senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 5inde çıkmayacak mı abi EA store mudur nedir alırız ordan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ben gmg den aldım, indirim neyin vardı geçen, 8 inde çıkıcak eu. 5i sadece 'merica için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 meanwhile on the internet : http://www.youtube.com/watch?v=2X3xGetwGmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ben de GMG'den aldım. Rusçu ile çok az fark var. Origin + EA oyunu şimdi dil sorunu olur falan yama kasamam bir daha. Hem de 1-2 gün gecikir kesin. GMG avrupa sitesiydi di mi? VPN falan bir şekilde US tarihinde oynayabilir miyiz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ya butun videolarda sehiri ufacik bir alana yaptirtiyor gibi gozukuyor? Sehirden ziyade kasaba/semt tadinda sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 özetliyim hocam. adamlar tropico oynamışlar, çok beğenmişler, sim city'nin ne kadar patates olduğunu anlayıp, tropico'ya benzetmişler işte ehueh. sonra da 6 kişi birlikte oynasın diye haritaları bölmüşler. fazlasını isteyene de DLC yapar satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Daha ziyade şehirleşmeye başlayan kasaba gibi şeyler kuruluyor(toprak yollar falan var). Ama mesela yönetim binasına finans turizm kısımları eklemek gibi tropico'daki bina upgradelerinin manalı versiyonunu eklemişler. Onlar bayağı güzel olmuş. Şehri tek haritada görmek yerine 3-4 parça haritada kurmak gerekecek tabi. O biraz kötü bir şey. Ama en azından sims mahalleleri gibi komşu haritaları aynı ekrandan görmeyi mümkün kılmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 oyunu alacağım parayla rüşvet verip şehir planlama teşkilatına girerim daha iyi emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gitti gidiyorda 77 tl ye satan kişiler var. sakata gelir miyiz sizce? ya da vpn filan gerekir mi oynarken bağlanmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 saçma pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://arstechnica.com/gaming/2013/03/simcity-impressions-we-waited-ten-years-for-this/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ufacik kasaba ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yanlış oynamışlar işte şehir değil kasaba olarak düşüncekler artık herşeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sims 3 ten sonra hic o tadi alamadim boyle kucuk kucuk mapler can sikiyor ya yaptinmi boyle. Kenar mahalleler bir yanda farmlar bir kosede , goktelenlerin yaninda luks malikaneler , sanayinin yaninda boktan apartmanlar... Neresine sigdiriyim ben bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hem pahalı hem kötü bari sadece ikisinden biri olsaydı abv ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aynen...ne bilim hani SimCity diyince sonu felaket ile de bitse en azindan soyle bir yayilmak, 2ci lig stadyumunu nereye kuracagini falan dusunmek isterim..peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 buraya yaziyorum, EA, Megacities DLC Season Pass dayar kimsenin ruhu duymaz heh. Pfff yemin ediyorum su kasaba formati olmasa basip parayi alacagim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Artik itfaiye'yi , karakolu nereye kurucaz ,nereyi kapsasin diye dusunmemize de gerek kalmamis hehe. Ne boktan istir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 meh. ...The latest Simcity title will not be pushing the limits of todays computers. It is not being marketed towards fans of the older SimCity line, and is instead intended to grow a new customer base. Similar to The Sims and Spore, it will be simplified and intended for younger players. It may even be ported out to other platforms which further limits the ability of the game. The area you get to build in the new Simcity is equal to about a Medium-Small city plot in SimCity 4. "...it is very closed and locked down. You have to do what the game dictates you can do, and it is rigid. If you wanted to build a massive city which would lag a dual processor i7 gaming computer with dual top end video cards, you should be able to! But no. The newest release will be very locked down and controlled. Not a sandbox at all." bir ufak review daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gmg'den baktım da inanılmaz pahalı, hayli ciddi bir indirim gelsin. sunucular kapanınca patlayacak oyuna 70$ veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya ben CDkeycilerden 30£ da buldum en ucuz..29.99 falan gayet mantikli, ama bilemedim..mega sehrimi derme catma yapip felaket kombosu patlatmayi seven insanim...bakalim yorumlar ciksin biraz gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yani sehir ebadi o kadarcik ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Polygon 9,5 vermis ama kapitalist kici yalamakla zaman geciren bir site orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Rock paper shotgunda haberi geçti. Yapımcılar şu an tarih veremiyoruz ama şehir boyutlarını büyütme işi üzerine çalışcaz demişler. Oyunu çıkarmadan önce çalışsaydınız da bizde arada kalmasaydık keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yakinda gorur gibiyim.."DLC - Sanal Arazi ve Toprak Pakedi 9.99" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar