Makarov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Grafikler çok güzel ya , ne wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Abi WoW'un yerine geçecek oyun arıyorsan, emin ol bu oyun o oyun değil. "Çalışan işi gücü olan adamım, artık MMO'ları bünyem kaldırmıyor", "aylık para ödemekten belim bürküldü oynamadığım oyunlara", "laa daily'leri bitiremedim, bitmiş benim hayatım hissetmekten sıkıldım" diyorsan, hafta 2-3 gün girip bir kaç görev yapacağın, arkadaşlarla sPvP atacağın oyun arıyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Zaten tamamıyla farklı yapıda olan 2 oyun .Guild Wars un kendine özgü bir yapısı var , beğenen devam ediyor , beğenmeyen çekip gidiyor.Tabi oyun daha yeni Arenanet daha çok yenilik yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 grafikler gayet güzel oyuna alışınca görcen, bide haritalarda yapacak tonlarca şey var, günde 3-5 saat harcarsan bir zone u %100 bitirmesi bikaç gün sürebiliyor herşeyi ile. zaten son levele zart diye 2 günde gelmek anlamsız bu oyunda, endgame tüm oyuna yayılmış halde çünkü. tek bir dungeonda toplanmış değil. çünkü level scale oluyorsun zone a göre. o yüzden yavaş yavaş eğlene eğlene oynamak en iyisi. lvl 63 üm, early accessten beri nerdeyse günlük oynuyorum, daha pvpye 1 kere girdim oda bakmak için sadece :p dinamik eventler (aka questler) diğer oyunlardaki gibi seni beklemiyor yalnız, o yüzden tüm eventleri göremeyip yapamayabilirsin tek seferde. çoğu event seri halinde, birini bitirip bekleyip npcyi konusmaları takip edersen devamı geliyor genelde, npc merchant olursa event bitmiş demektir. haritalardaki puzzlelar, gizli yerler sandıklar vb yi söylemiyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 oyunda hangi levelda olursan ol kasarken 1 level 1 saat suruyo eger pve ile kasıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 peki mechaniclerle ilgili bişiler okuyabileceğim bi yer var mı bide pvp ye atladığımda son level oluyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 DeviantSun said: Abi WoW'un yerine geçecek oyun arıyorsan, emin ol bu oyun o oyun değil. "Çalışan işi gücü olan adamım, artık MMO'ları bünyem kaldırmıyor", "aylık para ödemekten belim bürküldü oynamadığım oyunlara", "laa daily'leri bitiremedim, bitmiş benim hayatım hissetmekten sıkıldım" diyorsan, hafta 2-3 gün girip bir kaç görev yapacağın, arkadaşlarla sPvP atacağın oyun arıyorsan al. Bak burda arkadaş özetlemiş. WOW daki gibi bir beklentiyle yaklaşıyorsan uzak dur bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ya suark ilk betadan beri 20 kez "oyun nası anlatın güzelse alıcam" diyip duruyosun burda. millet de cevap veriyo hep. nası bi trollsun ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 oha stalkerım varmış doğru olabilirde appledan ürün almış hissine kapılmak istemiore.nese hawken beta gelmiş onla takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şimdi baktım 34 günde 194 saat gameplayim olmuş toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Suark 10 lira nın hesabını yapıyorsan iş bakayım sana koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ben Suark'ın ev, araba gibi şeyleri satın alma aşamasını hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hmm bak ben hiç craft yapmadıydım onların da exp getirdiğini bilmiyordum. peki necro için yararlı olabilecek bi crafting var mı yoksa takılam mı kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 10 lvl falan craftla geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Exodous said: Ben Suark'ın ev, araba gibi şeyleri satın alma aşamasını hayal bile edemiyorum. offf cidden çok fena, güneş gözlüğü almadım hayatımda daha düşün. ahahahah lüks-zevk-ihtiyaç üçgeni gerio beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu Dredgehaunt Cliffs teki champ. dredge commissar ne zaman spawn oluyor ya? haritanın en güney batısında dwarf door un orası, bekle bekle spawn olmadı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1 saatimi yiyen Goemm's Lab'ı tasarlayan kimse ona saygılarımı gönderiyorum. Kendisini hala bitirememekle beraber, kanser olma ihtimalimi %1 arttırdığı için o puzzle'ı yapanların da holy zeus belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben o puzzle ı bitirdikten sonra oyuna girmedim 3 gün falan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Şu an Anet'e ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Ulan serverlar buglı skill pointlerden geçilmiyor. Tek yolu şansına bir tane aradığın SP'nin bugsız olduğu bir server'a geçmek ve adamlar server transfere 24 saat cooldown koymuş -_- Anasını sattığımın alman serverında mahsur kaldım bir günlüğüne. Afferin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ThRUJXreVMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 wvw'den bir cacik olmaz,hype filan millet oynuyorda 1-2 aya bu les sistemi/sorunlari ile kimse yuzune bakmaz. dayarlar bir gvg veya ab millet keyfine bakar yazik ya anet inancim kalmadi yetolar listemde ilk siradasin bundan sonra:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 WvW konusunda millet baya tepkili ya tüm forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Arenanet blog yazısı hazırlıyor , yapacağı yenilikler hakkında , 8-10 gün içinde açıklarlar diye düşünüyorum.O zaman daha da iyi olacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Gw1 de Heroes' Ascent vardi mesela. 3-4 takim birbirine daliyordu. bu arada Heronu ortaya konuclandirmak, bayrak tasimak vs... amaclarin vardi. Guild vs Guild anlatmaya gerek yok zaten. ustelik istedigin maclari canli izleyebiliyordun. Bir futbol ligi havasi vardi. Pvp'nin de bir amaci vardi. Skill puani alip skill unlock'luyordun. Gw2'de bunlarin hicbiri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hunty said: Gw1 de Heroes' Ascent vardi mesela. 3-4 takim birbirine daliyordu. bu arada Heronu ortaya konuclandirmak, bayrak tasimak vs... amaclarin vardi. Guild vs Guild anlatmaya gerek yok zaten. ustelik istedigin maclari canli izleyebiliyordun. Bir futbol ligi havasi vardi. Pvp'nin de bir amaci vardi. Skill puani alip skill unlock'luyordun. Gw2'de bunlarin hicbiri yok. Yakında gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar