Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://gw2status.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 illa ki yazilmistir bi yerlerde ama bulamadim..region sistemi nasil olucak?oyunu kendi sitesinden alsam north america'da oynayabilirmiyim?sitesinden almaya calistigimda ulkelerde kanada cikmiyo,kanada'da satis yapan firmada turkiyeden aldigim icin siparisimi iptal ediyo napicam bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Login sıkıntısı olur. NA aldıysan, EU ülkelerinden login olamıyordun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 prodigy paypal ile alirken bazi ulkeler cikmiyor, direk kredi kartiyla almayi denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 haydaa o zaman betayi kaciricam eli mahkum cunku agustos sonu geri donucem kanadaya..140 lira beta icin fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bildiğim kadarı ile serverlar değiştirilebiliyor. En kötüsü gem satın alıp oradan server transferi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Server transfer yapılıyor. Karakter yaratmadan önce soruyor nerde oynamak istersin diye. Ancak mesela gem alacaksın, oyun NA ise EU ülkeleri çıkmıyor gem almak için. Sadece NA ülkelerinden alabiliyorsun. Bir problem değil benim için mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yapımcılar redditte soru-cevap yapmışlar. I’m a Guild Wars 2 Developer. AMA about the next Beta Weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 asaslk incideki "beyler ben bilmem kim sorularınızı alayım" gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Daha önce Rift oynayıp da GW2'nin betasını deneyen arkadaşlara bir sorum var. Şimdi GW2'de dynamic events diyorlar sürekli. Aranızda Rift oynayan varsa ondaki dinamik zamazingolara göre farkı var mı? Çünkü Rift'te bu olay çok hoşuma gitmişti ama bir süre sonra hep aynı, hep aynı sıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Nerdeyse aynı, ama burda quest chain şeklinde event ler de var, asıl eglenceli olanlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tesekkurler herkese o zaman zipliyorum bu haftanin betasina..luniz kredi kartiyla denemistim zaten yine kabul etmediler.. kanada'dayken yapabiliyodum alisveris ama tr'den olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Oski said: asaslk incideki "beyler ben bilmem kim sorularınızı alayım" gibi olmuş Anet'e özel değil yalnız daha geçen gün blizzard da yaptı aynını, yapımcıların başvurduğu bir konsept. Ama tabi dediğin gibi beyler ben yapımcı soruları alayım modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=81mwQ4i_AwE&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 condition tickleme intervallerine bi fix gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 eheh http://i.imgur.com/OVxS6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vpBzLzZyaSQ&feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Simdi bu oyun ne zaman release oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 @osie16 ncsoft kore'nin açıkladığı resmi mali planlamasına göre "thanksgiving"de çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 nerde bu resmi açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Resmi açıklama yok. GameBreaker'daki bir muhabir Kore'de açıklanan mali raporlara göre yorum yapıyor. Daha ayrıntı için videoyu izleyebilirsiniz. GameBreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Oyun çıkmadan betaya girenleri hep kıskanırdım şimdiye kadar hiç girememiş olduğum için ama anladımki hiçte iyi bişey deilmiş saygı duydum size sevgili nice oyun beta testerları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 betaya girdim çok eğlendim şimdi oynadığım hiçbir mmodan zevk alamıyorum anca gw2 yi bekliyorum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bemre said: http://www.youtube.com/watch?v=vpBzLzZyaSQ&feature bildiğin kısa film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bunun gibi makyaj'lı kısa film çok gördük mmo aleminde, wow, eq1-2 deki ve diğer mmo lardaki pve progress'a alışmış ve bundan zevk alan milyonlar varken, bg'ler ve janjan'lı grafikler nereye kadar taşır oyunu koca bi soru işareti bence. arena da bunu çok iyi biliyo aylık ödeme gerekliliği out geyiği üzerinden gidiyolar şimdilik, oyun çıkınca ilerde neolur hep birlikte görücez. (dinamik event zımbırtısını ve story mtory mode zindanları hp abanılmış mob ve boss ları pve progress olarak görmüyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar