Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 vişneli cappy ve albeni degişmez menümdü eskiden bu arada çikolata diyince yine aklıma geldi.lanet olası milka lufee bulamıyorum bi türlü.bi çikolata sevdik onuda aldılar elimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cino mecidiyekoydeki gazete bayilerinde vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ekşi sözlükte buldum resmini. http://i.imgur.com/lDLiX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tabii ya spring değil sprint. neden spring dediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evet bende çözmüştüm olayı tam yazmaya geldim sprint diye ama geç kalmışım neyse ben eti ye mail yazıcam birazdan tekrar çıkarsınlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 karamürselidelihamdi said: leblebi tozu > all bu leblebi tozu feci bişeydi en tehlikeli besin, ysnında kısa bi pipet verirlerdi üstündeki jeletini delip çekerdin içine düşününe bile ürperdim nasıl yiyomuşuz biz onu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bastır gogo yerine bir başkasını koyamadığım lezzet.* yeniden üretilmesi konusunda eti'ye attığım yağlamalı, ballamalı maile karşılık gelen cevap şu şekildedir: " tüketicilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürünlerin üretimi ile ilgili kararlar alınmakta, uygulanmakta ve yeni ürünler ürün yelpazesine katılmaktadır. ilginize teşekkür eder, eti lezzetinin hayatınızdan hiç eksik olmamasını dileriz. saygılarımızla, eti pazarlama ve san. a.ş. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 olm onu bunu bırakın, snickers'ın yenisi akıyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Eti'den gelen cevap: "Sprint ürünümüz artık üretilmemektedir. Tüketicilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürünlerin üretimi ile ilgili kararlar alınmakta, uygulanmakta ve yeni ürünler ürün yelpazesine katılmaktadır. İlginize teşekkür eder, ETİ lezzetinin hayatınızdan eksik olmamasını dileriz. Saygılarımızla, ETİ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 odullusoru said: off lunaa çocukluğumun aşkı yeminle bir toblerondan daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abartma istersen iyiydi hoştu da tobleron b kalite iken bu c sınıfı gofret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 vakko çikolatasını tek geçerim. ya istinye parktan alırım ya da macrocenterdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Kahve Dünyası'nın çikolatası da güzel. Aldık mı 3 paket yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Nesquik çikolata ve gofreti çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Nestle Delirium yiyin, bayılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 elim ayağım titredi gözlerim doldu yemnederm <3 ShadowFury said: ekşi sözlükte buldum resmini. http://i.imgur.com/lDLiX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ginaly said: vakko çikolatasını tek geçerim. ya istinye parktan alırım ya da macrocenterdan. Sana acı gerçeği söyleyeyim o zaman ama gidip camdan falan atlama. Vakko'ya çikolatayı Ülker yapıyor... Atlayabilirsin de istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ülker yapsın nolcak, ben adı vakko olduğu için seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar