Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gleoddyn said: Sanırım, emin olmamak ile birlikte. Sadece finansal açıdan şehirler donuyor, diğer şeyler hala aktif. Bir tane let's play videosunda gördüm, başka şehirlerin işçi ihtiyaçları falan hala gözüküyor. Ya da başka şehirde kurduğun binaların bonusları hala aktif olarak kullanabiliyorsun. Bu da saçma değil mi ya? komşu şehre koy polis, itfaiye, hastane binalarını o zaman geç asıl oynamak istediğin şehre, sonra da takıl istediğin gibi? Sınırı ne ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 İyi güzel söylüyorsun da, başka şehirden gelecek yardım ancak seni oyun başında taşımaya yeter. Şehrin büyüdükçe kendi hizmet binalarını dikmek zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 min-max mantiginda tek yol yapma gibi bir dedikodu gordum forumlarda..troll mudur, dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: gleoddyn said: Sanırım, emin olmamak ile birlikte. Sadece finansal açıdan şehirler donuyor, diğer şeyler hala aktif. Bir tane let's play videosunda gördüm, başka şehirlerin işçi ihtiyaçları falan hala gözüküyor. Ya da başka şehirde kurduğun binaların bonusları hala aktif olarak kullanabiliyorsun. Bu da saçma değil mi ya? komşu şehre koy polis, itfaiye, hastane binalarını o zaman geç asıl oynamak istediğin şehre, sonra da takıl istediğin gibi? Sınırı ne ki bunun? bence daha güzel durum, sonucta utilityleri merkezi yapıp ona göre sehgir planlıyabiliyosan falan ceşittir işte, ister yerel yap ona göre planla onun defj avantajlarıyla ugras, istermerkezi yap onunkilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 olum bu nasıl şehirdir ya. nasıl bir planlama bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gleoddyn said: İyi güzel söylüyorsun da, başka şehirden gelecek yardım ancak seni oyun başında taşımaya yeter. Şehrin büyüdükçe kendi hizmet binalarını dikmek zorunda kalıyorsun. Ha, sınırı var yani? Benim dediğim komşu şehre binaları dikip başka hiç bişey yapmamak orada. Sonra asıl istediğin şehre geçip afet falan geçirdiğinde bi de polis itfaiye binası kaybetme riskini ortadan kaldırmak. Ayrıca (komşudan yardım sistemi bu sürümde nasıl tam bilmiyorum ama) hizmetlere para ödememek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 barbu said: olum bu nasıl şehirdir ya. nasıl bir planlama bu :D asdasasdasd adam tenya şehirmahalle yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 eldar said: Azmodai said: utanmam, city builderlar olu yatirim olarak gorunuyordu yillarca ve kimse guzel bir oyun yapamadi. Bu eglenceli olmus en azindan ve denedikleri seyi destekledim. Glassbox alt yapisi cok iyi, oyun cok eglenceli. Belki bu tur oyunlarin ne kadar sevildigini anlar diger firmalar ve iyi bir oyun goruruz, belki guzel bir kickstarter projesi gelisir kim bilir? Tropico? Anno serisi? Settlers 7 çıktı arada. Eğlenceli bir şey desteklemekse amaç Dwarf Fortress oynanır. Saçma demiyim ama garip bir yorum yapmışsın. Ne denemiş EA? Bi dünya para döküp milleti ütmeye yönelik bir oyun yapmış. Oyunun motoru ve etkileşim iyi anladığım kadarıyla. Ama bu iyi bir simülasyon yapmaz Simcity'i. hepsini oynadim, hic biri simcity degil. DF ise dunyanin en guzel oyunu ama city builder degil. Ben city builderdan bahsediyorum, yollarimizi, zonelarimizi belirleyip sehrimizin kendi kendine buyumesini izleyebilecegimiz oyunlari seviyorum. Oyle her boku plopplarsak olmaz. Ayrica oyun eglenceli, keyif almayi birakin biraz, fakirlik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Azmodai said: Ayrica oyun eglenceli, keyif almayi birakin biraz, fakirlik yapmayin. http://i.imgur.com/G8q4y6V.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 annolar cok basarısız ya.. cok üzülmüştüm ben ilk anno oynadığımda bu mu bütün olay diye. setlersda işte cocukluk aksımız hesapta ama, knights and merchants varken oda yalan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gift sistemi buglı ya, diğer şehrime para gönderdim 200k, gidiyo dedi ama limboda kayboldu para lol gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Kaede said: Azmodai said: Ayrica oyun eglenceli, keyif almayi birakin biraz, fakirlik yapmayin. http://i.imgur.com/G8q4y6V.jpg 2 kelime buyer's remorse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 adam ister 500 tl verir yine beğenir, niye başkalarını geriyor ki? iyi diyor, beğenmiş. kendi fikridir, kendi parasıdır. http://i.imgur.com/i2bFpl5.jpg mümkün olan en kötü alan kullanımına ulaşmış kendisi, yolun kenarında gece kondular ve gökdelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 şu oyun haritalar büyük olsa ve online zorunlu olmasa en iyi simcity olabilirmiş bile diyemiyorum yol bakım masrafı, toplu taşıma ücretleri gibi olaylar yokken. resmen dumb down yapmışlar oyunu. yolu döşerken peşin alma nedir abi, upkeep denen bir kavram var ya. 20ghz'lik makinelerde oynuyoruz, utanır sıkılır insan 10 yıl sonra bu oyunu satmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 toplu tasıma ücreti önceki sclerdeki gibi olucaksa cok önemli değildide infracture budget olmaması kötü cidden. elektriği suy aryrı döşemenin pek alemi yoktu öncekilerdede hepsi birbirinin üstünden geciyodu zaten, tek esprileri en az miktarda hex kullanıp upkeep kısmaktı. şimdi yolal birleşince yol miktarında skain davranamak dikkatli olmak gerekicek diyodum ama kaldırmıslar.. cities xldede yoktu aslında, ama oda cacıktı zaten. simcitynın tropice gibi bir siyaset sistmei olsa, toplu tasıma rttı diye pgrenciler düşük gelirliler isyan etse, yüksekler iplemese, trafik artsa, verimlilk düşse, işsizlik/boş iş artsa falan filan güzel ve anlamlı olurduda -hoş böle mekanikler simcitye yakısırmı oda baska konu tabiki- advisorun yandan cıkıp "akbil cok pahalı millet sehre gelmiyo" demesinden öteye götürmezlerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 soyle sorayım bari bu topicte. simcitye vercek 60 dolarım yok simcity 4 de cok boyle eski kalıyo bi de bir cekirdekte fazlaa olunca crashliyo falan. ne tavsiye edersiniz bu tip oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 9.9a tropico 4 collectors pack satılıyor steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sc4 oynuyorum, tropico'dan filan çok daha iyi şehir planlaması olayında. eskiliği yanıltmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 tropico4 city builder türünün en tepe noktası bence. sandbox konusunda cok anlamlı değil, ama city buildera böle campaign yapmıs olmaları cok iyi. esprileriyle, muzikleriyle grafikleriyle falanda cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 screwy said: soyle sorayım bari bu topicte. simcitye vercek 60 dolarım yok simcity 4 de cok boyle eski kalıyo bi de bir cekirdekte fazlaa olunca crashliyo falan. ne tavsiye edersiniz bu tip oyun. simcity'e tek core atarsan düzgün çalışıyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 espriler, grafikler, setting bakımından özgünlüğü filan iyi de gerçek bir city planner değil zaten tropico serisi. kasaba filan çıkıyor maksimum nüfus. sc13 bile daha büyük sanırım. bir de şehir yönetiminden ziyade o diktatör simülasyonu kısmı daha ağır basıyor. sc ile aynı zevke hitap etmiyor yani. şahsi görüşüm sc4'e bir şans daha versin, bende 4 çekirdekle bir kere çöktü 7-8 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 tek cpu çalıştırma komutu denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ben quad core çok da iyi çalıştırıyorum sc4'ü 1920x1080. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ey SC4 oynayan halkın insanları! NAM addon'u yükleyin :D http://www.moddb.com/mods/network-addon-mod Şunu göstereyim yeter: http://media.moddb.com/images/mods/1/17/16943/nam-01132011-3.jpg Simcity 2013'ten ile tek eksiği grafikleri oluyo şu addon ile. (tabii simcity'yi simcity yapan tüm özellikler yerinde kalıyor bi de...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Oha super evde hemen yukliim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar