Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
illa ki yazilmistir bi yerlerde ama bulamadim..region sistemi nasil olucak?oyunu kendi sitesinden alsam north america'da oynayabilirmiyim?sitesinden almaya calistigimda ulkelerde kanada cikmiyo,kanada'da satis yapan firmada turkiyeden aldigim icin siparisimi iptal ediyo napicam bilemedim..
Mesaj tarihi:
Server transfer yapılıyor. Karakter yaratmadan önce soruyor nerde oynamak istersin diye. Ancak mesela gem alacaksın, oyun NA ise EU ülkeleri çıkmıyor gem almak için. Sadece NA ülkelerinden alabiliyorsun. Bir problem değil benim için mesela.
Mesaj tarihi:
Daha önce Rift oynayıp da GW2'nin betasını deneyen arkadaşlara bir sorum var.

Şimdi GW2'de dynamic events diyorlar sürekli. Aranızda Rift oynayan varsa ondaki dinamik zamazingolara göre farkı var mı?
Çünkü Rift'te bu olay çok hoşuma gitmişti ama bir süre sonra hep aynı, hep aynı sıkmıştı.
Mesaj tarihi:
tesekkurler herkese o zaman zipliyorum bu haftanin betasina..luniz kredi kartiyla denemistim zaten yine kabul etmediler.. kanada'dayken yapabiliyodum alisveris ama tr'den olmuyo.
Mesaj tarihi:
Oski said:

asaslk incideki "beyler ben bilmem kim sorularınızı alayım" gibi olmuş

Anet'e özel değil yalnız daha geçen gün blizzard da yaptı aynını, yapımcıların başvurduğu bir konsept. Ama tabi dediğin gibi beyler ben yapımcı soruları alayım modeli.
Mesaj tarihi:
Oyun çıkmadan betaya girenleri hep kıskanırdım şimdiye kadar hiç girememiş olduğum için ama anladımki hiçte iyi bişey deilmiş saygı duydum size sevgili nice oyun beta testerları...
Mesaj tarihi:
bunun gibi makyaj'lı kısa film çok gördük mmo aleminde, wow, eq1-2 deki ve diğer mmo lardaki pve progress'a alışmış ve bundan zevk alan milyonlar varken, bg'ler ve janjan'lı grafikler nereye kadar taşır oyunu koca bi soru işareti bence.
arena da bunu çok iyi biliyo aylık ödeme gerekliliği out geyiği üzerinden gidiyolar şimdilik, oyun çıkınca ilerde neolur hep birlikte görücez.

(dinamik event zımbırtısını ve story mtory mode zindanları hp abanılmış mob ve boss ları pve progress olarak görmüyorum.)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...