tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 save nasil olmaz ya sehirleri bosuna mi kurucaz ha belki cloudda sakliyolardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 komşu oyuncuların şehirlerindeki problemler falanda size yansıyacak, mesela işsiz çoksa orda size gelecek adamlar çalışmaya falan. acaba sınırları kapatabiliyor muyuz hmm kuzey kore tarzı şehir kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 keşke barok,gotik mimari tarzda olsa oyuniçinde.gotham gibi kasvetli suç oranın tavan yaptığı bi şehir kursam oh yeah!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 tomkat said: save nasil olmaz ya sehirleri bosuna mi kurucaz ha belki cloudda sakliyolardir abi save var öyle ama atıyorum şehrimi yıkayım 2dk öncesinin loaduna döneyim diye bişi yok mesela. ve online olmak zorundasın oynamak için oyunu. 10dk elektirkler gitti diyelim şehirine ne olduğu yandı mı getti mi meçhul vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 us originde bunu preorder edince 50$ origin credit veriyormuş. fiyattaki mallığın sebebi bu işte. eu zaten 2.sınıf müşteri. delaks ediyşın içinmiş şimdi baktım 80$ dolares adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 2014 christmas'da alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 shopto da başlamış. http://www.shopto.net/microsite/simcity 8 mart dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 save/load olmaması sim city için özellikle kötü bir olay. çocukluğumun en büyük zevklerinden biri şehri iyice yaptıktan sonra veya yapılmış şehre ne kadar felaket varsa üstüste uygulamaktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 buna para verecek adam varsa banlansın bölümden. sam reyiz ellerin dert görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://i.imgur.com/aXxIvIV.jpg yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 99 cent koleksiyoncu fanlar için çok uygun bence, mantık aramamamk lazım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 save nasıl yok ya biri bunu açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 save var işte ama online olcak, o yüzden şehir üstünde felaketlerle deney yapmaya izin vermez heralde o sistem, birden çok save yapılmıyorsa tek şehir için. şehirde online olcak ea serverında durucak falan zaten. öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 save load cok önemli değil bence. simcitynin max 5 dakka süren eğlencesiydi benim için felaket gönderme geyiği. online zorunluluğu garip geldi. madem zorunlu tutuyolar hakkını vericek interaksiyona sokmalıalr oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yuhluk ne var anlamadım. 99 cent'e bunları alıyorusn bi de 5 dolarlık kupon veriyor simcity alırken kullanacağın. her şekilde 4 dolar kardasın ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dvdnın parası anca o zaten 99 cent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Oynayanların bloglarına baktım da. Petrol ve madenler gibi yer altı kaynakları varmış. Onlara göre sanayi oluşturabiliyormuşuz falan. Hoşuma gitti bayağı. Ama indirime girmeden almam, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o kaynakların bide borsası gibi bişi var global sanırım, fiyatları düşüyor azalıyor talebe göre. ama online olmasının en kötü yanı gün gelip de ea serverları kapatınca oyun oynanmaz olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 şu lavuğun videolar da iyice gözüküo oyunun herşeyi http://www.youtube.com/watch?v=AvFChN_VQK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 şu amerikan vari sonradan yapılma şehirlere uyuz oluyorum kutu kutu düzenli herşey. yap istanbul gibi bi şehir saçma sapan yollar yılan gibi tepeler yokuşlar ara sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gecekondu mod'u çıkaralım oyun çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 oyunun ismi simtown olarak değişsin lol ufak olm harita :/ bide şunları buldum Absence of terraforming (dümdüz zaten heryer) Absence of farms. Absence of subway. Size of the maps is 2km by 2km (bunların hepsi dlc olur lol) bide Airport City diye birşey var, tek bir 2km/2km harita kaplıyor, sadece diğer oyuncularla beraber yapılabilecekmiş. http://simcitizens.com/wp-content/uploads/2012/12/Simcity-Region-View-UI.jpg http://i.imgur.com/2CZROgC.jpg http://1.bp.blogspot.com/-BXRcDQu2H94/UKkgeZa4IWI/AAAAAAAAAH8/eEN6z0OrgcE/s1600/AmazonStore+Picture.jpg http://4.bp.blogspot.com/-opXUF7JOyqE/UFMt_B7CE1I/AAAAAAAAAEU/NvS4fvrey_U/s1600/TSQZw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 steame çıkarsalar bare ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bunu demekten nefret ediyorum ama renkler falan hiç simcity değil bildiğin cities xl gibi olmuş ayrıca oyun dumbed down olmuş gibi dlc kafasını da alıp bi yerlerine soksunlar lanet olsun electronic artsa öff simcity: terraformers simcity: rush hour (metro) simcity: megacities tanesi 10 dolares şimdiden görür gibiyim cities xl ile bunun arasında ne fark var? şöyle bi bakmıştım ona da sevmemiştim ama tutmamasının sebebi nesi kötüydü onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ne steami, EA'in maxis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar