Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ikinci bir SWTOR vakasi.

Asla para vermem ben bu oyuna, housing bile olmayacakmis. SWTOR'u star wars oldugu icin oynuyorum da kusura bakmasinlar o kadar elder scrolls fan'i degilim dandik bi themepark MMO'a para verecek kadar.
Mesaj tarihi:
eğer akıllıca sandbox dünya, sandbox skiller felan koyarlarsa yeni bir ultima online gelir.
ama sanmıyorum, "moda theme park mmorpg yapmak" diyip wow klonu yapacaklar ve o durumda swtor'dan daha hızlı patlar.
Mesaj tarihi:
HERŞEY GIRAFİK DEYİL!!! GIRAFİĞE BAKARAK OYUN SEÇMEĞİN!!!

ya hero engine hakikaten bayağı kötü, swtor'da hergün gözlemleme şansı buluyorum heh. gamebryo neden olmamış, olamamış merak ettim.
said:
PvP is another part that plays important role in Elder Scrolls Online. You can fight against other players in the traditional way and you can also expect team-based strategic gameplay that features as many as 100 players in a team.

şunu nasıl yapacaklar, pvp nasıl olacak sadece orası ilgilendiriyor çünkü imperial oynanabilir race yok heh. ilgim düştü bir anda.

bakmak lazım biraz daha açıklansın oynanış filan.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=I6m9-Dret0U

factions:

The Ebonheart Pact: Nords, Dunmer, and Argonians from the Northern and Eastern regions.

The Aldmeri Dominion: Altmer, Bosmer, and Khajiit from the South and South West regions.

The Daggerfall Covenant: Bretons, Redguards, and Orcs from the North West regions.

There will also be a fourth faction that will act as the game's main antagonists.
Mesaj tarihi:
ebonheart pact de fena değil ama gerçi argonian'lar var. (:P) evet daggerfall şampiyon olur sanırım.

yalnız gene efsane kapak tasarımı ve amblem yapmışlar. (tu)
Mesaj tarihi:
bide bu teaserı falan bırakıp gameplay falan fişman detay göstermeliler bence hemen, seneye çıkıyor sonucta öle yıllar öncesinden duyurmadılar diğer oyunlar gibi.
Mesaj tarihi:
official sitesi açıldı, bide yeni ss var storm atronachlı

http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/bethesda/elderscrolls/online/hub/watermarked.jpg
Mesaj tarihi:
Nasıl heyecan yapmıştım. "Hero Engine" i görünce umudumu yitirdim. SS'i görünce de ... artık birşey diyemiyorum...

Birisi bir hata yaptığında neden diğerleri aynısını tekrarlamak için uğraşırlar anlamıyorum..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...