Makarov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mortis said: bi yerden sonra counter strike'a bağlayacaklar asıl mmorpg hissini verdirtecek dinamik WvWvW orada güzel bir havuç koymaları gerekiyor diye düşünüyorum. Yakında WvWvW yede yapacağı yenilikleri açıklar Arenanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 açık denizde çöl temalı bi ada olsun, report edilen botlar buraya gönderilsin, 20 tane champion kodan dövsün bunları odunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sözün bittiği yer http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/366851/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 arenalarda loading screen takılıyor son peçten sonra ve hala düzeltmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 spvp de 27k hp`li full vita gem ve traitli necro ile thief i gormeden oluyorum, aynisi 18k hp li yine full defansif ve shield kullanan guardian icin gecerli. anlamiyorum ya bu adamlar test etmiyor mu, forumlarda 12830129321 post var, herifler alay eder gibi youtube a videolari yuklemisler, stealthden cikmadan her turlu proffesion`i 2-3 vurusta indiriyor (1-2 sn arasinda suruyor stun oluyosunuz zaten ciktiginda) direk ciktim alt f4 le backstab 12k - heartseeker 8.5k - heartseeker 8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 unutmuşsun steal'le başlıyolar comboya 5k da o vuruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 stealde yine cd var, bu dedigimi hunharca yapiyolar gayet casual sekilde.. hani wow fln olsa 30 dk lik cdleri yakip yapiyor diyecem ama yok yani oyle bir sey. hic cd kullanmadan full initiativele ki her zaman dolu, tek komboda hedefi gormeden oluyosun. hala counter it fln demisler kufur gibi. ulan gormedigin seyi nasil counter edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Oyun çıktığından beri böyle, henüz Anet durumu kavrayabilmiş değil. 10 sene önceki GW1 mantığıyla düşünüyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bütün kalp şeklindeki questleri tamamladıktan sonra daha o haritayı bitirmeme 4 level var. event falan kovalamaya çalışıyorum onlarda yanına gidince gözüküyor. nasıl kascam grind mi yapcam şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 oyunun leveling sistemi cok basit ve oyuncu dostu. bir seyleri yanlis yapiyosun. ilk olarak zonedaki her seyi bitir kalpleri degil sadece, point of interest gittiginde complete olsa da her biri event, her event her gittiginde aktif olmayabilir ama baska eventleri birden cok kere yapabilirsin, zone tamamlama exp`ini al. eger halen bitirdigin halde zone un cok gerisindeysen, diger irklara ait oldugun level range zonelara git. bu oyunda grind yapmak gercekten anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Arada diğer ırkların bölgelerine gidersen hem atmosfer değişikliği olur hem hızlı level alırsın hem de söylediğin gibi tıkanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 25 35 arası 1 tane harita var. ondada herşeyi yaptım açılmadık zımbırtı kalmadı. 32 anca oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 daha düşük haritalar vardır yapmadığın, misal 1-15, 15-25 gibi bunlar başka bölgelerde olabilir yani hemen yağtıklarına komşu olmayabilir, H tuşuna basıp en alttaki tabtan go to the heart of mists e bas, ordan lion's archa git, ordan da istediğin şehre ve akabinde açmadığın haritalara en ucuz yolla ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 30-40 haritalara geç, biri Norn, biri Char bölgesinde olmak üzere iki tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 zoneun maksimumuna ulasamasanizda onemli degil, bir sonraki zonea gecin direk oyunun pvesi ezmode zaten, benden 5 lvl yukarda veteranlari bile cok zorlanmadan aliyorum engineerla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 belirli bir bölgeyi %100 bitirince verdiği itemler LVLe göre mi yoksa şans mı ? mesela 80 warriorumla 40-50 haritasından başlayarak 70 e kadar olan bütün bölgeleri tamamladığımda hep rare verdi, 70 den sonra exotic zaten. elementalist açtım lv 48 de aynı yeri bitirdiğimde verdiği 2 armorda yeşildi.guildden bi arkadaş 40 dan sonra ki haritalar için +70 bi karakter ile bitirdiğinde rare verdiğini söyledi. şans mı ? +70 mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 60+ haritalar exotic veriyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 70+ olanlar verio galiba zaten orr ve frostgorge sound var başka exotic veren map varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 malchors leap mi ne var ya bi de orası da veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Oralar komple orr zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 orright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Oyun patladi mi pazar alaninda niye herkes satiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bir oyun her bünyeye uyacak diye bir kaide yok , şuan için oyunda nüfus açısından sorun yok , aynı dolulukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Fazlalıklar satıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 para kazanmak icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar