PZero Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://farm8.staticflickr.com/7044/6958921917_590913b161_z.jpg UEFA Avrupa Ligi 3.Tur ilk maçı; Atletico Madrid - BEŞİKTAŞ 8 Mart Perşembe 20.00 Stat: Vicente Calderôn Yayın: Star TV Başarılar Beşiktaş'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Beşiktaşın hakkını yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 1 defa güncellendi. Son güncelleme 08/03/2012 08:38 tarihinde PZero tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 A.Madrid : 4 - BJK : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Abi gecen hafta bi mac konusunda baskasina soz vermistik topic acma isini, totem yapcaktik ya. al kirdin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu maç biraz kritik olduğu için ben açtımda .hafta sonu lig maçında o arkadaş açsın bakalım kazanırsak ikinci maçı o açar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 =) Haydi hayirlisi. Ben de inceden yatayim maca kadar anca acarim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Yenicez ulan yenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 haydi beşiktaş. bizim elimizden caner ve hakem aldı bunları, siz çakın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 besiktas alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Gollü bir karşılaşma olacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 icimden bir ses alıcaz bu macı diyor, hadi hayırlısı. kazan da gel kartalım sonra inönüde kanser et bizi kartalım dfgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Atletico bişey yapamaz kısır bi maç olur gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 falcao oynuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 orda 2-2 inönüde 1-1 le tur gecilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 portekizler yine göze girmek icin kendinlerini parcalayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 çakıp geçecez bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 elenmemiz tamamen bizim salaklarımızdan ötürü olur. Atletico İspanya'nın Beşiktaş'ı yoksa sadfs istikrarsızlık abidesi defans ve orta saha hattı rezalet, dirençliler sadece başka bir olayları yok. Defansta hata yapmazsak ve Falcao'u kendi kendimize beslemezsek en kötü deplasman avantajı sağlayıp gelsek bile yeter bize, gollü beraberlik falan yalnız sol bek yine yok bizde, ersan'ı koyarlarsa oraya follofoş oluruz. bkz. TS maçı sol bek bölgesi hatta düşündüm de, egemen'i sola çekip sidnei'i ortaya koyarlarsa, off direk 10-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Darqainu said: Abi gecen hafta bi mac konusunda baskasina soz vermistik topic acma isini, totem yapcaktik ya. al kirdin iste Valla sizden teklif bekledim ama kimse bişi demedi, Pzero da her zamanki gibi atlamış hemen eh o açtığına göre 3'ten az yerseniz iyidir, geçmiş olsun. Bi de bu önemli maç olduğu için ben açtım diyor senin mesajının altında, her açtığı ters tepiyor adamın daha farkına varamamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 5-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 renkliler doluşup yazzın buraya skorlari güzel totem oluyor sdfs braga macinda gördük,bilezik gibi gecirirler,3-0 olur 4-1 olur.. gelin gelin dısarda kalmayin siz de skor yazın, biz çeyrek finale ucalm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 braga yine tokatlıcaktı abi ztn.o eleman kırmızı kart görmeseydi ilk maçta 2. maç gibi olurdu beşiktaşta q7 çabalar biraz ama atletico acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 o efsane postlardan biri facebook'a koymuştum maçtan sonra. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406972_3284152026479_1347980177_33119547_669458190_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 keşke yakışıklı olsam da ben de facebook geyiklerine katılabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu sefer yeniliyoruz şansımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar