Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

şu olaydan sora ben ne kadar dl yapıyorum ayda da bunlar benim hızı hiç düşürmüyorlar diye baktım ki Bu ay 55gb dayım geçen ay 110gb ondan önceki ayda yine 100gb civarı dl yapmışım.
Ama hiçde hızın 1mbte falan düştüğünü görmedim.
Ortalama DL hızımda 500k torrentte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de aynı sayfa gecen gun sitenin birine tıklayınca birden cıkıverdi ,2 saniye durdu, anlayamadım zaten ne oldugunu, kayboluverdi.La ne oluyor ne gidiyor derken download 800 den dusuverdi 80 kb ye ana avrat düz gittim , kesin uydunete dönüş yapiyorum ben.Antalya bu arada şehir , etrafta ki herkesin de düşmüş onlarda soy sop sülale bırakmiyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 8mbit gerçek limitsiz paketimde akk saçmalığı olmamasına rağmen hızımı düşürmüştü gerizekalılar hele şükür normale çevirmişler. Tek bir sorun var o da upload hızım 1024 değil şimdi onu da düzeltirler umarım çabucak, tekrar arıza kaydı açtırdım.

Bir sorunu düzeltmek için en az 10 arıza kaydı açtırmamız gerekiyor, büyük firma şu ttnet.
Sosyal ağlarda paylaş

Catscratch said:

İlgenç. 110 liralık 8mbit de adil kullanım olmaması lazım. Zaten o yüzden 110 lira. Bende şu an bi değişiklik yok. Büyük ihtimalle yanlışlıkla(bilerek yanlışıkta olur) yapıyolar. Arayın gürleyin.

zaten gerçek sınırsız olanlarda sorun yok, "nası olsa düşmüyor" diye ucuza sözleşmeli netlimitsiz alan arkadaşlarınki hakkaten düşmeye başladı, paniğin sebebi o =D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...