Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 burdada aktif hala getirmişler, dibe indir internet. 360p bile izliyemiyorum, bütün streamler kitleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o kadar alıştıktan sonra ne işlencedir ha acıdım size hahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 şu olaydan sora ben ne kadar dl yapıyorum ayda da bunlar benim hızı hiç düşürmüyorlar diye baktım ki Bu ay 55gb dayım geçen ay 110gb ondan önceki ayda yine 100gb civarı dl yapmışım. Ama hiçde hızın 1mbte falan düştüğünü görmedim. Ortalama DL hızımda 500k torrentte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ya bende de uygulamaya başladılar bildiğin 1 mbit bağlantım olay çıkartacağım ihtarname falan göndereceğim bu ne lan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bana da uyguladılar ama 2 mbit falan şu an, unstable olarak 1-2 arası gidip geliyor. bunu iptal edip uydunet'e geçeyim diyorum ama bizim burda var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 öff 3 gündür yavasladı benimki de. rahatım bozuldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bende de aynı sayfa gecen gun sitenin birine tıklayınca birden cıkıverdi ,2 saniye durdu, anlayamadım zaten ne oldugunu, kayboluverdi.La ne oluyor ne gidiyor derken download 800 den dusuverdi 80 kb ye ana avrat düz gittim , kesin uydunete dönüş yapiyorum ben.Antalya bu arada şehir , etrafta ki herkesin de düşmüş onlarda soy sop sülale bırakmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Benim 8mbit gerçek limitsiz paketimde akk saçmalığı olmamasına rağmen hızımı düşürmüştü gerizekalılar hele şükür normale çevirmişler. Tek bir sorun var o da upload hızım 1024 değil şimdi onu da düzeltirler umarım çabucak, tekrar arıza kaydı açtırdım. Bir sorunu düzeltmek için en az 10 arıza kaydı açtırmamız gerekiyor, büyük firma şu ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Catscratch said: İlgenç. 110 liralık 8mbit de adil kullanım olmaması lazım. Zaten o yüzden 110 lira. Bende şu an bi değişiklik yok. Büyük ihtimalle yanlışlıkla(bilerek yanlışıkta olur) yapıyolar. Arayın gürleyin. zaten gerçek sınırsız olanlarda sorun yok, "nası olsa düşmüyor" diye ucuza sözleşmeli netlimitsiz alan arkadaşlarınki hakkaten düşmeye başladı, paniğin sebebi o =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 3 yıldır netlimitsiz 8mbit paketi kullanıyorum, şu ana kadar 1 kere hızım yavaşladı, onu da modeme reset atarak düzeltmiştim. Sağolsunlar bu ay hiç acımadılar, pat diye yavaşlattılar interneti. 80kb/s hızla spartacus indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Ben de bi sorun yok, dll çok değil gerçi 100 gb civarında. Fazla elleşmiyorum şimdilik ayıkmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Cuma günü muslukları açmışlardı, tekrar 16mbit olmuştu. An itibari ile tekrar aktif hale geldi sistem, düştük gene 1mbit'e. Ya sabır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 8 mbit e kadar olan internet paketinde şu an 1,2 mb/s ile download yapıyorum. geçen bi gün füştü hızım 1 mbit e sonra ertesi gün düzeldi tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 170gb olmuş bu ay hala 8.74mbps çıkıyor test. arada 1 gün kestiler sonra düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 oha yaa amma ballısınız. bu arada ben kontrol ettim benim adil kullanım kotam 50gb'mıs ama bu ay 31gb yapmısım. 1 haftadır eziyet cekiyorum ayıptır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bence bölge bölge olabilir bu iş. o bölge de yüklenme varsa kesio olabilirler. yoğun olmayan semtlerde/illerde avantajlı olunabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 oyle sacma sey mi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kapasitenin full olarak kullanılmadığı yerlerde kesme hakkı olsa da müşteri memnuniyeti için kesmiyor olabilir sonuçta boştaki kapasite de maliyettir. ben olsam o şekilde değerlendirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ben benim icin diyosun sandım. kotayı asmadıgım halde hızımın dusmesi normal olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sistem atiyor abi otomatik bölge mölge olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 mail attım mesajınız alındı geri donulecek diye cevap geldi. tekrar kotama baktıgımda simdi 80gb goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mart.2012 154.76 GB Şubat.2012 89.48 GB Ocak.2012 96.68 GB adil kullanım mı oda ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 oda derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 1mb a uyandım bende bugün sdgsd, şimdi ayın birinde mi düzeliyor ne zaman aktif oluyor kotamız tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 kaçamıyoruz sanırım bu olaydan,bende 60ı geçtim bugün,eli kulağındadır öyleyse 1mbitin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar