Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
greenman gaming'de %20 indirim var. bir de bu gittigidiyor'da satılan keyler hesap falan banletir mi? Açıkçası 10 dolar fark var ama taksit seçeneği yüzünden gg'den almak daha cazip geliyor.
Mesaj tarihi:
arcane said:

100k+ nüfus olduğunda trafiği nasıl hallediyoruz? şehrin çeyreği itfaye yetişemediğinden yangında gitti. burada olsa tramvay şehirinden gazı kökler şef ama simcity'de öyle olmuyor :P

al işte metro olmazsa böyle trafik olur asdasdf

Bu arada eski simcitylerdeki gibi ordinance enact olayı var mı? En azından toplu taşımaya fazladan teşvik edersin bari.
Mesaj tarihi:
girebilirsem şu filtreleri denicem ben tek tek, kırmızı siyah iyi gibi.

http://img.gawkerassets.com/img/18gn64xs40m1cjpg/original.jpg

bide şu 18dk sistemi çok saçma olmuş bence, koysana adam gibi bi queue sistemi herkes gibi lol
Mesaj tarihi:
18 dk is a lie... it is a lie.

18 dk'dan sonra devamı geliyor asdasdsad. ben sabah 1.5 saatten fazla bekledim "20dk" da, bitiyor yeniden başlıyor. bitiyor, failed diyor, yeniden başlıyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

drm ve 2km2 alan kısıtlamasını göz ardı ederseniz bence son derece olmuş oyun.

Zaten baya güzel oyun ama su ikisi o kadar komik ki 7.5 dolara falan dusmedikce almicam heralde
Mesaj tarihi:
said:
Metascore
82 out of 100

Generally favorable reviews based on 12 Critics

User Score
2.0 out of 10

Generally unfavorablebased on 1374 Ratings

war z puanını yakalayacak user puanları neredeyse lol

steam fotoşop bombaymış ahah
Mesaj tarihi:
diyaploüç milyor sattıktan sonra illa bütün şirketler bu sisteme geçecek, bu kesinleşti. spore ile akıllanmamışlar, bununla akıllanmazlar. sims4 de böyle olacaktır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...