KingV Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 dün akşam sizde de çok lag var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu arada oyunun online satışı dün açıldı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi o trailer ne. beyaz saçlı renkli gözlü piercingli marjinal hatunu koy iki saniye tamam ? bu mu lan olay. mahalleden bakkal salihi, kasap recebi, terzi ayşeyi toplasam daha iyisini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yanlışlıkla The Secret World traileri yapmışlar sanki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Plains of Ashforda gitmem lazım. Dana gibi koşmak yerine ana şehirlerden falan kolay gitmenin bi yolu var mı? Lion's Arcdan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bakkal hamdi, müyendiz figen, şöför nebahat gelin gw2 de birleşin diyor, neyi anlamadınız, tv reklamı bu, oyunun trailer ı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Absolut said: Plains of Ashforda gitmem lazım. Dana gibi koşmak yerine ana şehirlerden falan kolay gitmenin bi yolu var mı? Lion's Arcdan falan? black citadel portalına gir ordan kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O nerde? Sadece 1 kez gittim Lions Arch a o yüzden bilmiyorum hiç. Poralleri buldumda hangisi Black citadel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yanına yaklaşınca yazıyor hangi portal olduğu. korkma, seni aniden içine çekmez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Portallerin kapısında duran guardlara baksanıza Charr, Asura, Slyvari, vs. her ırka özel NPC duruyor portal önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ayrıca hangi ırkın başkent portalı ise merdiveninde o ırktan muhafızlar var portallerin, yanına yaklaşmadan o şekilde anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Diessa Plateu'daki cannon gamble'ına 1.5g kaptırdım. Her bet'in 50c sanarak. 15-25 lvl map'ine de 50s'lık bet koymak harikaymış. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahah abi ben de öküz yarışında 50 silver kaptırmıştım.. Off hatırladıkça üzülüyorum :/ Neyse wvw'ye başladıktan sonra para problemim kalmadı. Uğraşmadan 2 şer gold geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ya feci şekilde almak istiyorum şu oyunu. Nerden nasıl alayım? D&r da mı satıyorlar taksit yapılıyor mu? Kocaeli deyim şu an var mı acaba buralarda alınabilecek yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 12 taksit http://www.playstore.com/#!/oyun/guild-wars-2-standard-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abi farklı yerlerden almayın, authorized retailer D&R, başka yerden alırsanız support vermiyorlar herhangi bir account sorununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 digital alın en kolayı, yeniden satışı başladı ana sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu playerların uzakta görünmesini sağlayan seçenek LOD Distance değil mi? Wvw de tüm ayarları kısacam diye dibimdeki rakip oyuncuları göremüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Oyunun kötü phasing sistemiyle alakalı o, belli açılardan görebiliyorsun bazı objeleri sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 deso'ya karakterleri nası geçirdiniz ya ben geçirmeye çalışınca full diyo servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sabah/öğle saatlerinde high'da oluyor deso. Bugün ben geçirdim rahat rahat problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 high olduğu bi an yakalıcan, sabaha karsı gece filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ya bu oyun dx11 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ok sabah erkenden deniyeyim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar