Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ... The Elder Scrolls Online will be the first Elder Scrolls game that allows players to explore the fantasy world with others. Featured on the upcoming magazine's June cover, The Elder Scrolls Online will include three playable factions and takes place a millennium before Skyrim. Due out next year on both PC and Mac, the Hero Engine-powered game will have players fighting against the daedric prince Molag Bal who is trying to pull all of Tamriel into his demonic realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 guild wars dan başka bi mmoya ihtiyaç duyacağımızı sanmıyorum inşallah bi aksilik olmazsa, o yüzden batabilir np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yarın ssler ve teaser verilcekmiş şurdan http://www.gameinformer.com/p/elderscrollsonline.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 [raid_chat]:moar arrows to the knee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ilk görseller http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-TES_Onlinedan_ilk_Gorseller_Dergi_Taramalari-27441.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hero engine dedi patladı kafadan. yazık ettiler. seneye falan alıntılarım bu mesajımı kalsın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bi de o renkler falan nedir abi SSlerdeki adamlar "herhangi bir MMORPG" yapmışlar Elder Scrolls yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 director'un açıklamalarını okuyun themepark bir oyun geliyor gibi. bit gibi yazıyor dergide tam okuyamadım ama hiç ümit verici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ne zaman başlamışlar yapmaya bunu, acayip hızlı üretim yapıyorlar artık yetişemiyorum ben bu hero engine cokmu dandik bişi bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 swtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Grafikler tam Themepark grafiği yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 piyasada en ucuz motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bolumsonucanavari said: Yayınlanan dergi taramalarında The Elder Scrolls V: Skyrim'in kullandığı Hero Engine'in gelişmiş sürümünü kullanan The Elder Scrolls Online'dan görsellere tanıklık ediyoruz. Skyrim Wiki said: Skyrim is powered by Bethesda's own Creation Engine, a new engine created prior to Skyrim's release. Bu nasıl bir ikilemdir. Şimdi Skyrim'de kullanılan engine Hero Engine değil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Nası ya skyrim motoru niye yok. Edit: FPS falan olmayacak mı ? abavv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Informer said: Differing from its single-player iterations, The Elder Scrolls Online will be a third-person, hotbar-based game, as the ”reality of network latency and massively multiplayer games prevents The Elder Scrolls Online from following the real-time combat model since its inception.” The magazine claims that the team are transplanting its core concepts into the MMO. Stamina is one of those concepts. şaka gibi yeminlen... sandboxda yapmazlarsa bi halt olmaz bence bu oyundan... ki muhtemelen themepark olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Differing from its single-player iterations, The Elder Scrolls Online will be a third-person, hotbar-based game hotbar-based game hotbar-based game hotbar-based game hotbar-based game GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Yorumları okuyunca biraz fazla üzerine gidildiğini düşündüm amma şu ekran görüntülerini ve açıklamaları gördükten sonra kafamı nerelere vursam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hotbar based ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 wow gibi demek istiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hero engine demisler ya ahahahah. Ha bioware in yaptigi salakligi yapmayip(motoru alip biz gelistiririz bunu diyip update almamak) firmadan destek alirlarsa nasil olur bilmiyorum ama sene 2012 multithreading desteklemeyen motor kullaniyorlar. Hotbar dedigimi action rpg oyunlarinda altta bi cubuk olur ya icinde abilityler olan, onun adi hotbar. Autoattack vurarak cooldownlarimi bekliyorum kafasi iste. Edit: o degilde bu hero engine denen tirt seyi yazan adamlar sirf su iki firmadan aldiklari parayla gul gibi gecinirler herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 WOW clone olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bikac gundur mobile takiliyorum dergi taramalarina bakmadim ama bolumsonucanavarinin ozetinden anladigim kadariyla crpg nin bir kalesi daha 15 yasindakiler tarafindan isgal edilmis. Playfire yakin zamanda bir anket yapti best games of all time diye. 1. Ocarina of time 2. Skyrim 3 battlefield 3 4 mw3 Gibi biseydi justin bieber jenerasyonuna sapkami cikartiyorum ve jilet-bilek uyumunu denemeye gidiyorum Edit: yazdiktan sonra baslik actim http://forum.paticik.com/read.php?35,6269154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 off bolumsonucanavari off, Bir MMO'da pek görmediğimiz fakat The Elder Scrolls oyunlarında gördüğümüz üzere oyundaki bütün karakterler seslendirilmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 zaten npcleri seslendirmeselerdi oynamazdım ben(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bence blizzard wowdan kazandığı paralar ile rakip firma oyun direktör, yöneticilerine prim verip salak oyun yaptırın diye Baska türlü imkansız ya bu kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar