Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ikinci bir SWTOR vakasi. Asla para vermem ben bu oyuna, housing bile olmayacakmis. SWTOR'u star wars oldugu icin oynuyorum da kusura bakmasinlar o kadar elder scrolls fan'i degilim dandik bi themepark MMO'a para verecek kadar.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 eğer akıllıca sandbox dünya, sandbox skiller felan koyarlarsa yeni bir ultima online gelir. ama sanmıyorum, "moda theme park mmorpg yapmak" diyip wow klonu yapacaklar ve o durumda swtor'dan daha hızlı patlar.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 HERŞEY GIRAFİK DEYİL!!! GIRAFİĞE BAKARAK OYUN SEÇMEĞİN!!! ya hero engine hakikaten bayağı kötü, swtor'da hergün gözlemleme şansı buluyorum heh. gamebryo neden olmamış, olamamış merak ettim. said: PvP is another part that plays important role in Elder Scrolls Online. You can fight against other players in the traditional way and you can also expect team-based strategic gameplay that features as many as 100 players in a team. şunu nasıl yapacaklar, pvp nasıl olacak sadece orası ilgilendiriyor çünkü imperial oynanabilir race yok heh. ilgim düştü bir anda. bakmak lazım biraz daha açıklansın oynanış filan.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I6m9-Dret0U factions: The Ebonheart Pact: Nords, Dunmer, and Argonians from the Northern and Eastern regions. The Aldmeri Dominion: Altmer, Bosmer, and Khajiit from the South and South West regions. The Daggerfall Covenant: Bretons, Redguards, and Orcs from the North West regions. There will also be a fourth faction that will act as the game's main antagonists.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ebonheart pact de fena değil ama gerçi argonian'lar var. (:P) evet daggerfall şampiyon olur sanırım. yalnız gene efsane kapak tasarımı ve amblem yapmışlar. (tu)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 main antagonist dedigi oynanir degil heralde.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yok onlar heralde daedric prince factionu dünyaya girmeye çalısan
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bide bu teaserı falan bırakıp gameplay falan fişman detay göstermeliler bence hemen, seneye çıkıyor sonucta öle yıllar öncesinden duyurmadılar diğer oyunlar gibi.
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 son bilgiler ne alemde? elder scroll mmo sumu olacak? yoksa elder scroll lisansı almiş bir mmo mu alcak?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 official sitesi açıldı, bide yeni ss var storm atronachlı http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/bethesda/elderscrolls/online/hub/watermarked.jpg
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 of çok kötü ya ssler bu arada official sitesinin linki ne?
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ssler şey gibi ya uhhmmmmmmm runescape'e yeni texture pack gelmiş gibi =D
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 elinde boeing varken bunu bırakıp pervaneli uçakla havayolu şirketi açmak pırpırpır
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 gidip söyleyelim yani şu an uğraştıklarına değmez şunla uğraşacaklarına gitsinler aileleri ile vakit geçirsinler çocuklarıyla oynasınlar
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 evet biz insanlığımız yapalım ve şunları uyaralım
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 warhammer online'dan bile daha patlak olacak. ayrıca grafikler 90'lardan kalmıs, betheszort tıtıtıtıtı.
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Nasıl heyecan yapmıştım. "Hero Engine" i görünce umudumu yitirdim. SS'i görünce de ... artık birşey diyemiyorum... Birisi bir hata yaptığında neden diğerleri aynısını tekrarlamak için uğraşırlar anlamıyorum..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 warhammer online ea tarafından rushlandığı için bok oldu
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 war iyiydi bi aralar ya sonradan cozurtttu
Öne çıkan mesajlar