oynasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 evet biz insanlığımız yapalım ve şunları uyaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 warhammer online'dan bile daha patlak olacak. ayrıca grafikler 90'lardan kalmıs, betheszort tıtıtıtıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bethblogda isyanınızı belirtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Nasıl heyecan yapmıştım. "Hero Engine" i görünce umudumu yitirdim. SS'i görünce de ... artık birşey diyemiyorum... Birisi bir hata yaptığında neden diğerleri aynısını tekrarlamak için uğraşırlar anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 warhammer online ea tarafından rushlandığı için bok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 war iyiydi bi aralar ya sonradan cozurtttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 world of scrollz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar