DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Geliyor ya yunanistan/müslüman kardeşler topluluğu vs. E içerideki turist bu seviyede olunca ingiltere/almanya/rusya gibi büyük ülkelerinde orta ve alt seviye insanları geliyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ya bu freightları export etmenin bir yolu var mı? trade hq'den sonra freight export edebiliyor muyuz, deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hay bin kunduz elektrikler gitti evde :) drm i test etmis olicim bakalim ne kadar rollback olacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 eger daha once sync problemi gormediysen 5 dakikadan fazla kaybetmen zor. isallah sync problemini cabuk cozerler bizim bi arkadas da oynayamıyor o yuzden tatsızız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bende EU East 4 te oynuyorum hep oyunu kapatırken şehirlerin sync olamadı vs diyor sonra açıp bakıyorum herşey yerinde duruyor gayet o error bile buglı sanırım :P Gerçi kaybolacak birşeyim yok 9k nüfus var. İlk açtığımda tuto çıkmıştı evden çıkmam gerekti kapattım şimdi tekrar tuto oynama şansım yok mu? Birde başkalarının şehirlerine observerlık yapabiliyor muyuz? Benim istediğim şu mesela o mapte benim şehrim olmasın yani inaktif oyuncu olduğum için millet baltalanmasın ama ben canım istediğinde Bingildak şehrine gidip sadece izleyip huzur bulabilir miyim? Edit: Oyun ismini bence sim city değil de Sims City yapsalardı bu kadar tepki doğmazdı map küçük vs diye. Bu mapler zamanla eminimki simsler ile dolacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Map boyutunu sevdim ben buyugune yetemiyordum hic zaten :) Menude getting started var ona bas tutoriali tekrar tekrar oynarsin. Ilk basta sag ustteki uc noktali icon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ahahaha ya şu doğru mu? EA refund vermeyince adam kredi kartından ödemeyi iptal ettireceğini söylüyor, Origin görevlisi de accountınızı banlarız hiç bi oyun oynayamazsınız diye tehdit ediyor? http://i.imgur.com/K3KFAI3.jpg http://penny-arcade.com/report/editorial-article/simcitys-next-big-problem-ea-is-selling-a-game-that-doesnt-work-and-refusin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Birde bence usa serverinde oynamak mantikli. Peek timeda herifler uyuyor sen rahat rahat gir oyna mis gibi. Server full olma ihtimali sifir nerdeyse ping derdinde yok bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oyunun en guzel ve yapmayı istedigim sekli 18 sehirli regionda en azından 7 8 oyuncu ile oynamak ozaman baya hareketli bi oyun olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 18 şehirli region mu var? 16 diye gördüm ben en çok sanki.. Bizim arkadaşla 2 kişi çok aktif oynamayı düşünüyoruz katılmak isteyenleri bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ben gayet memnunum SC13 ten gerçi beklenti önemli tabi ki ama bana yetti şahsen önceden kocaman map olunca bir anlamı kalmıyordu paso bina dikip duruyordum sonra eee nolcak hadi yıkayım bari deyip UFO vs açıyordum. Bunda en azından alan küçük olunca ister istemez planlı başlamak gerekiyor. Herşeyi yapıcam deyip hiçbirşey yapamıyoruz :) Böylece diğer şehirler devreye girmiş oluyor. Her şehirde yeni bir planlama başlıyor vs vs. Oyun beklentilere göre map olarak çuvalladı ama oyundan ziyade EA çuvalladı zere ArenaNet bile GW2 de böyle absurd sorunlar olmamasına rağmen zibil gibi refund çekti koca EA bir ANET edemedi çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yalnız bişey şu topicten bişey öğrendim, sadece bazı oyuncular devasa haritada planlı şehir geliştirebiliyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 axedice said: Ahahaha ya şu doğru mu? EA refund vermeyince adam kredi kartından ödemeyi iptal ettireceğini söylüyor, Origin görevlisi de accountınızı banlarız hiç bi oyun oynayamazsınız diye tehdit ediyor? http://i.imgur.com/K3KFAI3.jpg http://penny-arcade.com/report/editorial-article/simcitys-next-big-problem-ea-is-selling-a-game-that-doesnt-work-and-refusin Aynen doğruysa tam faşistlik bu, blizzard yapıyordu aynı şeyi kredi kartında sorun olunca direk blockluyordu accyi. Ama banlamak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 adamlar seve seve refund kabul etmiyorlarsa yapicak birsey yok. cunku bu chargeback yapmayla ayni kapiya cikiyor, valve da banliyor tum accountu steamden. ama Anet 3 ay sonra refund almisti gw2 lerden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ya adamların sayfasında daha burada bu topici açtığım zamanlarda "metro nasıl olmaz, single player olmayacak mı, su borusu döşeyemiyo muyuz, niye bunlar kaldırıldı ki?" tarzı sorular yazmıştım, bi sürü yorum da gelmişti. Benim gibi şeyler yazanlar da olmuştu bi sürü ama bu yorumların hepsi uçtu bi süre sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mr_Hand said: Ya adamların sayfasında daha burada bu topici açtığım zamanlarda "metro nasıl olmaz, single player olmayacak mı, su borusu döşeyemiyo muyuz, niye bunlar kaldırıldı ki?" tarzı sorular yazmıştım, bi sürü yorum da gelmişti. Benim gibi şeyler yazanlar da olmuştu bi sürü ama bu yorumların hepsi uçtu bi süre sonra :D EA in forum klasigi o, simcity ile alakası yok. bioware forumları dahil hiç bir EA forumuna ugramıyorum bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yok facebook sayfasıydı da neyse işte. Hem parayı alıyolar hem "Sıs lan konuşma fazla" muamelesi yapıyolar düdükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bir sikinti olmadi elektrikler geldi sehrim duruyor sapa saglam. iyiymis serverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Birde başkalarının şehirlerine observerlık yapabiliyor muyuz? Benim istediğim şu mesela o mapte benim şehrim olmasın yani inaktif oyuncu olduğum için millet baltalanmasın ama ben canım istediğinde Bingildak şehrine gidip sadece izleyip huzur bulabilir miyim? Bu soruma yanıt bulamadım var mı böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 EA e teklif götür DLCyle eklesinler http://files.myopera.com/ericdlr/albums/11973102/lol%20meme.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Axe neyin pesinde cozen ? :) saka gibi adam devamli anti populer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 DareJedi said: Birde başkalarının şehirlerine observerlık yapabiliyor muyuz? Benim istediğim şu mesela o mapte benim şehrim olmasın yani inaktif oyuncu olduğum için millet baltalanmasın ama ben canım istediğinde Bingildak şehrine gidip sadece izleyip huzur bulabilir miyim? Bu soruma yanıt bulamadım var mı böyle birşey. şu an direk yapabiliyorsun sanırım onu, play dediğinde friends'den hangi zonelarda olduğunu görüp şehrini seçip view diyebiliyorsun hatalı değilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu arada çok efsane, bu aralar çok yoğun çalışmam gerekiyor, 2. şehre başlayacaktım ama vakit olmadı oturup bakacak. laptop da yanda açık sürekli oyun çalışıyor, dedim ki derme çatma bir şehir kurayım en azından income gelsin zamanla yavaş yavaş birikir. bütün map i dust road ve kutu kutu mahalleler ile doldurdum. density artıyor ama genişleyecek yer yok asdhsaudas. suç desen gani, yangın desen şehrin yarısı yanıyor en ufak yangın da, elektrik desen bir var bir yok. income 6k, 1.5m olmuş ıahusdıahsuduıasduıh. slumdog styla awwww yeaaaahhh. HER YER EVSİZ PARK YOK SOKAKLARDA ZOMBİE GİBİ DOLAŞIYORLAR. -CHANGEEEEE?!!!! SPARE ANY CHANNNGEEEEEEE?! http://www.youtube.com/watch?v=hjulNE4wKCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hahaha çok iyimiş.. bingildak seni vergi kaçırma kara para aklamadan içeri alıcak Maxis-Man : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ben şeyi hiç anlamadım. Şehirde oturanların hava kirliliğinden şikayet etmemesi için hiç mi endüstri olmaması gerekiyor? Benim şehirden uzakta endüstrim(rüzgar şehirden uzağa esiyor) ama yine de evlerin ortasında hava kirliliği görünüyor. Yan şehirden kirlilik gelip bana mı konuyor acaba yoksa endüstri kurunca mutlaka şehir etkileniyor mu? Birde turizm tabı falan yok mu yahu? İki gazinom 20şer k revenue getiyordu. Ertesi gün biri -ye düştü diğeri 5k'ya geriledi. Ben turistler neden gelmeyi bıraktı göremiyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar