Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Anladım, A Game of Dwarves'ın bütçesini ve çıkış tarihini beğenmedin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ya abi haklısın paradox oyunları için belirli bir vakit gerekiyor oynamak için ama ea ile paradox karşilaştirmak ayip ya. paradox bir kere hep belirli bir kesime hitap eden oyun yapiyor her seferinde de derinleştirebildiği kadar derinleştirmeye çalişiyor. ea ise yüzeyleştirebildiği kadar yüzeyselleştiriyor ki bunlar zaten vaktinin popüler oyunları. ve tabi bütçe olaylarına girmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 beraber bi 16 kisilik map baslatsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ya publish başka birşey, develop başka birşey. victoria, eu vs onları develop ettiler de game of dwarves, mount&blade filan onlar publish. balance, gameplay filan bunları publisher'a yükleyemezsin, hangi stüdyo yaptıysa onun sorumluluğu. eleştirin neyeyse ona göre durum değişir. 1000 saat oynadım diyorum kendi develop ettikleri oyunlarında, çökme filan 2-3 kere olmuş ya da olmamıştır. hoi2'yi bir oturuşta 72 saat oynadığım oldu ve çökmedi. bug düzeltme, ayar çekme, yamayla bedavaya yeni özellik ekleme filan açısından paradox gördüğüm EN İYİ şirket. tonla oyun var milletin unofficial yama çıkarmak zorunda kaldığı, paradox'ta hiç böyle bir durum yaşanmadı muazzam mod komünitesi olduğu halde. çünkü adamlar üç-dört yıl boyunca yamayla desteği sürdürdü hep. 6-12 ayda yama desteğinin kesilmesinin standart olduğu bir dönemdeyiz. adamlar da oyunlarını 3x60$ olarak satmıyor. 40$'lık oyuna 3 yıl yama desteği veren şirket görürsen bana da gösterirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paradox'un yaptığı oyunlar arasında çıkış tarihindeki kalitesinden tek şikayet edebileceğim oyun Hearts of Iron 3. O da şimdi gayet iyi çalışıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Amma attın ha, yok balance sorunuymuş buglarmış falan. Eminim buglar vardır aksini iddia etmek saçma olur ama bana denk gelmedi. Balance sorununu ise anlamadım bile ne demek istediğini, neyse sonuçta isteyen istediği oyunu sever. Neticede milyonlarca kişi farmville'i severek oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 game of dwarves'un buglı, yarım yamalak content, gameplay sorunları ile cıkmasını beğenmedim. bütün oyunlarını bunu gördüğüm için bunun sorumluğunuda sadece yapımcıye değil, dağıtıcıyada yüklüyorum. ufak firma'lara indie oyunlara bu kondua hakkından fazla yumusak davranıyoruz. ufak şrken böle bozuk cıakr, düzeltirlerl, yardımcı olarak diyip geciyoruz. kac yıldrı etraf release'de oynanmaz halde olan oyunlarda doldu. world of goo cıktığında cillop gibi dğeilmiydi? hotline miami? nasıl d3 almak rmah'yı deteklemek oyun dünyasının geriye gitmesi demekse, aynı sekilde sırf indie diye yarım yamalak sürümleri satın almakta, savunmakta, geriye gitmek demek. bunu anlatmaya calısıyorum. bu konudada gayet güzel bir örnek bence paradox interactive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 online component olmayan oyun yapmayacaz diyen bir publisher varsa duruma gore gameplay'in de sucunu yukleyebilirsin publisher'a np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yoo bir cok konuda yüklersin yükü, neden yüklemiyesinki. yok oyun daha cıkmaya hazır değil diyo ise dec, publisher cıkarıyosa müşteri sucu publishera yükler tabiki. veya dev yetiştiremediği için oyun sorunluysa publisher release'i ertelmeiyorsa yine publisherı suclar. zamanından önce pre-order almaya basladıysa, suc publisherın. yeterince hızlı ve temiz patch üretmesi gereken dev'e dlc yaptırıyosa suc yinede publisherın. oyun publisherı abi bu, yaysat değil. tabiki EA'ya yüklenicez, tabiki tortanic için sırf bioware'a değil, EA'yada lucasada abanıcaz. doğrusu bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 cüce, o şikayetleri yönelteceğin şirket zeal game studio. adamlar yapıyor oyunu. gene mount & blade leş gibi grafikle çıkınca paradox'un suçu yok. warband'de grafikler düzelince gen paradox'un becerisi değil, ikisi de taleworlds'ün üzerine. sc13'te harita küçükse, yolların upkeep'i yoksa eleştireceğin şirket maxis. ha yok doggy'nin dediği gibi publisher "İLLA BÖYLE OLACAK" demişse drm için, işte o zaman ea, çünkü publisher müdahalesi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Yalnız bi şey var ki EA gibi bi şirket dağıtıcı olmasaydı bu oyun gerçekten SC4'ün devamı gibi olurdu. Bi sürü şey kısıtlandı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ulan bi ilk sayfada yazdığıma bak bi de bu yukarıdakine bak ahuahusfauhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 7 mart 2012 Mr_Hand said: http://arstechnica.com/gaming/news/2012/03/maxis-announces-new-simcity-for-2013.ars?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arstechnica%2Findex+%28Ars+Technica+-+Featured+Content%29 Hem de Simcity4'ten falan bahsediyolar bu kez. Yani eski mantıkla yapılacak. Yine mayor olacaz laaan :D:D:D:D Bu arada artık gerçek 3D olacakmış nihayet. =) 10 mart 2013 Mr_Hand said: Yalnız bi şey var ki EA gibi bi şirket dağıtıcı olmasaydı bu oyun gerçekten SC4'ün devamı gibi olurdu. Bi sürü şey kısıtlandı ya. abv ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Cuce said: nasıl d3 almak rmah'yı deteklemek oyun dünyasının geriye gitmesi demekse, aynı sekilde sırf indie diye yarım yamalak sürümleri satın almakta, savunmakta, geriye gitmek demek. bunu anlatmaya calısıyorum. Buna katılmıyorum, eğer oyunlar oynanamayacak seviyede değilse içerik kesinlikle herşeyin önünde. Paradoks konusunda bişey diyemem pek oynamadım ama misal bi alpha protocolün eksik buglı çıkması oyun dünyasını geriye götürmedi. Önemli olan bu tür konulardan ders alması yapımcının, ki eternity kickstarterında gördük adamlar QA QA diyip durdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ya feature konusunda her oyununda bir öncekinden ileriye giden bir şirket paradox, tek bug bırakmıyorlar oyunlarında. "paramızı aldık artık başkası düşünsün" kafası yok. oyun indirimle 5$'a satılırken bile hala yama çıkarıyorlar. hayır balance sıfır, bug sıfır release denirse onun şampiyonu bir şirket var, ismini söylemiyorum siz tahmin edersiniz. en son oynadık işte geçen yıl gördük. ben katmadım konuya bu sefer. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Hep ayni kisiler neden ayni konulari bambaska oyun konulari altinda tartisiyorsunuz yahu ? Go go pm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Aha, 2bucuk saat gecti Hint storedan aldim 17£'a, su anda Origin'e eklendi oyun download ediyorum hahah sacmaliga gel. durum ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Alamadim ben sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hakkaten başka başlıkta aynı tartışmanın cidden anlamı yok, neyse konuya dönelim: http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2013/66/SimSonic_46444_640screen.jpg http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2013/66/SimSkyrim_16696_640screen.jpg http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2013/66/SimFantasy_21660_640screen.jpg http://www.gamespot.com/features/simcity-shows-the-dark-side-of-online-gaming-6405058/ gamespot da yardırıyor bu sefer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Cuce said: Sam said: paradox oyunları her yıl derinleşip, kompleksleşirken, sc13 gibi 10 yıl önce çıkan halinden daha basit olmak yerine 10 yıl önceki hallerinden çok daha ileriyken bunu övüp, onları yermek bizi geriye götürür evet. paradox oyunları calsımıyo. sc ise zaten basyapıt, sc2 ise wc3ten berı gelmiş en iyi rts. lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 nie solemediniz su hintstore olayını peh, greenmanden 54 dolar verdim bide oynayamyıorum. Neyse son dersimi almış oldum bölece. Hem drmli oyun almam bida hemde tavşan gibi bi oyudnan ötekine piyasada bok varmış gibi her oyun çıkarana elimzide klavye mouse koşmamak lazım. Sevip beyendiğin bir oyunu oturup oyıcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hint origininden almak sakat değil mi? region locku delme olayları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 rus bfsinden daha tehlikeli mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hint storedan aldim. 46 lira cekti karttan. eh. iyi oldu iyi. bi de beles oyun gelecek 18inde. bereket versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gorecez artik heh, ama cok armut bir loophole yani, bari VPN falan kullanaydim..yok yani direk gir siteye, india sec satin al bitti gitti formatinda su anda (ben browser sorun yaratmasin diye ie ile yaptim alisverisi 5dk-3saat arasi bekletiyor confirmation icin). Hatta birde beles EA oyun secme sansi falan verirse baldan tatli olur...olmazsa saglik olsun keheh EA finans bolumu yarin sabah cografi satis raklamlarina baktiginda surat ifadesini merak ediyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar